Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 847
  • 550
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Вещи, празнуваш ли, а?

Дезире, страхотен ден за прохождане! Да прави все успешни стъпки!
Ето хелоуински поздрав за вашето семейство

# 91
За срещата съм -ЗА. Дали часът не е ранен,тъй като е задушница  и имаме ангажименти.

# 92
  • Балчик-Сливен
Здравейте,Дюканки!
Първо-поздрави за прохождането на Сашко!!Жив и здрав да е  и пълен напред и в живота!
Сутринта нямах време да пиша,тази сутрин минус 200грама в сравнение с  вчера.Бавничко вървят нещата при мен,но явно ще е така,ще ми трябва повече време,за да отслабна.Спазвам  си режима-днес бях на пилешки пържолки,а преди малко-запечени дробчета ,за деня-2 литра вода и 2-3 кафета с прясно мляко-0.1% масленост.
Много е рано,за да се похваля с повече свалени килограми-за жалост.
В края на ударния период ще коригирам лентичката.Приятна вечер на всички и утре повече минусчета!!!

# 93
  • София
За срещата съм -ЗА. Дали часът не е ранен,тъй като е задушница  и имаме ангажименти.

Дани, за София говориш, нали? Ами не знам... не го бях мислила по този начин... ако искате 15.00???

# 94
Вещи, готвиш ли се за празника. Стягай почерпката. След 12 тази вечер е твой ред да черпиш.
Един ден ме нямаше и вие сте изписали света.
Днес, след дълго обсъждане на бюдзжета в къщи, взехме решение да си дойдем в Бг за Коледа и Нова Година. Започвам да търся билети за самолето.Заради това решение трябва да стигна 60 кг до 20 декември. Та да видим.
Момичета трети ноември наближава а аз имам чувството че нищо не знам.
Отивам да уча.

Пръстта май наистина се оправи.

# 95
  • София

Пръстта май наистина се оправи.

Браво Брукс! Пожелавам ти да станеш 60 кг и да смаеш всички в БГ!   bouquet

# 96
Синя роза, двеста грама са си пак постижение, честито, и скоро да се похвалиш с доста свалени килца! Peace
Дезире, Честити проходили крачета! Спомням си, че когато Ивето направи първите си крачки, вечерта не можах да заспя от вълнение!  bouquet

# 97
Да за софийската среща.Но нека момичетата да преценят и да си кажат думата .

# 98
Браво на Сашко!!!  Hug Hug Hug   smile3501 smile3501 Много смели крачки да прави в живота си и никога да не се връща назад, а само напред да върви!  Heart Eyes

Вещи, ти по-скоро си ни такава вещица   Hug Hug Hug

Blue Rose, честито намаление!   bouquet И 200 г са си нещо. Малко по малко всичките ще си отидат.  Peace

Приготвихте ли бонбоните? Или ще избирате номер?  Joy На всички пожелавам

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 18:27 от Sun

# 99
запис  Wink

# 100
Здравейте, момичета  Heart Eyes  bouquet
Записвам се в новата тема, малко изпуснах номер 39 и 40, но не е по мое желание..
Как сте? Сигурна съм, че топите килограмите без отказване  Hug

# 101
  • София
Ехооооооооо,здравейте Hug
Аз докато се включа в темата,вие сте пуснали нова и чак до 6-та страница сте стигнали ShockedЛеле,майко,това няма изчитане.
И понеже не съм много в час,поздравявам всички за новите минусчета  bouquet,а на новодошлите-добре дошли,попаднали сте на точното място ,в точното време Joy Joy Joy
Вещи,видях,че си ме писала в табличката,ето ти и мерките:
Начало-22.10.2007-70кг.
Сега-69кг.Цел:50кг.Ръст-162см.
талия,Ханш,бедро и темподобни-по късно,като си купя сантиметър.
Ами това е засега,хайде отивам да чета,ако не се върна-Лека вечер на всички Stop

# 102
  • Пловдив
ВещиHugот твоята почерпка отслабва ли се?

Да не би да се съмняваш?  Wink

# 103
ОрдиHug Къде се изгуби? Гледам ти лентичката - съвсем малко ти остава до 3-та фаза и на теб. Браво!   bouquet

Вещи, такава трапеза си ни сложила, ммммм  Hug

Отчет:
Закуска - 1/2 обезмаслено кисело мляко "Верея" с 2 с.л. овесени трици и 1 черен чай.
Обяд - пилешко със спаначено пюре (спанак, малко обезмаслено мляко, сол, черен пипер и къри).
14 часа - 1 безкофеиново капучино.
15 часа - 1 консерва риба тон с малко Ескиза Фитлайн, черен пипер и сол.
16,30 часа - 1/2 обезмаслено кисело мляко "Верея" с подсладител.
Вечеря - пилешко със спаначено пюре.
Вода - 2 л.
Физическа активност - 2 часа активна домакинска работа  Mr. Green

# 104
  • София
ВещиHugот твоята почерпка отслабва ли се?

Да не би да се съмняваш?  Wink

Не, Вещи, ама като видях предишната зелена отвара... та...  Joy newsm78

Сънче, това спаначено пюре ми звучи много вкусно!

П.П. Ама сега се сетих, че точно спаначено пюре е била отварата!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт