Л Ю Л И Н С К И Я град в града - пълен с майки и деца

• 13 821
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,момичета   bouquet

ЧЕСТИТ АРХАНГЕЛОВ ДЕН  newsm51

Днес празнуват Ангел,Ангелина,,Михаил,Рада,Райна,Рая,Огнян,ПЛамен,Емил,Емилия

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БИФАНА

Да си здрава,щастлива и винаги засмяна,Раде  Peace

АЗ ви черпя виртуално за моята сестра.Тя се казва Емилия

Да са Живи  и здрави  всички именници днес  Hug

Хайде лек и приятен ден,Люлинки   bouquet

# 31
Честит имен ден на всички именници.
А ако има желаещи за среща някъде аз съм за. През седмицата Йони е на градинка и с малката можем да излизаме по-спокойно.

# 32
4естит имен ден    bouquet на биф, на ангел на йон4ита, на еми на дейзи и на който още празнува.

# 33
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! bouquet newsm67  ura Tada

# 34
Здравейте!
Аз отдавна не съм писала.Не ми остава много време.По разходки на горе-надолу.Сега откакто се развали времето ще си седиме повече вкъщи и ще имам време за вас.
Да почерпя на патерица за именния ден на Анджи-Архангел Михаил.
Чувствайте се почерпени с каквото искате!
Да, но е в първи микрорайон.

Аз съм в първи микрорайон за коя фризьорка става въпрос?

# 35
  • 1st floor
ако става въпрос за Албена от Грацията /в първи м.р./, аз съм много доволна от едни мъж фризьор / с късата коса/ , работи там , при нея ....ама не съм си правила кичури...

# 36
Аз преди си ходих при една фризьорка;която салона не й беше кой знае какво - във втори микрорайон обаче вече отдавна е закрила салона.И няколко пъти ходих при Милена-това се намира една спирка след 26-та поликлиника и е в блока на самия болевард.Доволна съм.

# 37
  • София
Моята фризьорка се казва Елена и салона и е до кухнята на Ябълкова ДГ. Над кафе " Карелиата".

# 38
Аз имам мобилния на една фризьорка Ели, която знам, че е близо до 26-та поликлиника и съответна до ДГ "Ябълкова градина", но не знам къде точно. Виждала съм кичурите, които прави на една позната и бях възхитена, но всеки път като й се обадя все нямат свободни часове  Sad Ама то и аз обикновено като си наумя, че трябва да ходя на фризьор трябва да стане почти веднагически в следв.няколко дни  Blush

# 39
Моята фризьорка се казва Елена и салона и е до кухнята на Ябълкова ДГ. Над кафе " Карелиата".
Чувала съм за нея;че е добра и общо взето добри отзиви от нея.При нея как става?С предварително записване ли?

# 40
  • София
Да, с предварително записване на тел. 0888 24 76 41- Елена .
В понеделник и е почивен ден, но ако искате тя да ви прави ще трябва да се заредите с търпение, чака се, но си заслужава  Peace

# 41
Да, с предварително записване на тел. 0888 24 76 41- Елена .
В понеделник и е почивен ден, но ако искате тя да ви прави ще трябва да се заредите с търпение, чака се, но си заслужава  Peace
Благодаря за инфото! Heart Eyes
Еми щом работи добре чакането си заслужава.

# 42
Точно нейният мобилен имам и аз (на Елена) Peace
Значи от Люлин 5 мога с 6тица тролей мога да стигна до Люлин 1 и да търся салона над някакво кафене до ДГ "Ябълкова градина"?

# 43
  • София
Да. Кафето е известно като Карелията. Който питаш от първи микрорайон ще ти го покаже. Намира се точно до входа на детската кухня.

# 44
  • 1st floor
Точно нейният мобилен имам и аз (на Елена) Peace
Значи от Люлин 5 мога с 6тица тролей мога да стигна до Люлин 1 и да търся салона над някакво кафене до ДГ "Ябълкова градина"?
да, трябва да слезнеш на поликлиниката Peace

Общи условия

Активация на акаунт