Звездни компромати - 17 част!!!

• 36 630
  • 463
  •   1
Отговори
# 165
Снимката или е стара, или  Shocked  Shocked  Shocked  е решила скоростно да си прави детска градина  Shocked
Ми нъл обясних  Mr. Green Автора твърди, че е правена на 02.11.2007

# 166
Да де,но би могла да бъде някаква грешка,не мога да си представя пак да е бременна  #Crazy  то не остана от кога,тя нали е сама сега?

# 167
Да де,но би могла да бъде някаква грешка,не мога да си представя пак да е бременна  #Crazy  то не остана от кога,тя нали е сама сега?
Цитат
Don’t be shocked if Britney Spears has another baby soon. According to a friend of the singer’s, she skipped her quarterly Depo-Provera birth control shot in July and was late on another. When Britney thought the shot was causing her to gain weight, she switched to the pill. And, shock, that’s not going too well either:

“[Britney’s] constantly forgetting where she put them and to take them,” according to a friend. “She seems to find it amusing — she laughs at how scattered she is.”

Maybe we’re all making a big deal out of nothing. After all, Britney’s a proper Christian and wouldn’t have sex outside the sanctity of marriage. Right?:

Brit, 25, hasn’t exactly been living like a nun. She’s slept with pal Sam Lutfi, some friends believe, and her friend claims Britney and producer JR Rotem have been “hooking up.” “When her friends ask if she’s being safe, Britney says it’s just casual sex,” says the friend. “She seems to think that just because she isn’t in a formal relationship, she’s somehow immune to getting pregnant.”

Are we sure Britney even knows how a person gets pregnant? She’s probably still pissed off she never saw the stork bring her last two babies. “Imagonna see you next time stork! Imagonna see you real good!”

FACT: 83% of Britney’s sentences begin with “Imagonna”

# 168

Аааа,време за таквиз работи все ще се отвори Wink
Пък и кандидати сигурно има.

# 169
ако наистина е бременна от някоя случайна секс връзка,съвсем е пощуряла.а и все пак ако не го иска,е можело да направи аборт.тя постоянно или е пияна,или е надрусана,не знам как ще носи дете в себе си  newsm78

# 170
Бе аз виждам само лицето н Бритни, вие къде и видяхте корема Thinking

# 171
  • На погрешната планета
Бе аз виждам само лицето н Бритни, вие къде и видяхте корема Thinking

http://img104.imageshack.us/img104/481/britneyspearspregnant1go8.jpg

# 172

Малеее, честито на печелившите Whistling

# 173
  • на село

А бе, това ми се струва стара снимка  Thinking. Тя сега не  е ли с тъмна коса?

# 174
Цитат
Че мож ли разбра,туй БритнитУууу еййй,ако до преди час е била тъмна,сега може да й е скимнало пак да  е блонди,може и пак да се обръсне,де да знаеш какво ще й скимне. Mr. Green

# 175
# 176
Цитат
Че мож ли разбра,туй БритнитУууу еййй,ако до преди час е била тъмна,сега може да й е скимнало пак да  е блонди,може и пак да се обръсне,де да знаеш какво ще й скимне. Mr. Green
Нали скоро се обръсна... толкова бързо ли й порасна косата  newsm78

# 177
  • София
Линдзи
Ellen DeGeneres костюмирана като бременната Дженифър Лопес за Хелоуин
Morning talk show hosts Regis Philbin and Kelly Ripa пък са костюмирани като семейство Бекъм

а Бритни не е с истинска коса, то си личи на много снимки, например тази

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 11:10 от Amidala

# 178
Стрийки:  Twisted Evil

# 179
Мила Йовович - огромна, но пак красива (била родила на 2 - момиченце)
ДжейЛо
Хайди Клум и дъщеря
Дженифър Гарднър и дъщеря

Общи условия

Активация на акаунт