Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 920
  • 550
  •   1
Отговори
# 450
Мили Дюантки, искам да Ви попитам прясно мляко с 0.1 % масленост може ли да се употребява по време на ударния период???
Много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите Simple Smile
Мисля, че да.
Аз по принцип избягвам млячните. Подправям супи с кисело мляко 1%, а прясното само за кафе и фрапе. Във фрапето пълня до горе с вода и мляко само за цвят.

# 451
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Да е лек и успешен днешният ден за всички!!!   bouquet
Аз отново ще направя 3 протеинови, но за съжаление не можах сутринта да се премеря и да видя какво е положението... Нищо, и утре е ден!  Mr. Green

# 452
Бачи, желая ти много позитивни и стимулиращи емоции!

# 453
Здравейте. Hug

Много за бързо,че работа ме чака. Laughing
На Мамица  Hug-честито свалено килце.
На болните да оздравяват.  bouquet
Бубе,как си? Heart EyesПак среща ,а? Mr. GreenНяма лошо Party,ама щеше да е по-добре и аз да съм там. Mr. Green

изчезвам,после пак.  bouquet

# 454
Момичета нали може да се използват готовите подправки които продават в магазините за овкусяване на пилешко месо и телешко месо?  newsm78

# 455
искам да Ви попитам прясно мляко с 0.1 % масленост може ли да се употребява по време на ударния период???
Може, щом е обезмаслено, но не повече от 250 мл на ден Wink

Аз само да са поФаля- сега се мерих и съм с 0.5кг надолу, като съм закусила и съм с дрехи! Peace
Еееее, застой-застой....ама ще мръднес кантара, къде ще ходи! #2gunfire
От днес съм на ПЗ, решила съм обаче да следвам схема 5/4, т.е. 5 дни само П и 4 дни ПЗ.
Какво мислите?
Досега бях 5/5, сега смятам да сменя newsm78
Не съм спец с тази диета, но съм спец във всички останали и от опита който имам ( а той голям) и от прочетеното относно тялото и диетите съм разбрала, че организЪМЪТ реагира добре на смяна на режими и шокиране.
Мисля, че 1 ден ПЗ е много малко. Няма да усети разликата.
Другото, което е, че в зеленчуците има витамини и минерали. Ще натрупаш липси на тези вещества.
Аз от понеделник, ще започна 4П/3 денаПЗ

Това е само мнението ми. Аз каквото и да правя винаги се съобразявам с това, кое е здравословно за мен.

# 456
Момичета нали може да се използват готовите подправки които продават в магазините за овкусяване на пилешко месо и телешко месо?  newsm78
Тия в пликовете ли? Тия готовите имаш предвид дето с аомешани с всичко вътре и сол?
Не е много добре. Имнат много консерванти, много сол и какво ли не.
По-добре - черен пипер, чубрица, магданоз....- абе нашите си благи подправки.

# 457
Ех вече съм си напражила пилешките пържолки с такива подправки !!! Но повече тогава няма да повторя, надявам се, че днес като си ги хапна няма да наруша с кой зне какво диетата. Много мерси за отговорите, много сте мили.
Искам да попитам още нещо за периода на П/ПЗ кои дни е по добре да са пове4е тези само с П или тези с ПЗ ?

# 458
Добро утро Hug
Изкарах втори успешен ударен ден, но.......много ми е зле Sick незнам дали ще мога да изкарам още Sick Вие ми се свят, треперят ми краката, вчера има сърцебиене и смуках валидол Sick Сега пак имам сърцебиене Tired Май тоя режим не е за мен Thinking

# 459
  • София
Добро утро Hug
Изкарах втори успешен ударен ден, но.......много ми е зле Sick незнам дали ще мога да изкарам още Sick Вие ми се свят, треперят ми краката, вчера има сърцебиене и смуках валидол Sick Сега пак имам сърцебиене Tired Май тоя режим не е за мен Thinking
Не е хубаво това!
Сподели вчера какво е било менюто ти... може би нещо не е било подходящо, или количествата...

# 460
Мария, нищо, другия път дано успееш  Peace Да си ги направим традиция всяка седмица срещите предлагам аз  Party
Съгласна съм,
Е, как - Шерифа, Гери, Дидоки... Дано се включат и те  Grinning За Шерифа няма съмнение -  ще дойде да ни контролира какво ядем и пием  Joy
Вещи я включвам към тези, на които Кършияка им е близо,
за другите питам

Пуци, не им ли четеш етикетите? виж-твоите може да нямат сол и захар

# 461
Аз ползвам разните видове пикантина и други подобни за различни маринати за зеленчуци и месо.

# 462
Добро утро Hug
Не е хубаво това!
Сподели вчера какво е било менюто ти... може би нещо не е било подходящо, или количествата...
Сутрин не мога да ям, на обяд един плик пилешко бон филе печено и на вечеря 3 яйца с малко сирене

# 463
  • София
Не съм спец с тази диета, но съм спец във всички останали и от опита който имам ( а той голям) и от прочетеното относно тялото и диетите съм разбрала, че организЪМЪТ реагира добре на смяна на режими и шокиране.
Мисля, че 1 ден ПЗ е много малко. Няма да усети разликата.
Mamica, май не сме се разбрали нещо с теб, мила! Hug bowuu
Нямах в предвид да правя само 1 ден ПЗ, а просто да намаля с един, т.е вместо 5 дни на ПЗ да карам 4 дни на ПЗ и 5 дни само на П.
А и затова се допитах до вас, все пак някои са къде-къде по-напред с материала! Hug

# 464
  • София
Сутрин не мога да ям, на обяд един плик пилешко бон филе печено и на вечеря 3 яйца с малко сирене
Милена, така и си мислех!  smile3521
Моето мнение е, че храненията са много рядко - на практика са 2. И количеството храна не е достатъчно.
Всички, които сме тук не са можели да закусват! И затова сме тук... защото метаболизмът ни е бил - никакъв! С честите хапвания през 2-3 часа - се ускорява. Това подобравя изгарянето, не си гладен...опитай да осигуриш хапване сутрин, към 10.30, обяд, следобедна закуска, вечеря.
Това е моето мнение, и смятам че ако си го наложиш за ден-два - после няма да се чувстваш така!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт