Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 462
  • 485
  •   1
Отговори
# 180
Ох, Ламче... на мен ми е рано с туй прохождане, бе   ooooh! Тъкмо имаше малко спокойствие като почна да си сяда на дупето стабилно, заиграваше се поне за кратко... Ние място нямаме за проходилка, ама и купихме бънджи, защото ми се откачи кръста и ръцете от това скачане  ooooh! И познай - не иска и да го види, като я сложа вътре реве! И предвид че става все по студено и не може да се излиза както сме свикнали ... направо леко се депресирам и се чудя как ще я занимавам вкъщи  Rolling Eyes
yasna ще стискам палци за утре! Това с меренето на температурата е супер относително, така че може да се окаже че всичко си е наред  Hug

# 181
Зоренце, слънце, Честит Рожден Ден! Да си ни жива и здрава, а след две години на тази дата дапразнувате четирима!  bouquet  bouquet  bouquet
Мерси  Hug
Ама аз не знаех че Викитата има имен ден   Embarassed По точно знам че е някъде през април ...  Rolling Eyes
Нищо, да са живи и здрави...
Абе и аз така знам. Ама по календар може и на двете дати.

Аги, честита ви годишнина.   bouquet Още 70 такива поне. Поздрави мъжо специално!
Весенце, значи тъй, а?  newsm78 Криеш клюката? И как ще заспя сега?
Ася, аз ти написах тези изисквания, за които знам. Ама май много се шашкаш, милинка. Hug
Рони, знаеш ли как ми се ходи на среща, ама със вас. Grinning

# 182
Добро утро момичета,  bouquet  bouquet  bouquet

Шер много се е разбързала малката дребосъчка  Laughing

yasna  всичко ще е наред с изледванията ще видиш пък и нали стискаме палци Wink

А иначе днес нещо не ми е ден /поне за сега/ събудих се и нещо ми е криво и малко ми е кофти Sad ,но да се надяваме че ще се справя с това кофти начало на деня все пак той сега започва има време.........

# 183
  • Някъде там...
Здравейте
Момичета, колко време кървяхте след аборта? На мен ми правиха и ревизио, нормално ли е да кървя толкова малко - гъста тъмночервена кръв, примесена със слуз, съвсем оскъдно е.
Също така какви изследвания да направя при положение, че причината за аборта беше спукан околоплоден мехур - засега ще правя хламидия, стерилна урина, друго не се сещам.

# 184
Жабче, много съжалявам.   Confused
Скоро видях, че имаш много хубава лентичка и толкова много се зарадвах, че има шанс да излезеш от локвата.  Hug

Hug Hug Hug на всички, Бонбонки.

Ясничка, повредата вчера не беше в твоя компютър.  Hug

# 185
Жабче и при мен беше така и на мен ми правиха ревизио

# 186
  • София
Жабче,много съжалявам мила.
 Според мен е много добре,че не кървиш.Кървенето трябва да е 2-3 дни,до седмица.При мен след аборта(20-та седмица с близнаци) ме кюретираха 2 пъти в рамките на 3 дни,защото имаше остатъци от плацентата.Да ама след вторият кървях цял месец и се оказа,че пак има остатъци-направиха отново кюртаж и едва тогава кървенето спря(1-2 дни беше и съвсем слабо).

Ясна,стискам палци мила!

# 187
Момичета  Hug за подкрепата и стиснатите палци. Шерче, тя и мойта лекарка каза, че това с температурата не е много сигурно, та за това сега изследваме хормончетата  Peace Като направя изледването на 7-8 ден от началото МЦ ще пиша резултатите. До тогава  fingerscrossed. Дано само не ви отмалеят пръстите  Mr. Green .............с моя редовен цикъл.

Рончо, щом не е бил само моя значи ще се моля да не става много често Peace

Ася, доколкото съм информирана прогестерона се изследва сутрин рано - на гладно /за по сигурно не слагай нищо в устата /  Peace

Много ми е домъчняло за вас.  Sad Не щете ли да си спретнем една срещичка???   Rolling Eyes

# 188
Ами хайде на срещичка. Вече мога и по-раничко да се класирам. И понеже четвъртък ми се очертава ден "навън" може би тогава.

# 189
  • София
Ясна,що чак на 7-8-ми ден,те се правят обикновено на 3-5-ти ден от цикъла.
 За срещата - ами трябва да се организираме,че после знае ли се .Дойде ли Декември и ще стане сложна-Аничка ще ражда,аз ще заминавам.

Днес съм на ехокардиография,дано всичко с бебчо е наред. Praynig

# 190
Зори, стискам палци за днешния преглед. Всичко да е наред.

Само не разбрах - къде ще заминаваш?

# 191
  • София
ами ,живот и здраве,към 8.12 заминаваме за Белгия и там ще раждам-ще живеем там до Април 2009г.

# 192
Аз в четвъртък следобеда съм на работа- промених си смените. Ще пропусна,ако се разберете за тогава. Иначе в петък следобеда съм свободна.
Аничка, гледам лентичката ти:) вече си съвсем накрая. Как си?
Ясна, и от мен стиснати палци. Дано не стигнеш до изследване на хормони  Mr. Green може пък някой фоликул да се е прокраднал незабелязано:)

Хубав ден!

# 193
В четвъртък съм на консултация, трябва да ми излезнат и резултатите тогава. Иначе се чуствам добре. Вчера ходих и работих в офиса, ама няма да повторя - само ме майтапеха да не взема да родя там. Та по-добре отвкъщи да работя.
А за срещата - както казах вече аз претенции нямам, така че както е по-добре да се съберем повече така да бъде.

# 194
  • София
малеее,много съм завеяна,моят мъж в четвъртък е рожденник,та и аз тогава няма да мога.То не че ме и пускат да излизам де-само ме дебнат дали лежа. Close

Общи условия

Активация на акаунт