Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 241
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Диди, страхотно изглежда, поздравления  smile3501

# 61
Честито 3/4 годинка на Валентинка! Да е здрава и послушна!
Ей, какви сте активни тази сутрин - браво! Сто теми са повдигнати, а аз не мога да се изкажа компетентно по никоя от тях - срам!!!  Blush За хапането - аз съм лесна понеже кърмя със силиконови зърна (или адаптори, както ги наричам  Mr. Green ) Бях се засилила преди месец-два да ги махаме, но май по-добре да си останем с тях предвид озъбването. Миа още не се е светнала, че може да хапе където свари с двата си зъба, но и това ще стане. И аз както киша като тръгна да я мажа с дентинокс и като ме ръпне едно хубаво - свитки ми излизат. 
Елдата и аз (даже!) знам, че е без глутен. И съм давала една готова каша на Сънвал от елда и банан. А я дайте сега акъл - мога ли да дам инстантна плодова каша, който съдържа и праскова? Понеже взех една с ябълка, круша и праскова, а пък не съм захранила още с праскова. Не би трябвало да има проблем нали? Или да я зарежа за след годинката (което си е едва след 3 месеца!  Flutter )
И аз искам шейна! За Миа де  Laughing Даже се майтапим с мъж ми, че шезлонгът може да послужи чудесно за шейна - хем не е твърд като истинските шейни, хем си има и предпазни колани  Wink Бадемче, браво - страхотно изглежда! Профи от всякъде! Какви сте смели верно - торти да правите в компанията на Дзверчетата.  Аз само се оправдавам, че нямам време от Миа и нищо не подхващам откъмто готвене (освен пюретата й)  Rolling Eyes

# 62
с )
И аз искам шейна! За Миа де  Laughing Даже се майтапим с мъж ми, че шезлонгът може да послужи чудесно за шейна - хем не е твърд като истинските шейни, хем си има и предпазни колани  Wink
hahaha hahahaправа си,шезлонгът може да свърши идеална работа

# 63
Бау!   Joy hahaha Joy

Как сте,мамита? Виждам ,4е мнооого папкат децата,защото адски са порастнали!
Аз бях пред нервна криза  #Cussing out #2gunfire , но ве4е Макси е на градина и вси4ко е ок!   Peace
Руслан си седи с 2 зъба пее си песни4ки по цял ден , яде така , все едно след 4 часа няма да го храня пак! По4на да се изправя по мебелите и съм в пълен шаш ,как да обезопася стъклена маса ? Приемам идеи всякакви!  Praynig

# 64
  • offshore & overseas
Ееех, пързалки, ееех, шейни, еех МЕЧТИ!!

Не съм се пързаляла сериозно откак ни отнесоха Чук-и-Гека-а (бях в пети клас). #Cussing out #2gunfire От онзи момент, само с найлони (което си е почти по гъз) или ония пластмасовите "корита" (тобогани май им викат). 

А колко беше гот аз, систърчо и тати да се спускаме по витошките (най-стръмни) пътеки. Като се накачулим, баща ми отпред, "управляващ", сестра ми на раменете му, а аз отзад и юруууш!!  Nature Snowman

Жасминко, чуНна е идеята за шезлонга, той си има и глидерни тръби и Сичко, само че нашият вече е преотстъпен за вечно ползване на баткото (димьек на Моничко)... Mr. Green

# 65
  • София
Благодаря  Heart Eyes Аз пък пюрета не подхващам  Blush За кашите нищо не казах, но на Дани нещо не ги харесва  Sick Пробвала е оризова (безмлечна и безглутенова), бананова (млечна, безглутенова) и "Лека нощ" -ванилия и от всички повръща, отказвам се.
Вчера я захраних педагогически с риба и много й хареса,  голяма е смешка - хапва и започва да мляска  Joy

# 66
  • София

Eee привет  sohappy
И нашата градина започва от Понеделник  Laughing
За масата, незнам какво имаш на пода и какви са й краката newsm78 но един вариант е да я обърнеш наобратно и да обезопасиш само краката. Ужасно е обаче , ако ще го правиш всеки ден Shocked

За шейните ...може да се направи едно албумче "Снежни приключения" от Понеделник го дават снежно Laughing и ще е забавно дечковци в шейни Hug

badem- че и от мен поздравления за тортата   bouquet

# 67
тези стъклени маси са ад #Cussing out,кога ли ще я изхвърля... #2gunfire.Дари се изправя на нея и за мой ужас започва да блъска по нея с каквото й е под ръка.тя е особено доволна,но аз изтръпвам.то верно-стъклото е дебело,ама все пак...

# 68
  • offshore & overseas
Ама, че съм глупавааааааааааааааа! Tired

Бадемче, ти си сътворила чудо на чудесата, бе душо! Поздравления!   bouquet

# 69
За масата, незнам какво имаш на пода и какви са й краката newsm78 но един вариант е да я обърнеш наобратно и да обезопасиш само краката. Ужасно е обаче , ако ще го правиш всеки ден Shocked

Закла ме с тази маса наопаки smile3532 - няма как , тя е масивна!... Пусни на ли4ни Кюто,4е си ми за4езнала ...що ли  newsm78

Киша , ако е като нашата - дебело стъкло отдолу празно и след това е самата маса...нямам думи... А  и нашата има едно ...4екмедженце...слагаш си вътре разни боклуци , които се виждат през стъклото  #2gunfire ... Макс като яде на тази маса става мазало! Умира да отваря / затваря 4екмеджето с крака и да го блъска с вси4ка сила! А Руслан все на нея се опира,за да с еизправя,а ъглите са ужасия  Sick ,а и като пълзи иска да мине под масата , ама ве4е е по-висок и се тряска с вси4ка сила... Crazy

# 70
  • София
Ясна, аз вече дадох праскова на Петя.
Като беше на 8м. опитах с пюренце, първия ден няколко лъжички, а на следващия го дояде цялото Grinning Мисля, че на тази възраст вече няма да има проблем с прасковите и с кашата, която си взела. Peace

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 14:04 от Anim

# 71
Radostche само попарвам ама взимам от финните ядки. Никол много и харесва само че доста засища при нея давам овесени ядки в 8:30 и после обядва чак към 13ч.
Аз днес цял ден гледам за детски клубове в района на парка заимов щото зимата ако приключим с ремонта де се местим там наблизо, ама не намерих. Аз също съмз а коледен празник за дечурлигата да се повеселят малко Simple Smile
Днес ще взимам пастърва и ще пробвам да захраня Никол с риба че тия купешките пюрета много миришат.

Я кажете как да разбера детето дали мие  гладно през ноща като изяде 200 гр млекце в 9 преди заспиване после и давам чак в 5:30-6 сутринта обаче не го изпива смуква 50 грама и заспива а като мрънка през ноща давам чай може да изпие и цялото шише ако и го оставя а ако дам мляко пие 30-40 гр и го плюе  Thinking

# 72
А идеята за Коледно парти е суууууупер и много ме е яд, че съм на 250 км newsm45
Мен ме е яд за всички срещи, дето ги пропускаме....

Мдам и мен ми беше мъчно че сме далеко за срещите, но сега съвсем ме хвана яд за Коледното парти.  smile3518

Това за овесените ядки е добра идея мисля и аз да опитам.  Peace Мале Алекс днес каквото хване го пробва на вкус. То не че досега не беше така, но сега се опитва да го дъвче. Докато пишех преди малко за малко да изяде опаковката с сухите кърпички. Едва успях да извадя каквото се беше приготвил да гълта ooooh! Сега пък извадих част от  губерa който докопа и от него си скъсал и дъвчеше ooooh! И аз си мисля че като е в проходилката е на сигурно.  Embarassed
Отиваме да се приспиваме после ще ви до прочета.

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 23:07 от Mish

# 73
Диди, браво!!!  smile3501 И аз тази вечер ще правя торта, макар че не ми се прави особено - нещо вече не се кефя особено на рождения си ден  Crossing Arms Но пък нямам търпение да дойде 8-ми, да правя торта с Ангелче  Grinning

Тази тема трябва да я прекръстим на Февруарки се завръщат  Laughing По темата за масата - продай я и си купи по-безопасна  Grinning

Ангел го захранвам много бавно с глутен, но му излезе една пъпка и сега се чудя от това ли е, не е ли?  Thinking Каквото и да яде изяжда малко - направо "заместено хранене" ми се вижда някъв мираж... макар че така ми е по лесно, а аз съм по лесните неща - след като с Алина се чудех как да си усложня живота....

# 74
И аз се чудех дали две -три пъпки може да са алергична реакция? Дадох на Яна пуйка и на другия ден има 3 едрички пъпки на крачето. Ама дали е от това  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт