Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 485
  • 485
  •   1
Отговори
# 195
Тогава ви предлагам утрешния прекрасен ден /дано е като днешния/. Какво ще кажете?

# 196
Като решите кога и къде,току виж съм се присламчила към вас да ви разгледам по-отблизо.  Heart Eyes
Вчера бях на едно виждане със стари другари. 5 часа за строежи и ремонти си хортувахме.
Днес трябваше да ходя до Ламския брат, но май ще остане за четвъртък, защото от информацията ми казаха, че ще закъснее и не ми се чака до по никое време. Да си приключва ремонтите по мен човека, че да продължаваме натам с дневния ред. 
А в събота ще съм на общофорумското джамборе. 

Кога казахте, че ще е срещата?  ooooh!
Дано не ме прокудят от къщи.

Все пак, ако има срещичка, предния път много ми хареса дейността на Аничка с рестото - Каузата има продължение за друго детенце. Praynig

# 197
Хей девойки, къде изчезнахте ............. Sad

И за срещата май няма кандидати........ Sad

Ако скоро не се появите, ви почвам една по една по телефоните  Mr. Green

# 198
Аз ако идвам ще трябва да е с дребния, че таткото сега го пратих с "ритници" до окръжна, че се уморих - от това, че нищо не прави за здравето си и от събота е на това дередже. Хич го няма да се оправя с тоя диабет. Та още не знам каква ще е хавата. Може по-късно да пиша. А за къде мислите да спретнем срещата?

# 199
Аничко, набий го, ако трябва. Момченца  Crossing Arms.
Напоследък гледам лентичките - ти мече си в последното квадратче, на Ангелчето и Ники и предстои влизане в 6-тиямесец скоро. Сякаш беше вчера, когато си признавахте  Heart Eyes

И някой имаше да дава отчет от прегледи - ако е забравил, че има какво да си сподели. Пък ние, си чакаме щипнали палци.  Hug

# 200
  • София
Blushпризнавам без бой - всичко със сърчицето е наред,показаха ми и мъжките атрибути. Laughing

И аз като гледам чуждите лентички и ми се струва,че времето лети.А за мен самата времето сякаш е спряло.Вместо да си мисля-ей ме на вече почти 6-ти месец,аз вчера циврих,че още съм едва края на 5-ти месец.Луда работа. Crazy
 За срещата никой не пиша нищо-то и аз не съм сигурна,в това време много не ми се излиза.А трябва,защото мъжлето ще си остане без подарък накрая. Embarassed
 Ама накрая ще си спретнем една Дружбенска среща с Ясна и Аничка. GrinningЕ всички ще са добре дошли разбира се,но понеже само те двете са сигурни,та за това.

# 201
Аз отивам да гледаме сърчицето след малко. Постискайте още мъничко и за нас, днес и утре-ще си вземам другите резултати от амниото.  Няма как да дойда на среща днес,кой знае кога ще се върнем с мъжо от прегледа. А на всичко отгоре преди малко взе,че ми изтърси,че щял да ходи до Македония за няколко дни- от утре Shocked Всъщност ме попита дали го пускам...като че ли мога да го спра аз...
 Та такива ми ти работи.

Изчезвам сега,по-късно пак щее пиша.
  Hug Hug Hug

# 202
  • София
стискам палци Ники,всичко ще е ок. Hug

# 203
И аз, и аз  Praynig

Аз свършвам работа в 18ч. След това съм налична. Ако искате може да се видим в Мис Каприз.
Какво ще кажете?
Ако пък ви е малко късно /щото нали е тъмно и студено/ вие седнете по-рано пък аз като свърша ще се присъединя.

Ронче, ти няма ли да наминеш???

# 204
  • София
навита съм. Grinning

# 205
на театър сме довечера и няма да мога да се включа. Подозирам ви вече, че нарочно се виждате когато не мога Sad

# 206
Ааааааааа, не. В никакъв случай. Hug
Следващият път ще е когато ти кажеш  Hug

# 207
Така, значи с дребния оставаме самички най-вероятно до понеделник. Татенцето го приеха да го направят човек. Ама пусто мотане. Отиде сутринта към 9 и половина. Към 12 ми се обади докторката да отида и чак сега се връщам.

Надявам се говорите за Мис Каприз в Дружба 2 нали? Хайде само кажете час. Аз ще взема Петър от градина към 17:30. Та общо взето от вас зависи.

Иначе стискам палци.

# 208
Да, за Мис Каприз в Дружба 2 става въпрос.

Нека тогава бъде 18.00ч. Аз ще опитам да дойда на време.  Peace

# 209
  • София
ок ,там съм

Общи условия

Активация на акаунт