Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 459
  • 485
  •   1
Отговори
# 315
Наде, честит ти рожденик!   bouquet Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

# 316
  • София
Милички РаличкиHug Ще дойде тъй чаканото бебче и при вас. Сигурна съм. Хубавите неща не стават лесно и бързо, имайте още малко вяра и спокойствие. Heart Eyes
Светленце, чувствата са ни взаимни, мила Hug
Рони, присъединявам се към фенките. Мно`о си убана. Пу, пу. Heart Eyes
Честит рожденик на катнадийн! Да е жив и здрав!  bouquet

# 317
Честито на рожденника да е жив и здрав   bouquet

rita_zita  надеждата рухва в края на седмицата, но идва и новата надеждата за следващия месец.Трудно е наистина, много е трудно въпреки че ние започнахме отново с опитите от скоро аз знам ,че ще отнеме време и знам че с всеки неуспешен опит ще ми става по тежко /така беше и предния път/.  Това което най много ми тежи сега е ,че скоро е Коледа този прекрасен семеен празник за който си мислех че тази година ще е най-щастивия ми, защото миналата година бях бременна и осещах ритничетата на моята принцеса , а от баницата с късметите ми се падна "Тази година пеленаче в люлката ще плаче" и бях толкова щастлива а сега НИЩО  Cry Cry Cry тази Коледа ще е тъжна за мен. Знам че хубавите неща не стават лесно и бързо , знам и че не трябва да губя Вяра / не съм я и загубила/, знам че ще станем майки . Аз също често плача когато остана сама и също  немога да си наложа да не мисля за това.

# 318
Честито на рожденника  bouquet!Да е жив и здрав Hug.

Ники,както знаеш и си споделила ще съм в София и съм за среща Peace.

Само се разберете кога,аз мисля,че нямам кой знае какви ангажименти,най-важният е с теб разбира се Hug.

Ритке,говорихме си с теб по кюто...,горе главата Hug.

Светле,посмя се ти на мой гръб,а Wink.Никаква те няма,влизай по-честичко.

Сега имам един  въпрос.Как ще коментирате резултат от изследване за Даун: изчислен риск  1към 10 000; очакван риск  1 към 1 090.
На бланката на изследването пише:при риск по-висок от 1 към 250 се предлага амниоцентеза.
Е,какъв е тогава този резултат newsm78?Очакван 1 към 1090,а пък над 250 се правило амнио?
Наистина нещо не разбирам Thinking.
Моля,коментирайте.

# 319
Асе, препоръчва се амнио при резултат > 1/250, т.е. риск между 1/1 и 1/250. Така изглежда математически.
Предполагам, че съм ви разказвала, че Аг-то ме учеше на математика върху този урок при притеснения за едни други пропорции и референтни изкривявания.  Close

А ти защо ги питаш тези неща? Да ме си вихря въображенията, можеш да ми ги облекчиш.  Hug Grinning

# 320
Рони,срам ме е да кажа..,ама пак не разбрах обяснението ти Embarassed.
Числото 10 000 е по-голямо от 250,следователно не е добър показател.Поне аз така ги разбирам нещата newsm78.
Моля,обясни ми малко по-подробно.

# 321
Ася, ако рискът е по-висок от 1:250 , например 1 :100, тогава се препоръчва амнио (не гледаме числото , а рискът). В случая няма нужда да се прави.

# 322
  • Варна
ritka, elektra и аз много добре разбирам как се чувствате, аз вече цяла година и два месеца се опитвам да избягам от черните мисли. Постоянно се опитвам да си насочвам вниманието и амбициите към нещо друго, да правя постоянно нещо ново и различно, защото иначе си мисля, че ще се побъркам. Ето сега след втората ми загуба реших да започна шофьорските курсове, но си нямате на представа колко ми пречи страха, толкова много ме е завладял. Но трябва да си даваме кураж и да вярваме, че ще сбъднем мечтата си, аз много вярвам и няма да се откажа!
catnadeen честит ти рожденик, да бъде здрав и и обичан!
Рони,срам ме е да кажа..,ама пак не разбрах обяснението ти Embarassed.
Числото 10 000 е по-голямо от 250,следователно не е добър показател.Поне аз така ги разбирам нещата newsm78.
Моля,обясни ми малко по-подробно.
10 000 е по-голямо от 250, но 1/250 и 1/10 000 са обратно пропорционални и следователно 1/250 е по-голямо от 1/10 000, както примерно 1/2 е по-голяма от 1/3

# 323
Асе, ако си ги представиш като прости дробни числа 1:250=0,004.
1:1090 е приблизително 0,0009. Така по-добре ли е обяснението?

# 324
Големи сте математички бе:) Май й обясних на Асето по кюто,ако има още нещо неясно, ще й го изясня на зъболекарския стол:)

Да се оплача. Седнахме с мъжо пред компа, той на единия фотьойл,аз до него, отворихме списъците от бг-мама с имена и аз чета имената- евентуално да видим дали ще си харесаме нещо различно от вече измислените... и по едно време го усещам до мен,че не само спи,ами и похърква... а после като си го кръстя както аз искам да не ми се сърди...

# 325
  • София, "Младост 3"
милички благодаря!

РИТКЕ, миличка не се предавай - колкото повече затъваш - толкова по-далече остава щастието ти. не мога да ти обещая безоблачен живот занапред, но мога да ти обещая че ако не рискуваш и не се опиташ да си щаслива - няма да има какво да губиш, но живота ти ще е празен...
миличка, пийни една чашка вино и ...make love not war и не бъди мнителна към себе си - позволи си да бъдеш раздразнителна и тъжна, но не позволявай тези ти чувства да те спъват да продължаваш да живееш! повярвай хората които те обичат ще те обичат и с тъжните ти и спирхави настроения
цунки!

# 326
Момичета,всичко разбрах вече Hug.
Не съм толкова глупавичка явно,благодаря ви за разясненията Hug.

И,за да разсея съмненията,които явно се появиха относно питането ми: намерих си старият резултат от бременността ми и ме фрапира цифрата,та затова питам.

Ники,ще го плескам този твой Ники-така му кажи Laughing.

Е,това от мен засега,утре ставам софиянка.Та не разбрах ще има ли форумска срещичка?

# 327
Ако си дам заявка за среща за другата седмица, ще приемете ли? Примерно четвъртък или петък.
Предлагам Кривото на 6-ти септември. Имат удобна мебел, правят резервации по телефон и имат една невероятна салата-магданозка.  Heart Eyes

# 328
  • София
Опитах се снощи да ви отговоря на всички, но къде дават интернет без пари, никъде.  Mr. Green Благодарна съм за топличките думи. Да ви призная, че колкото и да се опитвам да не го мисля, пак се присещам. Но каквото, такова наистина, и да се гневя, полза никаква...
Но пък за сметка на това ви обичам много.

# 329
  • София
Светланката ще замолим да си зачисти кутията с ЛС Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт