Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 849
  • 550
  •   1
Отговори
# 105
Мислех по-късно, но щом сте казали сега и аз да се включа:
Честит Хелоуин на всички празнуващи!
Честит празник и на Вещи и благодарско за почерпката! Ъъъъм, много вкусно!

А десерта с тиква още снощи го направих!  chef

# 106
  • София
Моляти се ,Вещи,недей така.Има хора със слаби сърца.
Както съм гладна и нямам нищо под ръка,
идва ми да изям монитора..........
а после отгде ще ви пиша????
ами..........де да знам Grinning

# 107
МишиHug Наистина е страхотна вкусотия, измислих го в движение, но се получи добре - всичко сипвам в тигана (използвам замразен спанак на кубчета), разбърквам и оставям на тих огън, докато се изпари течността почти напълно, но не да пресъхва. Иначе на вид е като на Вещи зеленото в казана  Joy

Ето и един музикален поздрав за празника за всички:
http://www.youtube.com/watch?v=yOAl0enE7kI

# 108
  • София
МишиHug Наистина е страхотна вкусотия, измислих го в движение, но се получи добре - всичко сипвам в тигана (използвам замразен спанак на кубчета), разбърквам и оставям на тих огън, докато се изпари течността почти напълно, но не да пресъхва. Иначе на вид е като на

Мерси СънчеHug ще си го забъркам в събота....малеее, ще станем силни като Попай!  Joy Joy Joy

# 109
Благодаря ви,момичета,и аз съм развълнувана,но умерено,да не взема да го уручасам детето,че са много плахи стъпчиците.Затова няма да бързам с питката

# 110
Благодаря ви,момичета,и аз съм развълнувана,но умерено,да не взема да го уручасам детето,че са много плахи стъпчиците.Затова няма да бързам с питката
Аууу снимай с камерата и пусни да видим "jhonnie walker"

# 111
Обобщена информация за софийската среща:

ден: събота - 03.11.
час: 14.00
място: Макдоналдс на пл. Славейков
кръчма: Дивака на ул. Гладстон

Казвайте кой може да дойде?

И аз мога, нали го предложих!

# 112
  • София
Обобщена информация за софийската среща:

ден: събота - 03.11.
час: 14.00
място: Макдоналдс на пл. Славейков
кръчма: Дивака на ул. Гладстон

Казвайте кой може да дойде?

И аз мога, нали го предложих!

За тебе знам, мила, затова не те писах!  Hug  Heart Eyes

Чакам с нетърпение срещата!  Crazy

Ще взема и фото!

# 113
Михи, за срещата и нашето присъствие незнам newsm78! Ако мъжът ми не е на работа , да гледа децата, ще дойда, но иначе те спинкат по това време следобяд и няма да е уместно да дойда с тях!

И аз се надявам моя да ги гледа, но ако е зает сигурно ще спи бебето в кръчмата...и аз съм човек, а от 16 имам репетиция....
Dezi  честит ви първи стъпки!!! И аз моя го пускам сам, ама много го е страх и гледа с едни големи кругли очички Wink, ама понеже е на 10 месеца и не му давам зор.
Mamica вземай детето с тебе, ще се справим, компанията е страхотна!

Мише, знаех си, че няма да ме пропуснеш за срещата, мерси!  bouquet

А Кри, Фоли, Бачи???? Ще дойдете ли??? И останалите софиянки  хич не се спотайвайте, моля!! bowuu

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 19:46 от aspasia

# 114
  • Пловдив
Дезире, честити ви ходещи краченца! Леко и безаварийно
Браво на всички свалили!   bouquet  bouquet  bouquet
Вещи,опасна си.Веднага си засякла,че съм мръднала линийката.На никого не казах.ЕЕЕЕЕЕЕЕй,набито око Grinning  bouquet
Вие не знаете ли, че постоянно сте ми под око  

До момента съм на 2 л вода
До 4 след обяд само на вода?  smile3537
Момичета как така сваляте килааа Confused
на мен ми е трети ден и само сантиметри свалям.
Ами да ти кажа килата не са написани на челото и никой не ги вижда  Mr. Green За сметка на сантиметрите, които веднага се набиват на очи, когато липсват  newsm56
МАМИЦА,аз като знам,че ще излизам някъде,гледам да не пия вода,защото и аз го имам този проблем.Наваксвам като се прибера
И аз така  Peace
sneji_suni аз съм прехвърлила 40-те, но се справям  Crazy
Някъде видях всяване на алкохолен смут в редиците Дюканови, но го пропуснах за копиране, но да си знаете

# 115
  • София

Най-накрая да се поосвободя малко  Tired
Толкова неща имам да ви казвам, дано не забравя нещо  Thinking

Честити намаления на Бубанка, Пупа, Дори, Фотка, Цвети, Мамица, Дезире, Сиска, Рози! smile3501 newsm51
Дори  Hug разликата е потресаваща, аз не бях виждала твоя снимка преди. А тази снимка в офиса с трапчинката много я харесвам.  bouquet Двете с Креми сте се променили неузнаваемо! Поздравления!   bouquet  bouquet
Цвети  Hug искам ти и лицето! Иначе определено има разлика от предишната снимка на кръщенето! Браво и на теб!  bouquet
Тути  Hug казваш, че нямаш снимка в цял ръст...ами аз като съм си унищожила всички снимки въобще??? Дори на празници все едно не съм съществувала. Sad
А кой ви е родния град с Ванчето?
Ванче  Hug оздравявай!
Орди  Hug

# 116

Дезире ,честити първи стъпчици  bouquetмного вълнуващ момент наистина Grinning
Ето и обещаните снимки от мен,надявам се че линка ще се отвори ,а сега ще наваксам с четенето Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188037

# 117
Кри, има ми и лицето, на 3 стр. малко по-долу! bowuu
Деси, иска ми парола, тъй като албума е личен!

# 118
  • Варна
Деси_вал  Hug
албумчето е с настройка "лично" и иска парола...

# 119
  • София
КриHug ти как си събота?

Общи условия

Активация на акаунт