ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 4

• 22 899
  • 397
  •   1
Отговори
# 120
Баби не сме предвиждали среща,чакахме тееееееее Hug
Нещо много липсващи има,та ги чакам да свирнат и тогава среща Wink
Сега си почивай,майната им на карантийте,нали мина Hug,радваме се че си добре  bouquet

и да имаме много,много хубави поводи за напиване  Wine Glass
Ей само пиене ти е в главата Mr. Green/то и на мен де Mr. Green Joy

# 121
  • София
Ейййййй, вие какво правите без мен. Що не ме почакахте. Радвате се на добри новини, пиете си, определяте си срещи а аз къде съм в тая тарапана newsm78. Ооооо ,ще ви досаждам, няма да се оттървете от мен Joy Joy Joy А това за карантиите на баба ви, майната им. Аз без карантии и един куп други органи си карам толкоз години, и ей ма на - хулиганка от класа, та и пияндура на всичкото отгоре / чудя са как ма търпят/ ха ха ха #2gunfire #2gunfire

# 122
Бързам да пиша и аз в късметлийската тема!
Първо: СТРАШНО МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВИКИ!!!  newsm44 newsm44 newsm51
второ: Здравче, виждам, че и вие сте добре.
трето: мими80-баба Ви, страхотни новини и от теб!   bouquet
четвърто: Ние днес бяхме на преглед - нещата са както обичайното - чакаме и ще си "почиваме" до март. Тери този път орева кабинета на Андреев. Явно вече е започнал да разбира. Преди това сестрите го разнасяха и му се радваха и той тъкмо взе да се забавлява. Накрая усети, че става нещо гнило  Laughing. Иначе всички там са много мили и вече ги приемам като добри стари познати.
пето: Maria.St, на операцията на Тери присъстваше и д-р Константинов, въпреки че не го лекува той. Предполагам, че оперира...  newsm78
шесто: Я дайте и насам от тези питиета дето така хубаво сте ги наредили  Mr. Green
седмо: Наздраве!

# 123
Ама сме си поркаджий в тази тема ooooh!,весела компания бе Mr. Green
mim40   ,как така предполагаш че оперира,не го ли гледахте поне в един от епизодите на "Пълна промяна" newsm78,там даже оперира страбизъм при доста сериозна за случая възраст Wink
Ама ядосвате ме бе Mr. Green,не разбрахте ли че е най добрия,или поне един от тях Peace

А..... забравих,много ми хареса това:  късметлийската тема  bouquet

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 22:18 от Viki i mama

# 124
  • София
Мммм, да . Естествено, хора заредени с положителна енергия,с вяра!!! Какво друго?

# 125
нека и аз да се похваля, днес бях с мойто дете ( вродена глаукома) на контролен преглед, да видят как е положението след операцията........  Налягането е много добре, роговиците прозрачни, очите вече НЕ сълзят, и както каза Професора зрението му доста се е подобрило.
Както бях казала на Вики и мама, е за такива моменти си заслужава човек да живее. Разбира се, не мога да кажа че сме излекувани, НО силно се надявам положението поне така да се задържи. 
   bouquet

# 126
kristian-PL наистина страхотни новини!  Hug Hug Hug Много се радвам за вас!  Heart Eyes

Наистина става КЪСМЕТЛИЙСКАТА ТЕМА!!!

# 127
Ами аз не пуша,не пия,кво ли правя тук newsm12
ама преди колко пушех и пиех не е истина Crazy

# 128
Ууууупс, сори! Това с пълната промяна ми е убягнало!  Embarassed Аз съм на тема "Survivor". Къде ли се запалих и това да зяпам?!
ама преди колко пушех и пиех не е истина Crazy
И аз така преди......и след  Mr. Green (бременеенето и кърменето). Нещо не можах да се въздържа  ooooh!
beer smile3546

# 129
момичета,
ставай те време е за кафе    food010 
хубав и весел ден ви желая,
а днес поне още две нови хубави новини в късметлийската тема  Hug

# 130
Добро утроо!  Hug

Мони* ти ли си най-ранобудна?  Laughing
Мим40 дали пък ти не си на късмет?  Wink

Хайде сега и аз да черпя по едно кафе  Laughing Laughing Laughing Да не кажете после че сама си го пия!  Joy  Joy  Joy

# 131
# 132
Добро утро мацки  bouquet

Тереза нали ти казах,стават чудеса Hug,май повличам крак  Hands Thumbsupи дано е така,то и ние не сме излекувани,но поне има напредък и надежда,а затова наистина си струва да се живее Hug

Е само кафе ли newsm78

# 133
# 134
някой знае ли нещо за Нанди  Thinking
не се е мяркала скоро

Общи условия

Активация на акаунт