Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 953
  • 550
  •   1
Отговори
# 315
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,да не ви остави човек за един час и изписали три страници.Изчетох всичко и исках на напиша нав всеки по нещичко,но като стигнах до поста на ХЕКСИНА  се втрещих и затова ще й обърна специално внимание

ХЕКСИНА,всеки иска да свали излишните си килограми с магическа пръчка,но това,което ти смяташ да правиш е направо самоубийство.Приеми го напълно сериозно.Какво си си наумила ти е едно,но не си прави експерименти със здравето си.Дюкан не случайно е казал,че 10 дни ако правиш,трябва да са под лекарско наблюдение,ти говориш за месец.Помисли сериозно и се откажи от тези налудничави мисли.Следвай режима и желаните резултати няма да закъснеят.Ако продължиш един месец на протеини,организмът ти след десетият ден ще се адаптира към типа хранене,който му предлагаш и от там нататък няма да свалиш.Успехът на този режим е в редуването на няколко типа хранене,не в мазохистично гладуване.
Дано промениш решението си

На всички останали момичета и специално за РАЛЧЕТО,което е тъжно днес

# 316
Айсче, аз да си призная, отдавна я замених с морска.  Embarassed Ама без сол не мога с моето кръвно.
Ралче, спокойно приемай живота, иначе има много неприятни последствия и то само и единствено за теб. Така че, щади се, миличка.  Hug Heart Eyes А заплатата наистина няма нищо общо със стажа и опита понякога.  Peace

# 317
  • София
Дезииииииии, благодаря- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз пък исакх да ти кажа, че гледах снимките и изглеждаш невероятно чаровна и красива- Embarassed
Аз не виждам защо е нужно нещо да сваляш, ама то акто искаш- хайде дано пък да стане- Praynig Grinning Grinning Grinning
Сънче- благодаря, Слънчице- Grinning Grinning Grinning Grinning

# 318
Все не мога да ви хвана, много сте бързи  Grinning Но да се изфукам - дънките, които ми описваха бедрата и корема сега събувам без да разкопчавам  bowuu

# 319
Леле, как ми се накараха...  Embarassed
Добре де, само 10 дни ще направя, не мислех, че е чак толкова вредно. Просто ми се стори, че не е гладуване и няма да имам проблем да издържа по-дългичко, затова така се бях зарекла. Ама ще вкарам и зеленчуците след 10-я ден, вие сте експертите и се доверявам.  Peace
Само мъжа ми как ще издържи на таз диета не знам, щото нали се сещате, че няма да стане аз да гладувам, а на него да му готвя мусаки и тем подобни калорийни бомбички.  Mr. Green Ама лошо нема, че и той откак забременях започна да се закръгля и неговият гардероб едно поне на 80% не му става.  Laughing

# 320
Всички да зарежат лошите мрачни мисли!  Hug  Времето навън е виновнно. Хич не му се давайте!  Naughty Ето един полъх от лятото да ви напомни за хубави емоции и ваканционни преживявания:  Grinning  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=BHqH2igFNWc&feature=PlayList& … BFCE&index=59

# 321
момичета искам да ви попитам нещо.днес открих плодово мляко на данон баланс.в него има:мазнини-1.9гр,въглехидрати-11.9гр и белтъчини-3.1гр.какво ще кажете дали става от време на време да се хапва по малко

# 322
  • Пловдив
Не  Naughty

# 323
  • Бургас
Hexina  newsm10
nasidy не става мила Sad

# 324
момичета искам да ви попитам нещо.днес открих плодово мляко на данон баланс.в него има:мазнини-1.9гр,въглехидрати-11.9гр и белтъчини-3.1гр.какво ще кавите дали става от време на време да се хапва по малко

но не ти ли харесва обикновено мляко набъркано със степче-хем и разнообразие има, хем е режимно

# 325
Все не мога да ви хвана, много сте бързи  Grinning Но да се изфукам - дънките, които ми описваха бедрата и корема сега събувам без да разкопчавам  bowuu

smile3521 smile3501

# 326
Хексина, недей след десетия. Дюкан не случайно го дава 5 протеинови и 5 смесени до достигане на желаното тегло. Иначе е стрес за организма, а от прекалена употреба на протеини се развива подагра. Затова е и голямото количество вода, за да изкара пикочната киселина, която се образува в организма при протеиново хранене.
Вземи книгата, в нея всичко е описано, защо и как.
Успех  Peace

# 327
момичета искам да ви попитам нещо.днес открих плодово мляко на данон баланс.в него има:мазнини-1.9гр,въглехидрати-11.9гр и белтъчини-3.1гр.какво ще кажете дали става от време на време да се хапва по малко
при спазване на режима се консумират обезмаслени или с 0.1%масленост млека Култура,Верея  и т,н,но ти си решаваш Peace

# 328
ок.благодаря за съвета.
не съм си правила още мляко със степче.ще пробвам довечера.сега си правяя крем без карамел Laughingнещо не ми понася режима.много ми се гади newsm45

# 329
Анджелинаsmile3501 smile3501 smile3501

Hexina, много се радвам, че промени решението си.  Hug И, освен това, започни да пиеш някакви комбинирани витамини и минерали, като Витарал, Ценртум, Калмацин и т.н.  Peace

nasidy, виж само колко въглехидрати има.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт