Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 228
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Добрютроооооо от едно 9 месечно детенце вече  Tada
Черпим по случая  Hug

# 16
Здравейте снощи беше много тежка нощ Никол е замрънкала от 10 вечерта (заспа в 9) , взех я в спалнята спи проплаква върти се насам натам бутам чайче пак се успокоява и така пред 15 минути в един не издържах и и дадох мялко смукна точно 2 глътки и го бутна пак чай пак млако така до сутринта направо едвам гледам. Мисля си че е от зъбите ама не знам най-интересното е че сутрин се буди супер спокойна и в добро настроение а ние около нея като сомнамбули се движим. Май ще се примиря че няма да се спи още една две години Simple Smile
Никол от известно време кашля ама не акто на болест няма температура няма хрема не и свирят гърдичките и отвреме на време кашля ама си се дере направо и после се смее дали симулантства или сме болни  newsm78
За количките и аз да кажа исках скъпа количка и славо богу че не купих защото като гледам детето другата година няма да иска да седи на количка и става малко излишна.

А честито на 9 месечните Simple Smile

# 17
Напълно засрамена и трогната от ЛС на Мактуб реших като блудния син да взема да се върна, ако ни искате разбира се ... Покрай горещото лята и прекрасната зима ние позане марихме присъствието си в чудесните теми на БГ мама ...
Виктор расте като една много палаво дете. Вкъщи не го свърта и по цял ден кръстосваме улиците...Изпадам в ужас като се замисля, че ще трябва да си оставаме вкъщи вече.
Иначе малкия бяс, както му викаме с татко му, пълзи като торпедо, даже успя да падне от леглото с главата напред. Ходи с проходилката и трудно се задържа на 1 място за повече от 5 минути. Не иска да спи през деня.. Още няма нито един зъб ( макар че ги чакаме от 3 месеца) ... Днес за първи път ще вземем храна от млечна кухня и ще се опитаме да я ядем Simple SmileSimple Smile

# 18
  • София
Добро утро
Честита 9-та месечинка на всички пораснали бебоци, да са живи и здрави и много послушни Hug
Ние отиваме за 2-3 дни при дядото, мама малко да се види и с приятели там.
За количката - то нашта си е по-скоро лятна отколкото комбинирана и много лека, така че аз друга няма да взимам. Валето даже вече си опира крачетата на подложката долу. Иначе напролет съм решила да й взема колело, ама от тези дето са оградени отстрани, че да няма опасност да се изтърси като я друсам къде ли не Simple Smile. Скоро я сложих на едно и много й хареса, голямо чудене падна.
ЕЕ Радостче, добре дошла отново при нас, аз скоро видях че беше писала някъде из кърмаческия и си викам че трябва да се появиш вече Simple Smile
Приятен ден от мен

# 19
Здавейте ,на всички феруарски бебоци!
И ние сме  февруарско бебче (27.02.07) на 8 месеца .
Ох, ние спим добре ,но нашия ден започва преди пукването на зората ,някъде към 5.30-5.45. #2gunfireТогава ми иде да застрелям всички часовници у дома ,и да ги преместя по часовото време на Петър . Но за жалост бих искала и градината  за каката(Деси) да отваря врати по това време. Това ставане сутрин ме  убива  #Crazy

Не сме глади или жадни ,а тогава  му е времето на Петър да ака и да играе .Сложих го една вечер по- късно и ефекта беше нулев .И как да постъпя?
Ако някой може да помогне да пише newsm78

Готова съм да пробвам .
 Hug Heart Eyes

# 20
За количките - как мислите през зимата дали няма да е по-удобно с количка с големи гуми... Аз си взех Peg Peregp Aria OH

До сега ми е много удобно с нея/ тежи 5.8 кг/ , но ако завали сняг , не знам как ще е с тия малки гуми...

# 21
Радостче   bouquet

За количката - моята по принцип е лятна, но не съвсем:
През зимата предполагам, че ще трябва да застопоря предните гуми да не се въртят... но инак не мисля, че много пречи, че са малки гумите - все пак едва ли ще газиш в прясно навалял сняг... (ако има изобщо сняг)

# 22
здравейте!ние днес ще ходим на теглилки и мерилки.после ще ви съобщя дали сме станали 10кг Joy.приятен ден на всички  bouquet

# 23
Хайде и Радо да почерпи,че вече е голям мъж на 9 месеца

Честито на Ивка на sier и на всички празнуващи дечица !!!Да растат здрави и силни и да радват мама и тате.

# 24
Честито на всички месечинковци и месечимки, да са здравички и усмихнати   bouquet
Радостче, добре дошла отново при нас  Hug
meriander добре дошла при нас  Hug

# 25
  • София
Честито на всички месечинковци   bouquet
Радостче, да те видя отново сред нас е радост за очите ми  Hug

Zapp-а ме привлича с това, че е лек и маневрен, освен това дизайнът му е много готин. Но това, че няма багажник (ама наистина ли не може да се сложи, buzz-овете имат багажник  newsm78 ) определено е минус за мен. Защото нашата ЧУполинка това много ми хареса я посчупих точно след яко натоварване- бях наблъскала и накачила провизии за няколко дни и на един бордюр дръжката се преобърна вследствие на тежестта  Scream . Поради тази причина сега возя Ева само с гръб към мен, с лице вече не е безопасно.

# 26
Честита месечинка (на патерица) на Каля и Мартин и на Ивка и Радо!  newsm51 smile3525
Да растат здрави и весели дечица!

meriander,  welcome
Радостче,  sohappy, хубаво, че се появи вече Simple Smile   bouquet

# 27
До сега ми е много удобно с нея/ тежи 5.8 кг/ , но ако завали сняг , не знам как ще е с тия малки гуми...

В сняг и с големи гуми е трудно.

Радостче, добре дошла!   bouquet

# 28
  bouquet
Добре заварили на всички и на   AniPA и  на abcxyz.
Да са много усмихнати  мъничетата.

Radostche      , количката е супер  и за зимата.
отиваме да   chef
 Heart Eyes

# 29
ние се завърнахме от "теглилки и мерилки".Дари е 9700гр и 75 см/доколкото можахме да я измерим-няма такова шило Wink/

Общи условия

Активация на акаунт