Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 487
  • 485
  •   1
Отговори
# 225
  • София
браво Ники,много се радвам за резултатите! Hug

# 226
Браво, Ники! отдъхни си и се наслади на оставащите месеци!

# 227
Ники, радвам се за вас с хубавицата. Сигурна бях, че резултатите ще са чудесни.  Hug

# 228
Браво, Никчо! Само така и за напред. Много се радвам, че всичко с бебката е наред Heart Eyes.

# 229
  • София
Ники, радвам се страшно много. Този път няма как да не е различен.   Hug

# 230
  • Варна
Ники много се радвам за резултатите ти! Сега карай по спокойно и оптимистично, всичко ще бъде наред  Hug
На мен ми извадиха зъбчето преди няколко дена и сега след месец ще ми правят мост.
Здраво съм настинала, тук е много ветровито тези дни.
Поздрави на всички  Hug

# 231
 Ей, нали ви казах,че ви обичам? Heart Eyes

Няма май кандидатки за среща утре. Ако някоя се реши, да ми звънка, аз съм без мъж и съм свободна:)

Имам една молба! Искам утре сутрин силно да стиснем палци на една наша мама за нещо много хубаво!   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Аз лично много се вълнувам!

# 232
  • София
Ники, и аз много се вълнувам, и стискам силно палците си и а краката.  Hug Долавям свежото ти настроение , и това само ме радва сърдечно.

# 233
Стискам ги яко  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 234
Айде и аз да кажа,че ще ги стисна яко моите палци и ще чакам добри новини,без значение за кой и какво става въпрос. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedВъпреки,че любопитството взе да ме тормози яко Mr. Green
Момичета,трябва ми майстор да ни сложи плочките в банята,имате ли идеи?
 Hug

# 235
  • Виена
Ей, ама как ви обичам всичките  Hug Hug Hug
Никиnewsm44 много ми е гот! Цункам те по коремчето послучай хубавите новини много звучно! Стискам палци и на мамата, която има нужда  Hug
Момичета, утре и през следващата седмица ще се реши окончателно въпроса с новата къща и съм в стрес от тая работа. Съжалявам, че не пиша често, но много си мисля за вас и ми се иска да ви нагушкам силно всички! Обещавам скоро да имам повече време за темата и да участвам по-адекватно  Peace Липсвате ми, да знаете!
Лека нощ!

# 236
Добро утро на всички   bouquet

Щом има нужда да се стискат палци за някой аз съм винаги насреща  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Как ми се иска да бъде все така , само хубави новини и усмивки.

# 237
  • Стара Загора
Ехааа КикиНики браво за страхотните новини Hug Вярвам в теб и в силата на малката госпожица Heart Eyes Всичко ще бъде наред Hug За среща аз съм съгласна...оаче съм ти малко далече....иначе с удоволствие Mr. Green Стискам палци и на другата мама Peace
Снощи имах помощничка в Искам бебе...достойна моя отмяна...че и съска като мен Mr. Green

# 238
Стискам и аз палци на когото за каквото трябва  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.

# 239
И аз стискам и палци, и краци. Дано скоро разберем и причината.  Hug

Берни,честито ти желание да се ремонтираш. Дано си намериш все пак читав майстор.   bouquet

Херчо, кой, кой?  Laughing Обяснявала си съм ти се скоро на тема аватар?  Heart Eyes Шъ гу кръдъ.

Я, Рениии.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт