Предложения за категории за годишните номинации

• 10 826
  • 244
  •   1
Отговори
# 150
а какво ще речеш за "Изхвърлянето на годината"

тя, тази тема трябваше да е надхвърлила поне 10 страници досега, обаче - нье ... не рипа и това е ... еххх, може и да си права за старото куче ... като си кажеш "а беше време ... " и ... кой ще пуска нови Бабийероси?

# 151
Ааа, моля... Фурлата трябва да си отиде при Джането за лаф на годината.
Ма няма ли да й стане малко множко на таз Иванка? Спечелила е вече виртуалните  конкурси за "Мисис глеам лошо", за най-умна "красива мама", сега и фурла ще й давате... Баси, а ний, селянките, а ний кво дъ прайм? А? Да умираме ли, или да си основем фондация (кат циганите) и да ни строят мезонети?...
Ти Фурлата не можеш да й я вземеш.Нейна си е.

# 152

За лаф може, но за същността, т.е. - мис Фукла, мисля, че има много по-заслужили и акуратни потребители.  Flutter

# 153
Освен това предлагам и поощрителна награда за цялостен принос към форума. И естествено, имам предвид себе си.

# 154

За лаф може, но за същността, т.е. - мис Фукла, мисля, че има много по-заслужили и акуратни потребители.  Flutter
Ооо, спор няма, важното е да цари празднично настроение  Mr. Green

# 155
Кукундрел на годината ще има ли?

# 156
Кукундрел на годината ще има ли?

Кас, дефинирай "кукундрел". Че всеки влага нещо свое като смисъл.

# 157
Аз само едни смисъл на въпросното нарицателно зная Simple Smile Откачалка, в положителния смисъл на думата Laughing Може да се нарече още и " Пациент " на годината  Mr. Green

# 158
Мдаа, чета предложенията, препрочитам.

Убеждавам се, че трябва да се направят два раздела - сериозно - положителни ,
                                                                                         - иронично-смешни

# 159
Моите 2 предложения за номинации
1. Най плодовита мама на годината (мами с триzнаци и пр.)
2. Най успешна и активна мама на близнаци (аз като бьдеста такава съм малко пристрастна по темата  Simple Smile)

# 160
Аз само едни смисъл на въпросното нарицателно зная Simple Smile Откачалка, в положителния смисъл на думата Laughing Може да се нарече още и " Пациент " на годината  Mr. Green

Ето, виждаш ли, трябва да има дефиниране.
За мен кукундрела= кукувица+дъртофела.
И не е положително

# 161
...

2. Най успешна и активна мама на близнаци (аз като бьдеста такава съм малко пристрастна по темата  Simple Smile)

И тази категория е предизвестена.
mishlentse от СНБМ грабва титлата. Заслужено.

# 162
Добре де, може да е Аксесоар на годината тогава  Laughing Но е факт, че Джането я направи популярна, ерго - наградата е за нея.
Айде нЕма нужда Stop Много шум за една проста чанта Mr. Green

# 163
Проста, ама шумна, Биби  Simple Smile Ти сещаш ли се за друг лаф на годината?

# 164
Шумът е от изкуствена материя...ми се струва Wink

А за лаф - Сопрано може да влезе в номинациите с въпроса "Ти ли си на аватара?" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт