Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 480
  • 485
  •   1
Отговори
# 240
Браво НИКИ, страхотна новина. Много се радвам за теб и вярвам, че всичко и за в бъдеще ще е наред  Hug   love001

И аз стискам и палци, и краци. Дано скоро разберем и причината.  Hug

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

За срещата - с голямо удоволствие, но от утре излизам в отпуск /и мъжо също/ и заминаваме за Пловдив, а също и някъде по България. Ще се върнем чааааааак на 25.11. така, че ще се отървете от мен  Mr. Green , но само за известно време. Като си дойда обаче тутакси ще се присъединя към първата среща.  Hug Peace

# 241
Ясна, приятна разходка из милата родна страна. И да се върнете с резултат от почивката.

Иначе и аз стискам палци, пък да се надяваме скоро някой да си признае.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 11:44 от Anichka

# 242
рончо, не знам що аз бях решила че за тебе става дума  Rolling Eyes
Ще стискам палците, на който и да са нужни!
yasna ако имаш време като си с Пловдив може да пием кафе. И на _MEGI_ може да се обадим, а и  helenapeeva също може да присъства, защото не е надалече  Grinning
Ники  Hug Как няма да са хубави резултатите! Това е една силна и умничка бебка!  Heart Eyes

# 243
Шерче, идеята е чудесна. Ако искаш дай един телефон на лични.  Hug

# 244
  • София
Ники, чудесни резултати Hug
Стискам и палци, комуто е нужно!

# 245
Шерами, не е за мен. Не съм само аз в списъка.  Wink
Което ме подсеща да се изхваля. Вчера доктор-неох-неболи си хареса творчеството. Grinning
Фук-фръц.

Ясничке, приятно пътешестване. Да случите на хубаво време и да си починете.  Hug
Аз миналата седмица бях споходена от СПА идея. И докато се двоумях на глас, моята половинка ми каза да питам Ники. Та след консултацията - направих бърз и качествен избор.
Онзи ден се обадих на Спа-то. Първо места нямаха, но това трая само 2-3 минути. Хората се обадиха да кажат, че вече си имат и могат да ни поемат в удобните за мен дни. После се обадих и на придружаващия другар, който се изненада, но ще си пусне отпуска. Накрая и аз взех, че си поисках 3 дни от рУководството.  Crazy Както се казва, имам подход. От вратата за краката.  Crazy Другата седмица ще помааме гащи по Светланските вилаети.  Mr. Green

# 246
Ронка - Хисар? Искам и аз - ама не ми се полага в момента. Ще трябва да изчакам 2-3 месеца и тогава ще го ударя малко на релакс.
Радвам се и на твоите хубави новини.

# 247
Рони, идеята със спа-то е прекрасна  Peace. Желая ти приятна почивка.  Hug

Аничка, как е вашият татко?

# 248
Ясна, добре е татенцето. Оправя се - ама ще е там до вторник. Вече и звучи къде къде по-добре.

# 249
Браво, това да се чува. Да оздравява по-бързо, че вас /тримата/ някой трябва да ви гледа  Wink Hug

# 250
Аничка, да се оправя бързо и да се стяга. До 2-3- седмици ти е ред на теб да влезеш в болница. Wink

Ритка, душичке златна. Невероятна си. Цербер и нещо.  Laughing

Спиди много отдавна не е влизала във форума. Дано да е добре.  Praynig

# 251
ееееееее страхотно newsm44 newsm44 newsm44 за срещичката, бройте ме и мен ще направя всичко възмоно да дойда в Пловдив.
Шер , Ясна само  да ме предупредите малко по от ранко, защото съм близко да Пловдив ама все пак.................

Много ще се радвам да се запознаем  Wink

# 252
  • София, "Младост 3"
имам ходеща принцеса
до мен доходи щастието, айде сега иде ред на други, пък аз една разбойническа щерка съм заплюла...ма така ще я "наплювам" че бързо бързо ще влезе в списъците, че и ще ги оглави!

# 253
Наденце, да е жива и здрава ходещата вече мацка.  Heart Eyes
Да намират лесно пътя към щастието и късмета.
Ти нали искаше да отслабваш? И на теб честито.  Mr. Green

Искам си отчет за сутрешното палцестискане, и то от виновникът. Или ще извикам класната да въдвори ред и дисциплина.  smile3506
К Л А С Н А Т А  ААААААААААААААААА! 

# 254
  • Пловдив
И мен ме бройте за среща.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт