Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 479
  • 485
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А това Дружбенска среща ли е? Не съм чела нищо до тук и затова питам тъпо.  newsm78

# 211
Така се оказа Simple Smile получи се от самосебе си въпросната срещичка да е само дружбенска.

# 212
От времето ли, от чакането ли аз съм като скована и много завеяна. Изпуснала съм цял куп празници (рождени дни, годишнини, имени дни) - Извинения на всички и ЧЕСТИТО!   bouquet  МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ!
(В свое оправдание мога да кажа - Много съм  разсеяна, все едно, че не участвам в събитията около мен, немога да се позная. Гласовете ги чувам като ехо от далеч, ако не ми повторят въпроса - все едно не говорят на мен. Нямам никакъв спомен как се придвижвам от едно място до друго. С две думи - отнесена работа. Отдавам го на притеснението и очакването да ми потвърдят (на 26), че бебчо има сърдечна дейност и расте) Ако след това не изляза от това състояние ще трябва да се шамаря. Лека вечер на всички и приятна срещичка!

# 213
  • София
Аз отивам да гледаме сърчицето след малко.
Ники, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 214
Ето ни след прегледа. Доцентката не видя нищо притеснително. Всичко си й е наред на бебата. Според нейния ехограф си отговаря на седмиците по последен цикъл,все едно съм забременяла на 14я ден,а не на 26я, както трябва да е станало... Не знам как става, всеки ехограф различно вижда. Аз лично нямам претенции, стига да е наред всичко накрая.
 Мразя се. Мъжа ми отиде на РОДИТЕЛСКА СРЕЩА на един от младежите, а аз се прибрах тук и в момента седя пред компа с една кофа течен шоколад и лъжица. Абсолютно прасе. Как да се спра??? И ми заяви,че ще се върне от Македония не в събота,а в неделя newsm45 newsm45 newsm45 Иде ми да викам и да рИва с глас.. хормони...
 Това е положението, Лили, така живеем тук- от преглед до преглед, от ритник до ритник, готови във всеки момент да приемем всичко, което ни казват, но тайнично надявайки се и вярвайки, че нещата ще бъдат ОК.
 Ееех, Дружба, Дружба. Обичам го тоя Мис Каприз, дружбенския, ама много ми е далече в момента. Защо не ви познавах, като живеех през ден в Дружба,а??

Хубава вечер. Аз ще си изчакам "родителя" и ще ходим на "петъчна кръчма"...

# 215
Ники, гуш, гуш, гуш.  Heart Eyes
На другарчето баничца не му ви се яде. Ще му я месиш и ще го чакаш с точилката зад вратата.  Hug

Лили, и да не ти мине отнесеното настроение, на кого му пука. Важното е да ти расте талията и да получаваш подходящи съобщения от вътрешен човек.   bouquet

# 216
  • София
Ники, стискам палци. Моля те обади ми се когато вземеш резултатите, че с Весела има да те мислим. Аз знам, че всичко ще е наред, но искам потвърждение.
А относно Дружба, добре сте се сетили, ама нямаше как да дойда, имам толкова да уча по английски, че ... лошо ми става, никакво време не ми остава за него, и ми се реве.

# 217
ДобрИ Утро, на всички.

Ники, радвам се, че всичко е добре и резултатите ще са добре....нали стискаме палци fingerscrossed

Срещичката беше супер. Е, малко бяхме в съкратен състав ама така е то, като някои четат упорито  book, други ги е хванала липсата.....  Naughty  Другия път повече  Wink

# 218
Ники,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Добро утро.  Hug

# 219
С риск да закъснея за работа, влизам за секунда да ви кажа,че изследванията са супер! бебка няма генетични заболявания:) Мерси за стиснатите палци!!!  Прескочихме го тоя трап. Борбата продължава, няма да се отказваме я:)))
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

А утре следобедно-привечерно-следработно една срещичка?

# 220
Ники,много се радвам.Сигурна бях,че всичко ще е ок.Продължавайте все така с бебка и след много малко време ще се гушите. Hug Hug Hug Hug

# 221
Ники , супер  Hug Hug Hug много се радвам за вас , сега спокойствие и силна храна  Mr. Green

# 222
Ники, прекрасни новини.  Hug Hug Hug
Сега остават едни 3 месеца и половина, които трябва да набориш.  Heart Eyes

# 223
Ники, супер  Hug  Hug

Аз за съжаление няма да мога за утрешна среща. Мисля да релаксирам малко, че то уж вкъщи ама все на педал по задачи.

# 224
Ники  newsm44 newsm44   Знаех си и много се радвам, само така, много обичам добри новини Wink

Общи условия

Активация на акаунт