Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 217
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
Ами сигурно ще опитам, /все се слагам да пропбвам това - онова, а понякога се и яде Simple Smile/

# 46
Аз карам по едно издание на списани Моето бебе - казва се  130 рецепти за моето бебе - още като бременна си го бях взела от Вис Виталис - разпространяваше се безплатно. Указа се много полезно. Всички рецептти с подходящите подправки стават и за възрастни Simple Smile
Колкото до опитването и аз опитвам всичко , но май забелязвам обратно пропорционална зависимост, колкото на мен по-не ми хареса , толкова Виктор повече го яде и обратно - акп кажа мммм ,че вкусно , Виктор му се цупи Simple Smile

# 47
Честити 9 месеца на малка сладка Валентинка на Софи.

Като говорите за колички си мисля че зимата с никаква количка няма да е лесно особено аккто казват че ще е студено и с много сняг. Та смятам да потърся някакъв тип шейна от рода на колелата с преградка да ен пада детето не си го представям като модел но би трябвало да има нещо такова на пазара. Макар че как ще ги удържаме тия деца баш тогава ако решът да ходят  ooooh!

За овесените ядки мен Софи ме светна да ги ползвам вместо сухар за попара и аз така редувам закуската стават много вкусни и Никол ги харесва много иначе понякога слагам в зеленчуковите пюрета
Значи за попарката две супени лъжици овесени ядки с малко масълце ги заливам с вряла вода да набъбнат ама да не станат много гъсти че му присядат на детето и после слагам сиренце - бързо лесно вкусно Simple Smile

# 48
  • София

Приятен апетит и внимавайте, че в овесените ядки има Глутен. За не захранените с глутен , овесените ядки може да се сменят с елда!

И елдата съдържа глутен!!

Добрютру   bouquet  bouquet

Супер идея Ели!!!  bouquet Честитки на месечковците и на тези които пропуснахме да честитим.

Добре дошли на новите мамчета!!

И един въпрос към кърмещите мами- хапят ли ви дечковците и как се справяте с проблема?

Миши май го възприема като игра,ама много боли Sick  

# 49
ТОва с попарката ми хаеса. Моят немирник не иска да яде попарка нито с хляб нито ссъс сухар. За това купих детски кус-кус на Пласмон и карам с него , но ще използвам и тази рецепта за разнообразие.
Джоя, до колкото разбирам не ги вариш ядките, само попарваш?

# 50
като казах Без глутен се позовах на написаното на тази страница :

http://www.vegebg.org/materiali/guide/hrana_za_razmisul/zurneni_kulturi.html

Цитат
Елда (без глутен)

Елдата не е истинско зърнено растение, защото не е член на тревистото семейство, а в действителност е свързано с киселеца и лапада. Ако се загледате от близо в лапада ще видите, че семената макар, че са малки имат същата отличителна триъгълна форма. Елдата по произход е от Азия, сега се отглежда в Европа, Северна Америка и в страните от бившия СССР. 100 грама елда съдържат 11.7 г. белтъци, 3.9 мг. желязо и са много богати на калций -114 мг. за 100 грама. Суровите и семена са зелено-розови, а печените тъмно червено-кафеникави. Може да се сготви (1:2 части вода за 6 минути и да престои още 6 минути) и да се сервира като ориз или да я добавяте към варени и печени ястия. Брашното от елда може да се добавя в сладкиши, кексове, палачинки и другаде, където се използва брашно. Проверете и за спагети от елда.

Освен това има и безглутенови бебешки каши на пазара на основата на елда ,а не както е разпространено на ориз и царевица!

# 51
Добро утро,
елдата е без гултен.. още царевица и ориз са без гултенови... просо също..
жито, ръж, овес са гултенови...
моето бебе е много сърдито.. вика и се кара по цял ден.. ако успея да свърша елементарни ежедневни работи е супер.. какво му ства незнам...
Радостче радвам се да те видя..
Галка хапе ме много рядко когато е изнервен и не особено гладен а аз му се вра в устата.Един вид "Ще се разкараш ли най после и да ме оставиш намира.."

# 52
Какво му става ли - расте Grinning

# 53
  • София
Здравейте  Hug
Много ми е драго отново да видя/прочета RadostcheHug
Добре дошла и на meriander Hug

Пропуснала съм месечинката на Ивка Embarassed Да е здрава и послушна, първа хубавица  Heart Eyes и младежа да не забравя ....dar_ina, Само радост да ти носи малкият юнак

И мноого щастие и късмет за адашката Heart Eyes

Малее, немога сега да се включа по темите /папкане и торти Laughing , купон-бебешон newsm68 /, но по-късно Rolling Eyes

# 54
  • София
Хммм... newsm78 ,а защо на една каша чиста елда пишеше,че е с глутен?? и от един магазин си купих сурова и също ме предупредиха,че съдържа глутен? ако не съм давала на бебето глутен да внимавам??

Лошото е ,че моя звяр ме хапе навсякъде ,не само по гърдите...имам си вече синки по рамото,крака и ръцете. baby_neutral  /color]

# 55
  • offshore & overseas

Лошото е ,че моя звяр ме хапе навсякъде ,не само по гърдите...имам си вече синки по рамото,крака и ръцете...

И аз се оплаках преди време, но никой не ми обърна Фнимание...  Mr. Green

За жалост, това явно им е забавно...  Joy  Бебочества, какво да ги правиш (или май вече не са?!  newsm78)

# 56
винаги съм се чудила как успявате да кърмите след като са избили зъбите.айде като са два-добре,ама Дари е с 6 /и още 2 на път Mr. Green/ и като я мажа с Дентинокс,ще ми откъсне пръста,а ако я кърмех.......... #Crazyвие сте герои!!!!!!браво  bouquetние утре заминаваме за Б-с,морето и т.н.да не ни за бравите за една седмица Hug

# 57
Галка, Мяуче и ние сме от хапещите( с един зъб, но си боли). Освен че хапе и щипе, хваща ми зърното и дърпа и разглежда, първия път ми беше смешно и го оставих да видя какво иска да прави и май се опита да си го откъсне Crazy
Вече процедирам като с кученце ако почне да хапе или щипе спираме да правим каквото правим(хранене или игра) и му намирам нещо което може да хапе и му е интересно и го оставям да се занимава.За да му привлека вниманието към въпросния предмет го слагам в една панерка на масата(винаги взима всичко от там) и да си го вземе сам.
 И аз имам един въпрос към ползвашите проходилка - Как им показахте какво се прави там, в смисъл че могат да се придвижват с нея? Стоян се забавлява само като си седи и подскача а иначе в кошарката си обикаля, ако тръгна да го бутам, просто си влачи краката и се вози Crossing Arms

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 11:39 от Roroana

# 58
  • София
ето ме и мен Grinning
Супер съм доволна от развитието на днешния ден...към момента Joy но ще се хваля по-късно Wink

И аз се оплаках преди време, но никой не ми обърна Фнимание...  Mr. Green

Че твоето оплакване, оплакване ли е като хората Laughing Използва се повече таквиз  #Crazy Shocked smile3511 smile3515 Rage Banghead ...демек аз съм го пропуснала Embarassed, но и Петя хапе, а не кърмя hahaha Просто се пазя, разсейвам я с нещо като Roroana

Та неуспях да си довърша писанията, че свеки донесе кухнята Wink и требваше да разгледам  Laughing Резултатът е, че съм приятно изненадана. Количество-доволно, два пъти повече от времето, когато взимах за Криси. Състав - Заешка яхния newsm78 бая гъстичка, супа с овесени ядки и кремче .Сега остава и Петя да го изяде  това количество и ще съм Shocked
Мяу  Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 12:12 от Anim

# 59
  • София
Здравейте и честито на празнуващите   bouquet
И ние сме 4 ръце за около коледна среща  Peace
За хапането - хапе зверски  Shocked и се хили на всичко отгоре  ooooh! Обикновено я усещам кога ще захапе и рязко и казвам "не". Веднага разбира за какво иде реч, но стават и инциденти, тогава прибирам "масата" и давам гризалката  Crossing Arms Освен гърдите хапе ръце, крака, бузи ..... всичко, което се изпречи пред устата и освен това дере като коте.....
Ани и мен Ели ме запали по тортите, онзи ден пробвах да направя чаршаф и украса за рождения ден на свекъра. Избрах си марципан "Варна", много лесно и бързо стана и събрах овациите на домашните  bowuu Другият път ще си намеря някой да забавлява Данита, че в голямо приключение се вкарах  hahaha Ето работният вариант

А в готварският, какви красоти има  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт