Л Ю Л И Н С К И Я град в града - пълен с майки и деца

• 13 839
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Axrax привет  Hug
Добре дошла отново тук.

Миа
не може и не трябва да се пробва (да носи ЕВА)....остават 2 мес. докато роди братчето на ЕВА.ПОне засега е братче,нали Миа?

Биф чакаме с нетърпение Коледния купон Hug

Хайде лека вечер   bouquet

# 61
  • София
Axrax, явно сме от една кръвна група  Peace
Преходи планински правите ли?

# 62
леле Axrax, 4удо невиждано - ти прописа  Mr. Green добре дошла , пък дано пописваш пове4ко.
това си е живо геройство- с 2 деца на палатка, то аз сама на палатка не се виждам за пове4е от 1 нощ, а камо ли с таласъма.

моми4ета нямам нет у дома, а в службата - нямам скайп. ако много ви домъ4нее за мен, което не вярвам да се слу4и в наве4ерието на форумния купон, съм достъпна само на ГСМ. Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 17:00 от harmony_broken

# 63
  • София
Axrax ти си герой!!!
А че ще го запомнят е ясно - аз голям фен на палатките, нищо че чак на 9 години ме заведоха нашите. Ама нервичките ми са кът  #Cussing out все си казвам, че трябва да гледам по-отвисоко на нещата ама ей на, Ева като легне на средата на бул. Европа почвам да крещя така, че и в преминаващите коли ме чуват  Embarassed

# 64
Deysi здравей и на теб Simple Smile , аз в никакъв случай не казвам M_I_A да носи Евичка  Naughty ... не ! не ! не! в никакъв случай ! Казвам само да я пробва на по- големи и непознати за малката разходки .
M_I_A усмихни се мила не се отчайвай , нещата коренно ще се променят когато дойде бебчо . Ева ще се промени и ще стане голямата кака . Гарантирам и с умиление ще си спомняш нейните тръшканици . Павел също ми се е разтичал като желе насред булеварди и улици , но на 10 -ят ден след като вече си бях у дома с бебо Росен - Павел започна да се грижи за прехраната на братчето си с бонбони  Joy . А сега седи и му обяснява как ядял , за да стане силен и голям и да го пази навън от другите деца  Joy ... а след 1-2 години може да си организираме съвместно ходене на палатки с разбойниците Simple Smile аз също съм голям фен на палаткуването макар , че първото ми ходене беше на 16г. и си беше направо мъчение  Laughing
harmony_broken  Heart Eyes

И ето ахгах насреща пак застана
и както винаги ще пише тук засмяна
че няма стихове кой да ви реди
па макар и рано в зори.

bifana ами за сега още не сме правили нещо сериозно като преход . Все си мислех , че са малки и няма да успея да се оправя с тях , но след това лято .... вече се замислям . Първо мисля да юрна баткото на едно преходче и да видя как ще се справи , че малкият е още малък за такива изпитания . Опитах един път от Златните до Момина скала , но времето за което минахме тези 500м. беше умопомрачително- 2часа  #Crazy На връщане бяха на конче качени и се смъкнахме за 15-20 мин  Joy

Приятно изкарване на всички които ще ходят на купона
И да не се скатават после , а да разкажат как е било  Wink

за всички по   bouquet  бай и до скоро

# 65
аз не съм била, но ве4е по4вам да се изкушавам. снимките в клюто са много яки.

# 66
Simple Smile ай по бира на все дет не са там  beer beer3 beer2 cheers Simple Smile    bouquet

# 67
  • София
А на тез дето ни пушат главите, бира няма ли  Twisted Evil

# 68
Здравейте и от нас! bowuu Ние сме бебе -Тали и мама - Ира. От 1 година сме в Люлин и още нямаме компания тук. На пролет се очертава да щъкаме вече, така че до тогава ще трябва да сме си намерили партия за игри и кафенца. Очакваме с нетърпение да се присъединим към люлинската агитка!

# 69
Преди малко се върнах от фризьорката Ели- много свястно момиче и много добре работи, в тандем с "Цурата"  newsm03 Най-важното е, че кичурите ми станаха точно така както ги исках newsm44
п.п. Кафенето "Карелия" е всъщност ресторант "Колибри" и май не работи. Но търсо и чакането си струваше.newsm10

# 70
Уф , че ме засрами,  Embarassed
а сме вече по пижами  Hug
и да знаиш как личи ми   Blush
и е трудничко в рими  Laughing
да си кажа за боята  Embarassed
дето стана под косата  Embarassed

та за това ще метна аз  Joy
хей по буре в този час  Laughing
пожарите да потуши  Wink
и пушека да заглуши  Wink
ай наздраве  люлинчани   bouquet
ай наздраве сладки мами  beer3 beer beer2 cheers

# 71
Слънчо
здравей, от нас Simple Smile и добре дошли при люлинци   bouquet

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 21:53 от Axrax

# 72
здравейте,надявам се да имате място и за мене от скоро съм в люлин и познавам малко хора.Много ще се радвам и аз да присъствам в списъка с люлински мами  bouquet

# 73
  • София
Виждам,че в аписъка с мами има родено момченце в нашия месец с дни по малко от нас Party
Айде запишете и нас Simple Smile бебе Райън роден на 13.08.2007г.мама Димяни  Peace

# 74
  • София
Преди малко се върнах от фризьорката Ели- много свястно момиче и много добре работи, в тандем с "Цурата"  newsm03 Най-важното е, че кичурите ми станаха точно така както ги исках newsm44
п.п. Кафенето "Карелия" е всъщност ресторант "Колибри" и май не работи. Но търсо и чакането си струваше.newsm10

Сигурна бях, че ще останеш доволна. Снощи тя ме направи сЮпер за купона.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт