Фън шуй ІІІ

• 36 156
  • 399
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Шоши ,това за тапицираните мебели ми харесва определено ,на път съм да тапицирам с естествена кожа голямата табла на спалнята. Много полезна информация получаваме от теб ,както винаги  smile3501 newsm20
Благодаря!

# 301
  • София
Пък аз тъкмо се засилих да си поръчвам споменатата по-горе книга на Ева Уонг, и забелязах, че навсякъде е с изчерпано количество... Tired Освен да взема още нещо на Лилиан Ту засега...
Това за тапицираните мебели е идея, вероятно и приложима за острите ръбове, само че на мен още не ми се ще, че са ми чисто нови мебелите... Flutter Засега ще се правя, че не ги забелязвам Sunglasses

# 302
Чета ви от време навреме, за огледалото в спалнята искам да попитам. Ясно е, че не трябва да има, но може ли поне вътре в гардероба да се сложи такова?И още нещо, аз ще трябва да направя нова скица на дома ни, защото тотално съм я сбъркала онази. Оказа се,че е идеален квадрат.

# 303
  • София
Знам ли, ani_4ka, на мен ми се струва, че няма проблем да е скрито така, ама нека те посъветват по-опитните, може да има някоя тънкост...
shoshi, все се каня да те питам - забелязваш ли някакви положителни промени около себе си, откакто си се отдала на фън-шуй? Мисля, че преди беше споменавала нещо такова, но то беше отдавна, а сега как би се изказала? Извинявай, ако е личен въпросът, не ми отговаряй...  bouquet

# 304
  • Варна
ani_4ka, огледалото в спалнята не се препоръчва когато отразява леглото, защото е възможно отражението ти да те стресне докато се унасяш или ако се събудиш през нощта. По време на сън сме най-уязвими и е желателно да се избягват такива възможности.

А в гардероба може и две. Laughing

# 305
  • София
Е, най-обичам да си затрия това, което съм написала. Crazy
Огледало в спалнята не е толкова фатално, ако човек не се оглежда в него докато лежи на леглото.
Като писах тапицирани мебели имах предвид дивани, фотьойли, табуретки. Лято, ти май за нещо друго си мислиш? А що се отнася до положителното въздействие на фън шуй разбира се, че го виждам, иначе нямаше да се занимавам с него. А виждам и отрицателното, като видя, че нещо не върви веднага търся причината и правя промени.

# 306
Сигурно е писано, но понеже не мога да изчета всичко сега, питам. Огледалото в коридора, къде му е мястото? Срещу външната врата ли не се препоръчва или?

# 307
  • София
Срещу входната врата не се слага огледало. Надявам се в скоро време практиката ми да докаже едно изключение.

# 308
  • София
Шоши ,освен с огледалцата как по друг начин може да се неутрализират прави ,но все пак ъгли насочени към жилището от съседна сграда? Два са насочени към прозорците ни , представляват балкони на съседната кооперация. С огледалата дали няма да им навредя на хората, дали има друг начин?

# 309
  • Варна
Сложи на прозорците си срещу балконите аквариум с вода или друг воден символ. Огледалата и мен ме притесняват.

# 310
  • София
Острите ъгли най-добре се неутрализират с огледала. Може да се използва и вода в някакъв вариант, но трябва да се убедиш, че острия ръб се отразява в нея. Също така могат да се използват всякакви отразителни повърхности. Можеш да се опиташ да разположиш огледалото дака, че да отклони вредната енергия в друга посока, а не да я върне.

# 311
Някой може ли да ми каже с какво мога да заменя метален чан?/Спалнята ми е на юг

# 312
  • София
Можеш да го замениш със всякакъв метал: метални статуетки, мебели от ковано желязо, метални гравюри, часовник с метално махало и най-вече покой в южната зона. Неактивираната енергия не е опасна. Използвай спалнята само за спане. Зависи и от разположението на стаята, ако има прозорец от южната страна за през нощта пускай щорите.

# 313
Благодаря ти, Shoshi!Може би въпросът ми е глупав, но обещах да попитам-има ли начин за приложение на фън шуй, когато семейство не може да има деца /а всички медицински изследвания да ок/

# 314
  • София
В много книги пише, че може. Аз обаче все още не съм имала такъв случай в практиката си за да споделя от личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт