Л Ю Л И Н С К И Я град в града - пълен с майки и деца

• 13 821
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз да се присъединя към вас  bouquet
Една мама от Люлин Mr. Green

# 46
  • София
Добре дошла   bouquet

# 47
Здравейте,момичета  Hug

Люлинкиииииииии,къде се загубихте,бря  Laughing

Димяни добре дошла в нашите редици   bouquet

Това гадно време да миинава,чееееееееее.... #2gunfire....искам слънце и разходки(в свободното време,де  Naughty)   Laughing

Хайде лек ден   bouquet

# 48
Само искам да добавя...ако искате подпишете това  Peace

http://www.bgpetition.com/maichinstvo/signed.html

# 49
  • София
Нещо тук май не се пише много,много  Mr. Green

# 50
ами някои ба4каме , а обикновено пускаме един общ скайп и така..... тук е по-слабо присъствието.

а зимата особено сме се поразлетели

# 51
  • София
Димяни, тези които пишеха тръгнаха на работа, а бебоците на ясла и не остава много време.
Но вие с по-малките бебчета си пишете и споделяйте! Къде другаде ако не тук да си уреждате срещички, да се поразтоварите като се оплачете. Няма място за скромност и притеснение  Wink
Аз направо ви завиждам, предстои ми дълга и самотна зима, защото се преместих в Банкя, но все още чуствам люлинки близки и затова си позволявам да надничам тук.

# 52
Така и така съм вкъщи, да драсна няой ред!
Калина е с Т, и никакви други признаци на болест, но.... до понеделник включително ще си пазим къщурката!
Мия, и люлинки те чустват близка, и се радват като надничаш тук  ooooh! Heart Eyes
Целувки на Ева!  Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета в темичката!   bouquet

# 53
дано няма Т ве4е, и да поникне зъб (ама втори лед ли пробиват  Mr. Green)
аз работя, но сега съм вобедна по4ивка и си блея насам натам.
сутринта с диди пихме кафе преди да ида на работа.... та поне се видяхме за малко.

моми4ета аз да питам и да напомня- една анкета се върти в скайпа???? та докъде я докарахте

# 54
  • София
Попитай в скайпа  Wink

# 55
един бърз запис и от мен! HugМного здрави и послушни дечковци,че Дядо Коледа гледа

# 56
  • 1st floor
 и ние в неделя , бяхме с температура, в понеделник - нищо ни нямаше, а във вторник , като го взех от детска, му беше спаднал гласа Tired...няколко дена кара така, днес гласа му е почти нормален, но започна да прави някаква задна хрема , събират му се храчки и като легне да спи , почва да кашля...абе, ужас! дано се разминем само с това, че от другата седмица не знам , кой ще го гледа Sad

# 57
Ех,
 Здравейте майчета   bouquet
Само като ви чета и си припомням отминалите дни когато и аз пописвах Simple Smile
Да взема да се позапиша в темата , че току - виж съм започнала да пописвам пак от време на време Simple Smile
Гледам големи сладурковци са станали малките памперони  Simple Smile Все така да растат и да ви радват Simple Smile 
M_I_A гледам в Банкя си се преместила , ами че то не е никак далеч Simple Smile ... ние тези дни само да не вали си мислим да минем през Банкя  да си видим едно приятелче  , което също се пренесе там . Може да ти се обадим и ако си свободна да ви разходим малко навън Simple Smile
айде стига за начало , че каквато съм си бърборива и ще ви заема целият екран  Joy

# 58
  • София
Axrax здрасти! Много ще ми е приятно да се видим, ще ти пратя телефона си на лични, да звъннеш когато минавате!

За далече - не е далече, но Ева не е достатъчно голяма, за да не мрънка като излизаме с автобус, а не е и достатъчно лека, за да я нося с голямото шкембе. А аз не съм и шофьор и така.

# 59
Хе хе хе Simple Smile
ти пък какво носене ? какво мрънкане ? пробвай я Simple Smile
Това лято ходих с двамата на Камен Бряг на палатка сама , то не беше влак , рейс из Варна докато стигнем до автогарата, маршрутка до Каварна и после ей богу с кола за последните 20 км до там Simple Smile
Бяхме голяма картинка - Павел с раница , аз със самар и палатка , и Роси мъкнещ се до мен Simple Smile
Ама да си ги похваля : нямаше мрънкане , църкане , капризи ... чак ще кажеш , че не са моите деца Simple Smile А и на палатката много слушаха ... Ей голямо приключение ... Ако те не го запомнят това лято, то мама няма да го забрави никога Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт