Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 948
  • 550
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
nasidy ако ти се хапва нещо сладко пийни си една кола лайт ще се почустваш по добре

# 331
ок.благодаря за съвета.
не съм си правила още мляко със степче.ще пробвам довечера.сега си правяя крем без карамел Laughingнещо не ми понася режима.много ми се гади newsm45
Hug

# 332
Ралче  bouquet

сънче,мерси за поздрава

Аз пак да се захапя със Хексина(шегувам се).
Хексина,Нормално е да си напълняла,че ти съвсем скоро си родила.Бебето ти е на 2 месецаДай си време,организмът ти още не се е възстановил.А пък за мъжете,няма как.Всички си имаме такива.Аз таман двама-един малък и един голям.И за двамата готвя поотделно... Hug

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 16:53 от dezire_s

# 333
нещо не ми понася режима.много ми се гади newsm45
да не би да ти е безвкусно и да не ти се яде ?
ако е това -и аз имамтакива моменти когато нямам време да си сготвя, или като днес от бързане забравих дресинга на зелето
хапни си една пилешка супа и ще ти мине

# 334
dezire_s , Хексина каза, че не кърми и за това може да спазва диети. Извинявам се, че говоря от нейно име, но може би не си прочела това.

# 335
zdraveite i ot men dukanki,iskam da popitam niakoi polzval li e parafinovo olio i kakvo to4no predstavliava?Zashtoto xodix v aptekata i tam imas6e te4en parafin,a toi ima razxlabvash efekt.za edno i sa6to li stava na vapros ili ne?BLAGODARIA PREDVARITELNO.uspex na vsi4ki dietuva6ti.az sam -2kg. :tired:i na men dietata ne mi ponasia mnogo,ama se ma4a.  bouquet

# 336
Милички, аз ви оставям, че ще тръгвам след малко. На каланетика съм. А после ще ходя да понапазарувам, че в хладилника у нас няма нищо, нито режимно, нито нережимно  Crazy Така, че сигурно ще се включа късно да се отчета и да ви пожелая лека нощ.
А сега ви пожелавам приятна вечер, с много положителни емоции и любими хора около вас!  Heart Eyes Hug

# 337
zdraveite i ot men dukanki,iskam da popitam niakoi polzval li e parafinovo olio i kakvo to4no predstavliava?Zashtoto xodix v aptekata i tam imas6e te4en parafin,a toi ima razxlabvash efekt.za edno i sa6to li stava na vapros ili ne?BLAGODARIA PREDVARITELNO.uspex na vsi4ki dietuva6ti.az sam -2kg. :tired:i na men dietata ne mi ponasia mnogo,ama se ma4a.  bouquet
на БГ , моля Wink
иначе-да-същото е!

# 338
здравейте Hug минавам да се разпиша и се връщам да чета назад,че имам да наваксвам 40 стр. #Crazy Crazy

# 339
blagodaria,ICECREA za barziat otgovor.pak se izviniavam ama niamam bg.vkompa.

# 340
dezire_s , Хексина каза, че не кърми и за това може да спазва диети. Извинявам се, че говоря от нейно име, но може би не си прочела това.

Пропуснала съм,наистина,поправих си грешката.Само да не съм я уплашила,че гледам-няма я на балкончето Blush

# 341
blagodaria,ICECREA za barziat otgovor.pak se izviniavam ama niamam bg.vkompa.
отгоре където пише НАЧАЛО ПОМОЩ ТЪРСЕНЕ ПРОФИЛ и т.н. накрая има едно синьо квадратче с ЕN смени го с нещо БГ

# 342
dezire_s ,
Пропуснала съм,наистина,поправих си грешката.Само да не съм я уплашила,че гледам-няма я на балкончето Blush

едвали, може би си има работа и не е онлайн newsm78

# 343
  • Варна
Айс ме изпревари, аз подготвих такъв отговор:

"Малко над полето за попълване на мнение е бутончето на кредора!

Следва голям червен квадрат с буквите "ВР" или син с буквите "ЕN".
Цъкаш върху него и сменяш кирилица-латиница. Просто е."

Joy Joy Joy Joy Joy

# 344
А, споко, нема отърване толкоз лесно от мен - не съм от плашливите.  Mr. Green    А съм онлайн когато ми "разреши" Алекс, че графикът ми се определя от малък ревльо-глезльо.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт