Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 864
  • 550
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, преди да съм подхванала учебниците, искам да попитам дали може да използвам натурално царевично нишесте за сгъстяване на кремчета? Просто желатина не го търпя много много.

Тази маизена от рецептите как да си я приготвя? Сънчето беше писала, че е смес от царевично нишесте + сухо мляко. Може ли да ползвам това на Нестле в кутиите? Изобщо как да приготвя тази смес?

Поздрави на всички Hug

Съжалявам, че толкова малко пиша, но ми е пламнала главата

# 241
Искам да питам за киселото мляко, аз си хапвам Фермерско, пише че е диетично и обезмаслено. Много е хубаво и гъсто, наподобява едно времешното мляко, което беше в бурканите. Съмнявам се, че има нишесте, защото е много гъсто. Някой хапвал ли го е, какво ви е мнението за него?

Просто няма как да няма Rolling Eyes Обезмаслено пък гъсто както едно време Thinking Бъди сигурна че има нишесте и то доста Rolling Eyes

Единственото мляко в което няма нишесте е домашното Peace

# 242
МЪНИЧКА,ЗДРАВЕЙ HugТова,което аз знам е ,че дюки позволява царевично нишесте като сгъстител за сосове,но там се използва 1 лъжичка примерно.За сгъстяваня на крем вероятно ще ти е нужно доста повече и...едва ли може newsm78

# 243
  • София
Искам да питам за киселото мляко, аз си хапвам Фермерско, пише че е диетично и обезмаслено. Много е хубаво и гъсто, наподобява едно времешното мляко, което беше в бурканите. Съмнявам се, че има нишесте, защото е много гъсто. Някой хапвал ли го е, какво ви е мнението за него?

Просто няма как да няма Rolling Eyes Обезмаслено пък гъсто както едно време Thinking Бъди сигурна че има нишесте и то доста Rolling Eyes

Единственото мляко в което няма нишесте е домашното Peace
Мария, млякото трябва да е 0,1%, евентуално 0,5%. Това е!  И да се надяваме, че нашето кисело мляко има по-малко подобрители от френското  Joy

# 244
Здравейте и от мен!

Съмнявам се, че има мляко в магазина без вредни "екстри", но понякога предпочитам да не се втилясвам толкова по етикетите, защото няма да остане нищо за бързо и вкусно хапване. Иначе отскоро има и "Герма" 0,1%, пак на Бор-Чвор, не виждам разлика с Култура, много е вкусно.

# 245
Благодаря, вече започвам да се замислям за това мляко. Но защо тогава на него пише ОБЕЗМАСЛЕНО, ние потребителите как да вярваме на написаното. Cry
В състава му е опоменато само обезмаслено кисело мляко и закваски без консерванти. Дано да е така.

# 246
mbm-Maria, добре дошла и успех с режима!   bouquet Тук наистина много ще ти хареса - компанията е страхотна и винаги можеш да разчиташ на разбиране, подкрепа и съвет.  Hug
На етикетите каквото и да пише, никога не можем да сме сигурни, че точно това го има и вътре. Но, все пак, избираме обезмаслени млечни продукти и да се надяваме, че наистина са такива и че са с по-малко примеси.  Peace
Мъничка, маизената е смес, която във Франция и др. френскоезични държави се продава готова за употреба. Опитай да разбъркаш царевично брашно с малко сухо мляко (ако намериш обезмаслено - най-добре). И използвай в минимални количества.  Peace

# 247
Понеже както споменах започвам от утре и съм решила довечера да сложа във фурната да изпека пилешки пължолки с малко чесън и кисело мляко за утре обед и вечер. За закуска ще хапна едно сварено яйце, после към 10,00 трици, аз ги ям с вода (гадно, но на мен ми харесв Grinningа), може би ще хапна и малко кисело мляко, ако прегладнея през деня. А забравих сутринта задължителното кафе, пия го от 5 дни без захар (това е постижение за мен, като се има предвид, че кафето го пиех с 3 лъжички захар Embarassed) Joy
ООО дано се справя ooooh!

# 248
Ще се справиш, Мари! Няма начин. Много леко се спазва режима.  Hug

Време е за следобедно кафе / капучино / лате, кой каквото предпочита  Grinning  Hug

Представете си, че го пиете тук:  Wink Heart Eyes

# 249
Здравейте и от мен, имам ужасно много работа и ви прегледах набързо,
Тути браво за килцето,
Дези, моя мъник проходи на 11 месеца,  но хич не бързай, че после няма сядане,,иначе като търкулнахме питката стъпваше уверено по няколко крачки сам, ще кажеш какво е хванал на прощъпулника като ви дойде времето,
Аз тр. да започвам ПЗ и знам че кантарчето няма да мръдне, но ще си хапна зеле и гъбки, много са ми се прияли
Мария , добре дошла, ще се справиш Hug

# 250
Разбира се, че ще се справиш, ние сме с теб  Peace

# 251
ей , Sun, аз още не съм си изяла пържолата, но и кафе не отказвам

# 252
Ето това се казва даване на кураж и стимул, нямам право да не успея иначе ще се изложа Embarassed.
Благодаря ви дюканки. Вече се чувствам като част от тази огромна и весела компания.
Опаа да пийна малко вода Joy
Само ви моля да си дадете мнението за утрешното ми хранене, което написах по-долу.

# 253
  • София
Минавам само да кажа "Здравейте" на всички и да похваля тези, които са свалили, както и тези, които са режимни!
Аз от 3 дни нямам нито едно прегрешение, а съм в застой! #Cussing out
Нямам и грамче надолу Tired
Не знам какво става, но това малко ме отчайва..ами ако спра на това ниво и повече не мога да смъкна?!.... ooooh!
Може би и защото съм 4-5 дни пред МЦ, може и от това да е, защото съм надута като балонче.....
Ооооххххх ooooh!, не знам от какво е, но хич не ми е весело!
Айде, махам се, за да не ви помрачавам настроението с моите терзания!

# 254
Честит празник на всички! Днес е "Ден на будителя"
Добре дошли на новите ни последователки!   bouquet
Млеката, които ползвам обикновено са "Верея" 0,1 - кисело и прясно, когато стигна до Билата си купувам кисело мляко "Пършевица"- 0,5, наистина по-рядко е от вереята и има повече вкус на истинско кисело мляко.
Деси, снощи видях снимките ти, изглеждаш много добре. Моето мнение е, че 5 дни на П са ти достатъчни, кг които имаш да сваляш не са много, но решението е твое.
Мише, Аспазия - малко късничко е вече, но ви желая успех.
Честити минусчета на всички!
Аз по принцип на грамчетата не се спирам, когато стане 1 кг, независимо за колко време е паднал, тогава се радвам и местя линийката, но днес ми е радостно, защото някъде към 300-400 гр. съм минус, което значи, че 9-та е на път да изчезне.
Лек и отслабващ ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт