Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 434
  • 485
  •   1
Отговори
# 120
Лили ,страхотна новина, желая ти безпроблемна бременност и щастлив финал   bouquet

# 121
 Hug Благодаря на всички!  Ще повлека крак - както се казва, но в събота като излизам от лекарския кабинет с добри новини (ДАЙ БОЖЕ).
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ

# 122
Лили, много хубава новина! Поздравленията ще бъдат след около 8 месеца Hug. До тогава - лека, успешна и доколкото е въможно спокойна бременност ти пожелавам!   bouquet
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed stork-boy stork-girl

Клатещо се коремче, не може така - празници трябва да има. Стягай Емо и да си отбележите празника.  Hug

# 123
  • Варна
Лили много се радвам за теб мила  Hug Hug Hug, ще стискам палци за събота да излезеш безкрайно щастлива от лекарския кабинет и да имаш една прекрасна бременност  Heart Eyes

# 124
Клатещо се коремче, не може така - празници трябва да има. Стягай Емо и да си отбележите празника.  Hug
За съжаление от около месец е сам в работата и е все на работа, ама се надявам, че поне като остареем ще имаме време за себе си.

# 125
Честито на новата ни бремелинка:) само така ви искам, започвайте да се хвалите една по една, че и по няколко наведнъж!

Весе,какво да ги правим тия мъже,като са толкова работливи...ей го и моя-вместо 3 почивни дни си изкара 3 на повече от пълен работен ден. Уморен е колкото си иска, поседя малко и вече хъркоти до мен пред телевизора...

# 126
Лили, честито. Стискам палци всичко да е наред този път. В събота очакваме доклад.   bouquet

# 127
Браво, Лили, честито! Много се радвам за теб! Стискам палци и аз.

# 128
Честито, Лили!
Безпроблемна бременност ти пожелавам! Hug

Е,дано повлечеш крак...и всички след теб Peace.

# 129
Сетих се,че искам да ви питам нещо.Заради тази киста си пусках хормони,ама не мога да разбера нищо от резултатите,само ми е ясно,че пролактина е малко висок.А и не съм много наясно с изчислението на различните фази и не съм сигурна,че ще се ориентирам правилно с референтните стойности.Ще ги публикувам и нека тези от вас,които имат понятие от тези неща да споделят какво мислят - има ли някакъв проблем или не?Мерси предварително Hug.
1.Пролактин        резултат:513.2      референтни:М-86/390;Ж-72/511
2.ЛХ                     резултат:3.33        референтни:М1.7/8.6; Жф.ф.2.4-12.6,ов.ф.14.0-95.6,лут.ф.1.0.-11.4
3.ФСХ                  резултат:3.91        референтни:М1.5-12.4;Жф.ф.3.5-12.5,ов.ф. 4.7-21.5,лут.ф. 1.7-7.7
4.Естрадиол        резултат:76.69      референтни:М 7.63-42.6,Жф.ф. 12.5-166,ов.ф. 85.8-498,лут.ф 43.8-211

Предполагам,че трябва да ви дам информация и за цикълът ми.На 28 дни/понякога ме лъже с един два дни/,изследванията са правени на 3я ден.След контролата каза,че имам нормални фолукули и ме прати на 13.11 да си пусна Прогестерон/не разбрах защо/  и пак ме вика с резултатите за преглед.Питах има ли проблем,тя каза не-след последното изследване щяла да реши какво да правим с пролактина.Та реших да чуя  вашето мнение,защото не разбирам дали има някакъв проблем и до колко е сериозен той,ако го има,а и доверие на 100% на лекари вече нямам.

Та очаквам вашето мнение...

# 130
Добро утро момичета   bouquet

Много е хубаво да има добри новини Лили Hug Hug Hug
и аз ще стискам палци всичко ще е наред ще видиш.

# 131
Лили, честито! Скоро се бях сетила, че от март насам нямам много новини за  теб. Ама така ми хареса - да се появиш с най-хубавата новина!

Асенце, аз не разбирам нищо от тези изследвания, но мисля, че Весела и Ники знаят повече по въпроса. Като се наработят предполагам, че ще влезнат и ще видят какво си писала. За пролактина обаче можа да дам компетенетн отговор. Той се повлиява от всичко: от напрежение, умора, секс или каквато и да е възбуда. Затова преди да се прави изследване на пролактина два дена без секс, усилена почивка. Не бива даже гърдите си да докосваш и т.н. Трябва да си починеш поне половин час пред лаборатораията преди да ти се направи изследването - особено ако си вървяла или изкачвала стълби. Не бива да си разтревожена или притеснена, защото тогава също е по-висок. Изобщо с пролактина е кофти да му се хваната реалните граници. Гушам те!
Рени, вие докога сте обабени? Възползвай се докрай от момента и си почини едно хубаво. Във форума примерно. Wink
Весе, на патерица - да поздравиш Емо специално от нас! И пак да му кажеш, че аз много го жаля, дето така го тормозят. Ако реши да убие някой шеф - насреща съм. Peace
Рита, сори за вчера, ама писахме до късно домашни. Вече ми писна от тази дейност... Crazy

# 132
Ха честито ви петък! Аз май се уморих днес и накрая ме стегна корема:( до сега не беше ми се случвало през тая бременност,но явно всичко си върви по същия начин като преди-наближава 6я месец и контракциите ще се появят..колкото и да се надявах поне тази екстра да ме пропусне този път:(
 Днес за първи път един пациент ме попита защо му се виждам напълняла, да не би...???а??? И аз викам: Ееей,най-накрая някой забеляза:) Ама скоро ще ми отеснее престилката и шкембето ще стане очевадно...

Аз не съм от много разбиращите от хормонални изследвания,обаче като гледам референтните ст-ти, трите хормона са в норма. За пролактина може би не е зле да го повториш още веднъж в друга лаборатория, като спазиш казаното от Светлето+ да бъде около 10.30-11ч,на гладно.  Поне мен така ме посъветваха и имаше фрапираща разлика между двата резултата. А и това не е изобщо завишен пролактин...една пациентка сподели с мен,че пролактина й бил 5 000, та ние с тия трицифрени стойности пасти да ядем.  Обаче Берни владее тая материя  по-добре от мен, та да се надяваме тя да се включи малко по-компетентно:)

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 133
Светле,Ники мерси за отговорите Hug.
Аз да ви кажа изследванията ми ги правиха по образец.Заради пролактина ме караха на гладно да отида и лежах на кушетката почти 30 минути и след това ми взеха кръв.Та мисля,че стойностите на пролактина са реални,макар че съм леко изнервена по принцип.
Чакам компетентното мнение на Берни и на още някой разбира се,ако реши да се включи Laughing.
Ники,новото ми зъбче е просто върха  bouquet.

# 134
Ники,новото ми зъбче е просто върха  bouquet.
  Сега ти остава само да правиш така newsm47

Общи условия

Активация на акаунт