Звездни компромати - 17 част!!!

• 36 631
  • 463
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Много грозничка е на снимките.И очите й някакси сочат надолу.Том Круз нещо изпращя-Никол Кидман каква мацка от класа е ...тези мъже с годините ли пощракляват или...?

# 182
Много грозничка е на снимките.И очите й някакси сочат надолу.Том Круз нещо изпращя-Никол Кидман каква мацка от класа е ...тези мъже с годините ли пощракляват или...?

Ча грозна, не е. Но ми прилича на Бритни на тези снимки  Shocked

Иначе мис е струва, че малката прилича на нея  Thinking

# 183
  • Варна
На мене принципно ми е много антипатична...

# 184
И ушичките са й леко ''Касандра''-не биваше да се подстригва.

# 185
# 186
  • Пловдив / София

И на мен. Но и руса я бива. Нели Фуртадо е един прекрасен мелез. Grinning

# 187
# 188
# 189
# 190

и аэ мисля, че тия  мустаци са фотошопски Laughing Няма начин такава жена да има мустак Thinking

# 191
Ма как! Те известните са савършени и нямат дефекти! Mr. Green  Хеле пък такивата жени, те са родени специално без мустак, щото са знаели за кво се раждат!  Joy

# 192
  • Варна
Не, просто не знам каква известна жена трябва да си, за да си позволиш лукса да излезеш с мустак при предположение, че е ясно, че фотографите само чакат да не ти е нещо както трябва...а че си имат всичкото окосмение е повече от ясно Mr. Green

# 193
Не, просто не знам каква известна жена трябва да си, за да си позволиш лукса да излезеш с мустак при предположение, че е ясно, че фотографите само чакат да не ти е нещо както трябва...а че си имат всичкото окосмение е повече от ясно Mr. Green
Ти представяш ли си за колко неща от външния си вид трябва да мислят, за да не допуснат да се види нещо компроментиращо! Пък и Тайра Банкс си е перде, много-много не и дреме http://www.vbox7.com/play:fcf6a21d

# 194
Eva Longoria:

Общи условия

Активация на акаунт