Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 963
  • 550
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Hexina не се самонаказвай така Naughty един масец само на П е много.Първо аз съм сигурна че килограмите които си качила си имат причина и то съществена а и до лятото с едно умерено темпо отново ще станеш плажно гадже Hug.Килограмите които искаш да свалиш не са нещо с което няма да се справиш ама ако е прекалено бързо ще се нагънеш като шарпей.Зареди се с много търпение и нашата подкрепа и всичко ще се нареди.

# 301
  • София
И какво значи един месец ударен? Не може повече от 10 дни, а и те са много. Разкажи нещо повече за себе си - колко кила имаш да сваляш?
Аз съм си наумила да е месец, пък ще видим колко ще издържа. Просто не мога да се понасям толкова дебела, а и проблемът с дрехите е много сериозен - НИЩО не ми става, а не искам да купувам нови неща в XXXXXL размер. Да не говорим, че то по нормалните магазини вече почти няма размер, който да ми става...  #Crazy
Имам да свалям, само да не паднете, 30 кила!!! На първо време и с минус 20 ще изглеждам идеално, но за да стана пак идеално плажно гадже ще трябват и още поне 5 надолу.
Това е, признах си жестоката истина...  Cry
Къде да падна, като аз свалих 33, пък имам още! За да стана идеално гадже имам сигурно още 10  Joy ама не си давам зор, нали се справих до тук!
Месец на протеини само е безумие, слушай патило ( и старило едновременно) Joy Изкарай 10 дни, ако имаш такава воля и сила (аз ги изкарах Laughing). След тези 10 дни така ще си спаднала на кила (аз свалих 6) и така добре ще се чустваш, че ще се чудиш как е възможно. Стискам палци!

Може на килограми да не мърдам, ама поне по дрехите личи, че режима си ми действа- Grinning Grinning Sunglasses
Ралче  Hug нали това е целта, кг не са ни написани на челото!

Вещи  Hug какво правиш днес? Кога ще се претеглиш?

# 302
  • Варна
Аз съм си наумила да е месец, пък ще видим колко ще издържа.
Ударната фаза се прави, за да се задвижи метаболизма на организма, а за да се свалят килограми се минава във 2 фаза - редуват се чисти протеини 5 дни и протеини със зеленчуци, пак 5 дни. Дюкан АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЯВА удължаване на "ударната фаза" повече от 10 дни и то под лекарско наблюдение  Naughty. Все пак не забравяй, че току що си родила и килограмите ще тръгнат надолу. Не подлагай организма си на лишения, защото той ще ти се "отблагодари". Поне в този режим е така. Нека и другите те посъветват, но според мен РЕЖИМА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА КАКТО Е ДАДЕН  Mr. Green
Много хора тук са ги свалили тези килограми, така че успех и на теб  Hug

# 303
  • Варна
Един месец чисти протеини ще доведат според мен до болницата.

Цвети, като сваля килото, тогава ще мина в трета фаза.

# 304
  • Бургас
Кри пропуснах да те поздравя за двете тройки в линийката.Честити да са ти и да не  се задържат много време Hug  bouquet

# 305
  • София
Hexina, добре дошла! Попаднала си където трябва и хората по-нагоре абсолютно са го казали! - не повече от 10 дни, дори не повече от 7. Режимът дава най-добри резултати при първоначални 5 дни. После се минава във втора фаза. Разбира се, ти ще постъпиш както искаш... ние само казваме как е редно и би имало най-добри резултати!
Добре дошла!   bouquet
Колкото до кг - моите, които имам да боря също са почти толкова, колкото и на теб! Споко, ще успеем!   bouquet

# 306
Видях, че по-горе сте обсъждали за телешка шунка, и аз днес си купих такава, реших да разнообразя малко, но ако е солена-се отказвам. А от готовите пилешки филета-хич, ама хич не ми се нравят, неприятни на вкус, с някакви жили вътре, чудя се дали наистина ям филе!

# 307
  • Пловдив
Вещи  Hug какво правиш днес? Кога ще се претеглиш?
Бях на манефистация и два митинга - първия беше наш, няколко ученици бяха написали стихотворения за учетелите си и всички ревахме дружно, толкова сладки бяха децата  Cry Не беше само това на митинга де, но това беше най-впечатляващо.
Вторият беше на учениците против матурите. Участвахме малко в шествието им.
После седнахме да се почерпим за празника. Режимна бях - кафе безкофеиново и кола лайт  Mr. Green И умрях от глад  Twisted Evil Сега си ям дроб, минах го набързо през микровелето, отврат е, но е по-добре от изварата  Sick

# 308
Били какво сложи в супата, и на мен ми се яде, а това фалшиво фиде какво е  newsm78

Сварих едно пил. бутче.Обезкостих го и в бульона през цедка прекарах 2 разбити яйца.Те изтичат на тънка струйка и приличат на фиде. Прибавих щипка магданоз за вид и посолих с диетична сол.Вкусно е!

# 309
Hexina, добре дошла и успех!   bouquet Дюкан не случайно е измислил този режим точно по този нзчин и то заради много по-тежки случаи от твоя. Триците се започват още от начало - по 3 с.л. на ден - за регулиране функциите на червата и за увличане на калории. Кашкавал - чак в 3-та фаза. Алкохол - абсолютно НЕ. Другите преди мен са ти обяснили вече нещата, а Кри до момента е свалила повече от 30 кг - слушай я и няма да сбъркаш, както и всички останали момичета тук - съветите са безценни, изпитани и действащи.  Peace И аз мисля, че 7 ударни дни са достатъчни, а най-много 10, но под лекарски контрол.

# 310
Чувам аз, всичко чувам

Joy Joy

# 311
Момичета, тая калиева сол не ви ли е гадна? на мен ми е кисела и ми щипе на езика

а аз забравих да си овкуся манджата сутринта-зеле и печено бутче, и още го преглъщам от обяд, до 5 все ще го изям де, но малко оцет да бях сложила поне

Вещи, ще пием ли кафе днес?

# 312
  • София
Обичам ви- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вещи като каза дроб, аз такова нещо не мога да понасям- Sick
Явно всеки си има своите вкусове- Hug

# 313
  • Пловдив
Вещи, ще пием ли кафе днес?

Ами никой нищо не казва, ако искате утре?

# 314
Били мерси, довечера ще ям такава супа, но ще вмъкна и зеленчук, че от днес съм на п+з,малеее, нямам търпение да се прибера,

Общи условия

Активация на акаунт