Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 427
  • 485
  •   1
Отговори
# 90
777, жена ти да си пие фолиевата киселина още от сега, няма да й навреди. Не е нужно да спира противозачатъчните и тогава да я почва . Аз я пия вече година и един месец, не съм я спирала още от предишното раждане, та до сега. Може Ритка да те ковне в списъка-ей така, да си висиш там- хем да се видиш дали ти отива:) И аз си седях на задна позиция, докато ми дадоха зеленаа светлина. Не боли:)

да Ники същото каза и генетичката за фолиевата киселина.Тя каза,че в САЩ препоръчват жените в репродуктивна възраст щом искат да имат деца да пият непрекъснато фолиева киселина,защото 50% от всички бремености за непланирани.
сигурна ли си,че не боли да си в списъка???  Wink

# 91
Светле, вицът e много як.  Mr. Green

Ритче, я си признавай всъщност колко е прекрасно да си имаш такава прекрасна колежка.  Hug

Весе, иначе съм си ведра и весела, но нещо ми е тегаво като пиша. Шизофренийка ме гони.  Crazy

Хер, на 17-ти ще идваш ли в Софията? За вас е задължително. Ще си получите киселото мляко да вредни в работата.  Mr. Green Вчера ударих едно вино от зимните запаси в телишкия кашон.  Wink

777, успех.

# 92
Ето нещо, което много ще се хареса на любителите на малки, сладки и пухкави същества от планетата Земя  Mr. Green
http://www.catcompanions.com/cat-laughs.html

Особено на Ники. Може да ти послужи за вдъхновение  Hug.
Целувам ви всички.......  love001  love001 hug

# 93
  • София, "Младост 3"
Рони, започваме училище от утре. Ти защо питаш?  Като чу, че съм лоша класна и зажали дечицата, а? Mr. Green Гушам те!

Впрочем и на мен ми допада идеята един мъж да бъде включен в списъка на чакащите. Пък и на бременеещите. Що все ние? В тази връзка - един виц, за да ви поразсмея малко: Жените мислили, мислили и решили, чене е честно само те да раждат. Събрали се и отишли при Бог, за да го помолят и мъжете да бъдат включени в делото. Бог обаче обяснил, че мъжете не могат да раждат, но поне ще направи така - тръгне ли една жена да ражда, всичките болки, съпътстващи раждането, да бъдат понесени от бащата. Жените се съгласили. Дошло време една жена да ражда. Приготвил се мъжът й -легнал, наредил хапове и прочие. Започнал родилния процес. Нищо - ве го боли. Жената родила, а той нищо не усетил. Рекъл си: "Че какво само мрънкатжените. То било много лесно да раждаш". Излиза на двора и какво да види - качват комшията в линейка. Пита го какво е станало, а комшията отговаря: "Умрях от болки в корема, човече!" Жените доброволно се отказали отспоразумението с Бог. Wink

благодаря ти миличка
усмихнах се и ми стана едно такова...
а с ткеб ще говоря по тел тая вечер или утре вечер - искам да те чуя на живо най-после
а до тогава голямо гуш

# 94
Нещо и мен ме е хванал мързела и само ви чета и ви се радвам.Толкова го мразя това мрачно време,направо ми сдухва настроението от всякъде.Добре,че днес пекна малко слънце и направихме една разходка с малкия.Ама нали съм си мързел и се тропосах да пия кафе и ми замръзна трътката и бързо,бързо се прибрахме.Марти сега спи и в нас е настанала тишина.А да ви кажа направо ме шашка това дете такъв апетит вади,че се чудя какво да го правя.През два часа и надава вой за манджа,като хапне е доволен и пищи от удоволствие.
Весе,да знаеш само как ти завиждам за колежката.Ако и аз имах такива колежки сигурно щях да искам да се върна бързо на работа.Ама не,все едни мрънкала ми се падат дето имаш чувството ,че някой сутрин с бой ги подкарва на работа.
И да ви се похваля,моя мъж започна да се пазари вече за второ бебе,ама ще му се наложи да почака поне до другото лято.Може междувременно да ме монтирате пак в списъчето,но някъде накрая,щото преди мен има други дето трябва да си изпълнят задачките.
Все забравям да кажа добре дошъл на свежото мъжко попълнение.777,стискам палци и се надявам скоро да се похвалиш с добри новини.
Фивърче,вече нямям търпение да кажеш ще си имаме ли още едно юлско бебе догодина  Praynig
Аз май се отнесох нещо.
ЦелуФки на всички и най-вече на тези които са на топло в тумбаците на мама. Heart Eyes

# 95
Все забравям да кажа добре дошъл на свежото мъжко попълнение.777,стискам палци и се надявам скоро да се похвалиш с добри новини.

о благодаря ти. Simple Smile
благодаря за подкрепата
всичко хубаво и на теб

# 96
  • Варна
Фивърче,вече нямям търпение да кажеш ще си имаме ли още едно юлско бебе догодина  Praynig
Аз май се отнесох нещо.
berni днес е 28-я ден от цикъла ми, все още нищо не мога да предполагам, но ако не се е получило няма да се разочаровам, просто продължаваме да работим по въпроса за списъка  Mr. Green. Понякога има дни, в които забравям всичко лошо, което ми се е случило и хвърча някъде из облаците, но ако се наложи да падна, знам как да падна така, че да не ме заболи много. Днес е един такъв ден. Снощи сънувах странен сън, бях на някакво място където много хора се грижат за други хора и накрая те изпращат с благословията да се сбъдне едно твое съкровено желание. Накрая на мен ми подариха нещо като хлябове в една голяма кошница и ме изпратиха с благословията да се сбъдне мечтата ми да си имам бебе.
Понякога ми се иска да вярвам в сънищата  Simple Smile

# 97
Фивър  Hug желая ти го от сърце  Praynig

# 98
Здравейте отново и от мен.

Искам да ви се похваля,че днес разбрах, че ще си имаме момиченце newsm44
"Дебеланка",защото теглото и е на мах граница за г.с.в която съм.-цели 238 гр.Засега шийката ми е добре затворена и кръвотоците са идеални.(значи поне засега явно няма възпаление на плацентата)

Момичета стисакайте палци за прекрасен финал.

Благодаря ви!

# 99
  • София
Фивър,стискам палци мила. Hug

SLADKA MAMA ,страхотна новина-до края само такива да чуваш! Heart Eyes

# 100
ЙЕЕЕ, да изчезна за няколко часа и сте напълнили форума с хубави новини. Simple Smile Много ви се радвам на всички.

# 101
Фивър, и от мен имаш здраво стиснати палци.
Сладка Мама, браво, чудесна новина!  Hug
И да се пазите, ей!

# 102
  • София
РониHug имам си много готини кЕлешки, а Веселата няма какво да я коментирам, обичам я и каквото и да прави и колкото и да е хормонално разбушувана не ми пречи. Ще я изтърпя до Март и после малкия ни мъж да му мисли. На него ще си го връщам, ма да го мачкам и да го глезя, майка му да му мисли после. Аз ще се оправдавам тогава че съм изкуфяла бременна.
777, то не пречи от сега да те мятам в списъка, а пък каквото Господ рекъл, когато ...,  тогава! Mr. Green
Със списъка ще се заема като ми остане малко временце да се позадържа в пред компа, обещавам ( но ще сте търпеливи )
Ники, няма да има лоши новини, стига толкова.
Ренка, липсваш ми.
Гуш, Цун и лека нощ.

# 103
Аз ще се оправдавам тогава че съм изкуфяла бременна.
Мммм,Ритка това много ми хареса.Звучиш ми по-ведро. Heart Eyes
А аз ти търся розови очила,ама около нас само детски има  Mr. Green

# 104
Фивър, и от мен имаш здраво стиснати палци.
Сладка Мама, браво, чудесна новина!  Hug
И да се пазите, ей!

Общи условия

Активация на акаунт