Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 912
  • 550
  •   1
Отговори
# 345
Малеее, момичета, до като видя че има нова тема, то вече 18 страници изписани  #Crazy, гая нощ няма да спя ще ви чета  Mr. Green

# 346
Здравейте, и аз реших да се пусна малко и да зарежа четенето.
Имам още четири материи да приготвя за събота.
Ама как пишете като луди само. Ще чета после.
Днес съм на протеинчета и досега: 1 моджарела лайт, един омлет с бяло пилешко месце и малко кашкавал лайт, извадила съм си за по късно пуешко филе (според мен ще е на грил), около 2 чаши пепси макс (лайт) и около един литър вода досега но мисля да стигна 3 литра докато си легна.
Хайде пак се завръзхтам към бумагите.

# 347
Искам да попитам дали през Протеиновия период може да се ядат яйца по панагюрски Simple Smile ?

# 348
Момичета, чао от мен до утре.
Тая нощ да има доста минуси. И да не пишете много, че няма да ви смогда да изчета всичко утре.
Чаоооо Hug на всичкиии

# 349
  • София
Целувки и гуш на всички!
Хексина, радвам се, че се отказа от месеца на П. Ако решиш да правиш 10 дни ударни - задължително витамини, поне калмацин, телешки черен дроб, много вода. Бъди готова за главоболие, запек, може виене на свят. Гледай повече да почиваш. И яж риба. Успех!

# 350
  • София
Искам да попитам дали през Протеиновия период може да се ядат яйца по панагюрски Simple Smile ?
Може и са супер режимни. Само не трябва накрая да разтопяваш масло и да слагаш червен пипер в него. Пипер може, но не и масло! Иначе - яйца, мляко, червен пипер, чесън... всичко е точно!!!   chef
Гуш и от мен на всички!  Hug И хубава вечер!   bouquet

# 351
 Flutter Благодаря за вниманието, момичета Simple Smile)
Сега като се замисля за моята борба... и установявам, че Дюкан не споменава никъде цифра по-голяма от 20. Защо ли?Така реших -  минавам на добавяне на 1 плод и зеленчуци всеки ден. И тук-таме някоя глезотия:))  Разбира се с протеинова  сряда.
Ремонтираха ми компютъра и затова не ми остана време за повече отусмивка Simple Smile)

# 352
  • София
Бачи, ама наистина ли минаваш в 3-та фаза? Аз си помислих, че нещо си хапнала или пък ти се иска и заради това...
Ми...  newsm78 може пък... не знам, виж Кри... тя е над 20! Тя е над 30! Не знам наистина! Rolling Eyes

# 353
Да ви кажа аз преди няколко месеца бях на този режим, но не6то след втората седмица волята ми се пречупи въпреки, че има6е свалени килограми и пак запо4нах да ям пако разпрана от раз не минах през периода на задържане на килограмите и по4нах да ка4вам и сега съм на килограми на които не съм била никога, Сега съм се решила пак да запо4на да спазвам режима и ще гледам да издържа до край !!!!

# 354
 Rolling Eyes... Наистина. Ще разнообразя. И без това съм толкова хубава и прекрасна вече, че............... ooooh!

# 355
Искаш да кажеш, че си качила повече от преди?

# 356
Да качих килограмите които бях свалила и още пет отгоре  Embarassed !!!

# 357
Искам да питам на Вас също ли Ви е било толкова трудно, 4е в един момент почвате  да си навивате на праста 4е може и да прегрешите с някои храни понякой път и да се борите с волята си ?

# 358
  • София
Пуци  Hug ами то заради това режима има 4 фази...
Искам да питам на Вас също ли Ви е било толкова трудно, 4е в един момент почвате  да си навивате на праста 4е може и да прегрешите с някои храни понякой път и да се борите с волята си ?
Случвало се е, разбира се, да ми се прияжда нещо нережимно, но съм се питала дали си заслужава да загърбя толкова усилия и време. Освен това се познавам и знам, че ако хапна малко, няма да мога да се спра.

# 359
  • София
Аз не съм имала проблеми. Дори сега ЗНАМ, че мога и да ям, няма нищо фатално... просто НЕ ИСКАМ! Това е при мен. Но пък има нещо друго - аз не съм от хората, които не могат без сладко, без шоколад... В момента не се чувствам, че съм на някакъв режим. Преди малко си казах - довечера ще правя спагети за домашните, ама аз няма да ям /знам, че мога и да хапна, никой няма да ме обеси, ама по-добре да хапна нещо, което ще е съобразно с режима... и пак ще ми е вкусно/ Може би заради това моите "прегрешения" се свързват най-вече с чаша-две вино или бира.  Sunglasses Laughing
И ако си задам въпроса какво най-много бих се зарадвала да ям, ако можех - мисля, че са картофи и ориз /от време на време/  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт