ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 4

• 22 993
  • 397
  •   1
Отговори
# 285
гледате ли Гала в момента
Разбра ли сега Вики защо се оправя и ще продължи,защото аз съм убедена и вярвам ,имам позитивно мислене и искам да го споделя и с вас Hug

точно така,
ма знаеш ли, че аз уча хората да мислят така,
а,аз самата не умея

Мони *  видя ли появи се като и замириса на водка Joy

hahaha

# 286
  • София
 Абе, вие ква водка, ква Гала newsm78 newsm78 newsm78 Нещо не ги разбрах.

# 287
Не е вярно,умееш и още как Peace
Чела съм те и преди,когато още не се знаехме,винаги ми е правило впечатление, че се включваш, за да дадеш вяра на хората ,и ако не умееш да го правиш ти самата ,никога няма да успееш да го дадеш на околните Peace

# 288
Абе, вие ква водка, ква Гала newsm78 newsm78 newsm78 Нещо не ги разбрах.
ЩОТО КЪСНО СЕ ВДЕНА,ЗА ТВА Е ТАКА Mr. Green

# 289
  • София
Не съм аз тази ,която се вдява късно. Цял ден вися и си пиша сама, и няма никой. А за Монииии. Кво, отдавна разбрах, че е от моята кръвна група  bouquet

# 290
Не е вярно,умееш и още как Peace
Чела съм те и преди,когато още не се знаехме,винаги ми е правило впечатление, че се включваш, за да дадеш вяра на хората ,и ако не умееш да го правиш ти самата ,никога няма да успееш да го дадеш на околните Peace

а теб много те обичам,винаги знаеш какво да кажеш  txtloves

# 291
А за Монииии. Кво, отдавна разбрах, че е от моята кръвна група  bouquet

newsm56
давай те оркестъра, и да се почваме

# 292
  • София
 Божеее,глей ква си. Таман бях включила на сериозна вълна, щях да давам съвети, да раздавам мнения и пр. newsm78 Развали работата #Cussing out

# 293
айдеееееее опаааааа

http://vbox7.com/play:816e8068

# 294
Божеее,глей ква си. Таман бях включила на сериозна вълна, щях да давам съвети, да раздавам мнения и пр. newsm78 Развали работата #Cussing out

давай де,  аз съм тук

# 295
  • София
Не ме разбра, наистина включих на сериозната вълна. Това че съм хулиганка е вярно, и съм горда ,че го съхраних в себе си. Гот е да си такава. Трезво мислеща, приемаща проблемите, които те връхлитат , опитваш се да се справиш, едва ли не с подръчни материали, както се казва. И винаги се справяш, по кой ли начин незнам newsm78 Сигурно с ВЯРА.

# 296
Я стига със сериозните теми,таман зафанахме купона,бабиииии я виж тука Мони ти е дала сичкото циганин   Joy Joy Joy

# 297
всичко е 6  smile3521

оп оп сааа

# 298
  • София
Опааа, ама ела ти тука, да видиш къв купон. Дъртии, дъртиии, писна ми. И кучето и то дърто, не че аз не съм - ама съм по- младичка Joy Joy Joy А па за сиганското, е нема като мене обичаммммм smile3511 smile3511

# 299

Мони,червено нали, дръж Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт