Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 812
  • 550
  •   1
Отговори
# 150
Лека нощ и стискайте палци за новата ми работа - утре стартирам! Praynig
Стискаме и успех на новата работа.  Peace

Русалка  Hug преди време писах, че пектина дори Дюкан го разрешава, но трябва да е в тези 3 с.л. трици, т.е. 2 с.л. трици и 1 пектин. Майка ми го пие така, но мисля, че не помага за 00.
Лека нощ от мен, утре да се похвалите с минуси!

Кри, благодаря за отговора. Може би ще го пробвам как действа при мен и естествено ще пиша за резултата.

Наистина вече лека нощ, приятни сънища и утре много, много минуси. Прегръщам ви всичките.

# 151
За срещата - задушница е и едва ли ще успея да се прибера до вечерта, така че и този път ме отпишете мен, това го казвам с най-голямо разочарование  Sick

Много жалко, че няма да можеш, ама не съобразихме с това, понеже аз не ходя по задушници и не знам кога са....просто си го спестявам...ама такава съм си!

Благодаря ви за подкрепата!!!  bouquet
...вече наистина лягам, след като изпих 1 литър вода...то ще е едно спане, малииии  Joy

# 152
Да се отчета и аз за днес. Grinning Закуска-кисело мляко с пшеничени и овесени трици и малко ленено семе,по-късно варено яйце.Обяда беше печено пиле от снощи,по-късно следобяд извара/ей тъй без нищо/,а за вечеря-скумрия на скара.Вода-2л,зелен чай-0.6л,Нескафе 2в1-2бр.Вече чакам с нетърпение да започна ПЗ дните-запланувала съм да си приготвя поне 3-4 неща.Утре по случай празника учениците ще поднасят цветя на паметника на народните будители,а аз горката така съм заритала за зеленчуци,че днес когато отидох за цветя вместо да кажа "5 карамфилчета" казвам на продавачката "5 карфиолчета" Crazy  hahaha Аспасия успех в новата работа! Peace Ох,още нещо щях да пиша ама забравих. newsm78 Лека и спокойна нощ и сладки сънища! newsm46

# 153
  • Велико Търново
Хайде да се отчета и аз,към края на деня!Водата добре я пия около 4 литра на ден,но тази вечер направих малко прегрешение,защото съпругът ми се прибра с подарък за мен нов монитор и с разни свински вкуснотии,освен пилешките,които аз,му поръчах да купи да си взех 2 парченца луканка,ама от утре отново стриктна!Купих си от аптеката някакъв чай на гранули за проблема с 00 и дано ми помогне!

Добре дошли на новите момичета!Пожелавам на тях и останалите много минуси Simple Smile

aspasia,пожелавам ти успех на новата работа!

Спокойна нощ на всички!

# 154
  • Пловдив
Сиска, чаят на гранули не е ли със захар?  Thinking

# 155
Сънче благодаря ти за съвета ще го спазвам...   bouquet
Аспасия на теб успех в новата работа  Hug
Дано и аз утре ви се похваля с минуси,а на всички дюканки все повече и повече..  bouquet
Лека и спокойна нощ от мен и утре ще пием заедно кафе...

# 156
  • Велико Търново
Сиска, чаят на гранули не е ли със захар?  Thinking

Вещи,ами кой да се сети BlushУтре,ще го погледна,ама определено не ми сладнеше!Аз,само веднъж съм пила!Вие какво друго препоръчвахте освен Дуфалак?Сание ли беше или нещо се бъркам?Вещи,благодаря,че ми обърна внимание на това-страхотна си!

# 157
# 158
Ееей,най-сетне да се включа WhistlingАма четене паднаааа-не е истина #Crazy
Ванче,вярно си познала LaughingДа,Горна Оряховица е родния ми град ,но от 7 години не живея там,а в Карлово.Снимката ми е отпреди година и половина/все по-рядко успявам да си ида Sad/А може и да се познаваме-знае ли човек?/В Лясковец съм работила и имам някой друг познат там/
Пускала ли си твоя снимка преди?А с болница няма как да ме свържеш NaughtyКатегорично bowuu
Виждам,че и Сиска е от нашия край-много ми липсва Велико Търново.....
Слънчице-благодаря за милите думи Hug
Пожелавам лека нощ на всички-време е за сън Heart Eyes

# 159
Момичета много сте бързи WinkЦял ден трябва да седя пред компа за да ви изчета и да не изпускам нищо Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

# 160
лелелелееее.аз докато се запиша в новата тема тя вече остаря Laughing
да се отчета и аз за днес.знам че малко съм хапнала,но нямах време.цял ден бягам по лекари и изследвания със сестра ми.та на обяд 1 пил.пържола,след 2 часа пак и на вечеря тричава пица,но само с пшенични трици,понеже немога да открия овесени.надявам се ,че не е чак толкова фатално. newsm78
и друго да ви питам.кой какви реакции е имал първите дни,понеже от снощи на момени адски ми се гади и най-вече докато ям Sad

# 161
  • Пловдив
Айде лека и от мен, че сутрин ми иде да

# 162
  • София
Добро утро момичета!   bouquet

АспасияHug  успех в новата работа!

Аз днес пак ще тичам по интервюта. Стискайте палци!  Flutter

Хайде на кафе, че едва гледам.... Tired

# 163
  • Пловдив
Добро утро и от мен!  smile3507