Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 897
  • 550
  •   1
Отговори
# 255
Хапнах около 250 гр пилешко бон филе на скара за обяд Peace Взех си едно кисело мляко Верея с 0.1% масленост за по-късно ако огладнея Peace За вечеря пак незнам какво ще е  newsm78 Ако няма нищо подходящо сготвено ще са яйца Crazy

# 256
Понеже както споменах започвам от утре и съм решила довечера да сложа във фурната да изпека пилешки пължолки с малко чесън и кисело мляко за утре обед и вечер. За закуска ще хапна едно сварено яйце, после към 10,00 трици, аз ги ям с вода (гадно, но на мен ми харесв Grinningа), може би ще хапна и малко кисело мляко, ако прегладнея през деня. А забравих сутринта задължителното кафе, пия го от 5 дни без захар (това е постижение за мен, като се има предвид, че кафето го пиех с 3 лъжички захар Embarassed) Joy
ООО дано се справя ooooh!

Ама защо с вода бе мила ? С кисело мляко са просто фантазия. Особено като се понакиснат малко!  Peace

# 257
Наскоро ми попадна книгата "Отслабвай умно". Програмата е създадена като съпътстваща всеки хранителен режим и засяга главно липсващото звено във всяка диета - "всичко е в главата" или "диета за ума".
Предварително се извинявам, ако някъде в предишни теми е обсъждано, нямам физ. възможност да изчета всичко пропуснато.

Книгата започва така и мисля, че е доста по Дюкански:

ОДА НА УСПЕХА

Утре ще съм това, което ям днес,
казвам си преди всяко хранене.

Между основните хранения се въздържам от дребни закуски,
вместо това пия много вода или чай.

Независимо дали се разхождам, плувам или спортувам,
моята цел е да се раздвижвам два пъти всеки ден.

С всяка крачка изгарям излишните мазнини,
не изпитвам желание за пасти, торти и шоколади.

Не губя от поглед моята цел и тялото, което заслужавам,
всичко се свежда до съдържанието на порцията храна.

Водата е най-доброто гориво за моето тяло,
затова го зареждам с два литра на ден.

Колкото повече пия, толкова повече тлъстини топя.

Между основните хранения винаги помня;
Не изпитвам глад...ами жажда.
Пия повече вода, пия повече вода,
пия повече вода.

Аз съм победител. Аз съм предопределен да успея.
Ще победя.

# 258
BlackSnake ами знам ли и аз, защото така започнах когато се подготвях за режима и на мен не са ми гадни и затова така мисля да продължа, но нищо не ми пречи да пробвам и с кисело мляко.

# 259
Мари, менюто ти е много добро, хапни непременно нещичко и следобед (както си си предвидила - киселото мляко). И не забравяй водата. Много е важна.  Peace
Мишле, не се отчайвай. Аз какво да кажа с моите 3 седмици без помръдване. И после - хоп -1 кг. И ето сега пак си чакам нова промяна вече почти седмица. Няма да се предаваш така.  Hug
vani_nik, честито намаление!   bouquet

# 260
Наскоро ми попадна книгата "Отслабвай умно". Програмата е създадена като съпътстваща всеки хранителен режим и засяга главно липсващото звено във всяка диета - "всичко е в главата" или "диета за ума".
Предварително се извинявам, ако някъде в предишни теми е обсъждано, нямам физ. възможност да изчета всичко пропуснато.

Книгата започва така и мисля, че е доста по Дюкански:

ОДА НА УСПЕХА

Утре ще съм това, което ям днес,
казвам си преди всяко хранене.

Между основните хранения се въздържам от дребни закуски,
вместо това пия много вода или чай.

Независимо дали се разхождам, плувам или спортувам,
моята цел е да се раздвижвам два пъти всеки ден.

С всяка крачка изгарям излишните мазнини,
не изпитвам желание за пасти, торти и шоколади.

Не губя от поглед моята цел и тялото, което заслужавам,
всичко се свежда до съдържанието на порцията храна.

Водата е най-доброто гориво за моето тяло,
затова го зареждам с два литра на ден.

Колкото повече пия, толкова повече тлъстини топя.

Между основните хранения винаги помня;
Не изпитвам глад...ами жажда.
Пия повече вода, пия повече вода,
пия повече вода.

Аз съм победител. Аз съм предопределен да успея.
Ще победя.

Харесва ми !! Мотивиращо !! Таман да пийна малко водичка !  Hug  Hug

# 261
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!
Sun,благодаря за кафето,а компания реална ми правят две котки в краката ми Heart Eyes
Режимна съм,чая помогна за проблема с тоалетната,но като се наспи детето ще пусна търсачката да видя какво ще ми покаже или ще ви го покажа на вас да видим дали някой има инфо за него.
Мари,добре дошла при нас!Спокойно и уютно е тук!
За сега ви пожелавам хубав ден!

# 262
Кри " виждам " те на балкона !  Hug
След като разгледох албума на Вещи съм просто много, ама много впечатлена от твоя резултат !
Браво, миличка !!!

Виждам ,че ти остава малко и ще ти честитим 3 -та фаза !!

# 263
Янико-много ми хареса  PeaceТова е!Ще успеем! Naughty

# 264
Добре дошла на Мими...  bouquet и от мен
На мен ми е втори ударен ден и се чуствам прекрасно...даже се размести и кантара с кг. на долу. Joy
А момичетата тук са страхотни и се слабее много приятно  bouquet

# 265
Мерси за кафенцето,одата е супер.ТУТИ,честито ти ново аватарче

Креми Савова днес започва третаааа.Закани се още днес да си направи гала-вечеря.Хайде,очаквам да се похвали  bouquet

# 266
Здравейте на вси4ки които пишат в тази тема !
Иксам да попитам нещо, аз от вчера съм на хранителния режим на Пиер Дюкан и днес хапнах телешка шунка искам да знам дали и тя е от забранените шунки в режима? Мерси предварително за отговора Simple Smile

# 267
Ти пък ме уби, за първи път чувам за телешка шунка, пастърма да, обаче шунка  newsm78

# 268
Да има на "Тандем", "КФМ" и знам 4е телешкото е позволенео, но в книгата пише, 4е са забраннени стандартните шунки а само тези които са с от 2%-4% масленост и аз сега незнам дали не съм съгрешила с тази телешка шунка коитато хапнах. Дали някой е наясно и може да ми отговори ще съм Ви много благодарна?

# 269
ПУЦИ ЦУЦИ

Ти пък ме уби, за първи път чувам за телешка шунка, пастърма да, обаче шунка  newsm78

Разбира се,че има телешка шунка.Смятам,че може.Аз основно си хапвам пуешко филе и пуешки деликатес на Браво и телешки филе.Шунка не съм си взимала,но мисля,че може.Но ако е мнооого солена,по-добре я откажи

Общи условия

Активация на акаунт