Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 960
  • 550
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Здравейте момичета, честит празник на НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ   bouquet
Бачи, добре дошла в отбора на 3 фаза Hug
Очаквам и Мишето да се включи, като се върне от интервюто  Praynig
А Дези, галавечерята май ще се отложи, че мъжа ми заминава в командировка и сама ( ooooh! с малкия) не ми се празнува, ще го чакам да се върне в неделя и тогава ще пирувам  Mr. Green
Ралче, не се подтискай мила, заплатата не върви нагоре с годините и трудовия стаж  Joy hahaha Joy, даже и с инфлацията , за голямо съжаление  Naughty

# 286
  • София
Искам да ви попитам какъв подсладител ползвате Simple Smile

# 287
Здравейте, момичета, от поредната мама, която се включва в режима, че има бая килца за сваляне след раждането.  Embarassed
Изчетох доста по режима и рецептите и имам два въпроса.
1. В повечето червени рецепти видях трици, на много места имаше и кашкавал... Това наистина ли се включа ОК към ударния режим, на който аз би трябало да карам поне месец.
2. Как стои въпроса с алкохола? Малко бяло винце или биричка може ли да се пийва от време на време, че аз не кърмя и не съм на ограничения от този вид.

Мерси предварително за отговорите!  Peace

# 288
Ралче споко !! Утре ще гледаш по-весело на света !! И аз така понякога изпадам в черни дупки, ама гледам бързо да изпълзя, защото няма смисъл да сме нещастни!

# 289
  • София
Мишле, 3-4 дни преди МЦ се задържа вода  Peace В такива моменти гледам въобще да не се тегля!
Кри, щом казваш....дано е от това, защото е много демотивиращо..... #2gunfire
Разбираш ли- това са 3 дни без никакво, ама никакво прегрешение и резултат -  #2gunfire
Знаеш ли колко пъти в последните 6 месеца ми се е случвало това? А ми се е случвало и да качам по 2 кила при все цялата ми режимност Sad

Ралче Hug Hug Hug

Алекс, аз ползвам течен Хуксол за кекса и кремчетата, а за кафето понякога Фликс.

# 290
Здравейте, момичета, от поредната мама, която се включва в режима, че има бая килца за сваляне след раждането.  Embarassed
Изчетох доста по режима и рецептите и имам два въпроса.
1. В повечето червени рецепти видях трици, на много места имаше и кашкавал... Това наистина ли се включа ОК към ударния режим, на който аз би трябало да карам поне месец.
2. Как стои въпроса с алкохола? Малко бяло винце или биричка може ли да се пийва от време на време, че аз не кърмя и не съм на ограничения от този вид.

Мерси предварително за отговорите!  Peace

Алкохола е абсолютно забранен, но аз понякога си пийвам вино ...ако Вещи ме чуе леле... Thinking

# 291
  • София
Хексина, добре дошла!  bouquet
През ударния период не може кашкавал, чак в 3 фаза. Алкохолът е абсолютно забранен, който си пийва, го прави на своя глава  Joy (Мише, Блеки).
И какво значи един месец ударен? Не може повече от 10 дни, а и те са много. Разкажи нещо повече за себе си - колко кила имаш да сваляш?

# 292
  • Бургас
Само  половин ден да не се включа и после 2 часа не ми стигат да ви изчета..........ох успях!

Здравейте момичета,
днес карам втори П ден и се чуствам много добре режимна от всякъде.Надявам се скоро да сменям линийката.
Добре дошли на всички нови момичета Hug
Честито и на тези които са свалили!

# 293
Благодаря момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 294
  • София
Благодаря, момичета за милите думи и за подкрепата, за мен означа много да може да споделиш и това да бъде видяно и разбрано- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хексина и Мбм- Здравейте и успех от мен- Heart Eyes
Кри- радвам се да те видяяяяя- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пак ти гледах снимките в албумчето- Shocked Shocked Shocked
Невероятна промяна имаш- Shocked Shocked Shocked
Аз също снощи мерих едни дънки, дето преди два месеца едвам ги закопчавах, а сега има два-три пръста като ги закопчавам- Grinning Grinning Grinning
Може на килограми да не мърдам, ама поне по дрехите личи, че режима си ми действа- Grinning Grinning Sunglasses

# 295
И какво значи един месец ударен? Не може повече от 10 дни, а и те са много. Разкажи нещо повече за себе си - колко кила имаш да сваляш?
Аз съм си наумила да е месец, пък ще видим колко ще издържа. Просто не мога да се понасям толкова дебела, а и проблемът с дрехите е много сериозен - НИЩО не ми става, а не искам да купувам нови неща в XXXXXL размер. Да не говорим, че то по нормалните магазини вече почти няма размер, който да ми става...  #Crazy
Имам да свалям, само да не паднете, 30 кила!!! На първо време и с минус 20 ще изглеждам идеално, но за да стана пак идеално плажно гадже ще трябват и още поне 5 надолу.
Това е, признах си жестоката истина...  Cry

# 296
  • Пловдив
Чувам аз, всичко чувам

# 297
Здравейте и от мен!
Попрочетох ви от сутринта, ама все не мога да се включа!
Малко със закъснение, обаче да пожелая и аз успех на Аспазия и на Михи в днешния ден!  Flowers Four Leaf Clover
И успех на Креми и Михи в трета фаза! fingerscrossed А за Бачи не разбрах дали наистина я почва, както и за Дори-дали ще си смъкне килцето и тогава newsm78
На МВМ-Мария  и Хексина welcome
На свалилите- Куку, Дезире, Vesigh, Tutti, Vani nik smile3501
Аз днес няма с какво да се похваля, ама то не може всеки ден! Освен това вчера допуснах грешката да хапна по-сериозно чак от следобяда, и да пия повечко вода по-късно през деня и това си го отчитам като голяма грешка. като се прибави и проблема от 3 дена с 00, тази сутрин бях  + 400гр. но сигурна съм , утре нещата ще си дойдат на мястото smile3521

# 298
Хексина, не можеш да издържиш един месец на ударен, Дюкан пише че ако се прави десетина дена, не е зле под лекарски контрол. Направи го 5 или 7 дена, пък после си редувай във втора фаза протеинови и протеинови+зеленчуци!  Можеш да свалиш и 25 кг, но не може да стане изведнъж, трябва постоянство и търпение. Пък и колкото по-бавно се свалят, толкова по-добре! Бъди сигурна, че на външен вид скоро ще има промяна!

# 299
Момичета купих си пилешки пържоли от бут замрани за да ги изпека, но пише че са със сол. Ако ги поизмия  тази сол нали ще падне. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт