Звездни компромати - 17 част!!!

• 36 611
  • 463
  •   1
Отговори
# 195
Naughty
Никой по никакъв начин не може да ме отврати от Дженифър Heart Eyes

# 196
  • на село

E, не и е чак толкова лошо дупето. Колко по- потресаващи неща сме виждали...

# 197
Naughty
Никой по никакъв начин не може да ме отврати от Дженифър Heart Eyes
Shocked Че то целта на тези снимки не е да те отврати! Просто да се посмеем на муцуните.

# 198
Колкото и да го мисля немога да си представя ,че един супер модел може да тръгне с такъв мустак ooooh! видимо нечистен от поне месец Thinking Laughing

# 199
E, не и е чак толкова лошо дупето. Колко по- потресаващи неща сме виждали...

И аз не съм казала, че е толкова лошо  Peace Wink

# 200
Не, просто не знам каква известна жена трябва да си, за да си позволиш лукса да излезеш с мустак при предположение, че е ясно, че фотографите само чакат да не ти е нещо както трябва...а че си имат всичкото окосмение е повече от ясно Mr. Green
Ти представяш ли си за колко неща от външния си вид трябва да мислят, за да не допуснат да се види нещо компроментиращо! Пък и Тайра Банкс си е перде, много-много не и дреме http://www.vbox7.com/play:fcf6a21d

Тя може да прави всякакви физиономии и да се кълчи и  танцува,но това не значи,че би си позволила да се появи така.Всъщност, всяка жена не трябва дори самата тя да се вижда в такова състояние.За мене също е фотошоп.

# 201
Shocked Че то целта на тези снимки не е да те отврати! Просто да се посмеем на муцуните.
Знам, де Simple Smile
Просто исках да кажа, че много я харесвам Peace

# 202
  • Варна
Цитат
Всъщност, всяка жена не трябва дори самата тя да се вижда в такова състояние.За мене също е фотошоп.

абсолютно  Peace

# 203
Всички снимки са излишни  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=ViOJasFYfO0

# 204
Харесва ми тук, има хубави крака.  Grinning

# 205
Много различна е била. Ех, младост, младост  Crazy

# 206

сладурана  Whistling

# 207
  • София

сладурана  Whistling
Joy Joy Joy

# 208
през всичките тези години в бранша нямаше явно кой да научи Глория какво да си прави ръцете като пее.сега жестикулира също толкова смешно както и в началото.

# 209
Не, просто не знам каква известна жена трябва да си, за да си позволиш лукса да излезеш с мустак при предположение, че е ясно, че фотографите само чакат да не ти е нещо както трябва...а че си имат всичкото окосмение е повече от ясно Mr. Green
Ти представяш ли си за колко неща от външния си вид трябва да мислят, за да не допуснат да се види нещо компроментиращо! Пък и Тайра Банкс си е перде, много-много не и дреме http://www.vbox7.com/play:fcf6a21d
Тя може да прави всякакви физиономии и да се кълчи и  танцува,но това не значи,че би си позволила да се появи така.Всъщност, всяка жена не трябва дори самата тя да се вижда в такова състояние.За мене също е фотошоп.

Ясно че е фотошоп, но сега винаги като я видя, ще си я представям с мустак smile3532

Общи условия

Активация на акаунт