Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 940
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново

Айде,бе сладурани на по едно капучино Heart Eyes
Тук вали сняг,миналата зима такъв не видяхме,та сега е малко вълнуващо!
Чакам да се наспи Божидара и отиваме на шопинг -хем аз,да се разтоваря психически и хем пък финансово да разтоваря Чемширов,че нещо каза натоварено му било,ама пък дали има това предвид Mr. Green

Пишете,не се стискайте! Hug

# 166
  • Пловдив
Привет и от мен,
малкия човек спи уморен от плуването и мама наваксва с форума.
Честит сняг там където има! Разкажете майчета как са реагирали малките на снега. Ние тук май няма да иамме сняг, но поне дъжд си имаме в изобилие, да ви изпратим малко???
Честит роден ден на патерица на Калия!
Аз си починах една седмица покрай гостуването на татето, пообиколихме малко из Белгия.
Сега като чета назад, разбирам че на мен не ми се е паднало най-палавото човече.
Много са хубави всички снимки, а Калина голяма любов с Тони.
Имам един въпрос, когато плачат малките викат ли МАМА, че Христина така жално нарежда (не че я огрява), но много ме търси от няколко дни, дано да е временно. И още един въпрос с какво си играят? Христина най-обича книги да разглежда и да рисува, но аз нещо се притесних да не стане като мама и тате, и миналата седмица и купих плачеща кукла и сега я храним и разхождаме.
Не на последно място да благодаря на Олчето за хубавата тема, е в средата на темата но все пак, мерси Олче!
Качих днес малко снимки от плуването: http://shegunova.multiply.com/photos/photo/28/37

От разходката до Гент: http://shegunova.multiply.com/photos/photo/29/1

И едно клипче как говорим (то сме още много зле от тази страна, но дано наваксаме по коледа):

http://shegunova.multiply.com/video/item/5/Hrisi_govori_31_Oct_2007
Мишлето се наспа и ние също отиваме на малко шопинг Laughing

Пловдивчанки, а ние коледно парти ще си спретнем ли???

# 167
  • Плевен
Привет МАЙки!
Честит първи сняг !
При нас валя мокър сняг и вече нямаа  Sad, но Тери и баща й бяха на терасата ни докато валеше и тя много се радваше на снежинките!
В Плевен времето е отвратително - вали и духаааааааа, абе як студ. Аз съм супер зиморничава и ми се иска да съм родена някъде по на юг, но....
Възползвам се от Сискиното капучино  Grinning и отивам да гледам снимки на нашите сладурковци.
А тук прилагам снимков материал как си прекарваме времето в дните когато не излизаме на разходка навън  Wink. Започват от тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171487&photo=63
Чао и весели игри!

# 168
  • София
Пепи, страхотни снимчици видях. Хрисито все така сладурка, много хубава усмивка имате и двете!
а чорапите на райе, бяло и червено са супер и малката е като пипи дългото чорапче с това сукманче  Flutter Heart Eyes
още веднъж много свежи снимчици!

Миа днес бе изведена навън и екипирана като за някоя северна експедиция , а то никак не ми се видя студено. пощапукахме в преспите на градинката зад блока ни, на отиване си взехме еидн хубав шоколад за следобеда, а малката много смешно ме имитираше като оставям отпечатъци в снега и навсякъде до моята стъпка една малкаа стъпчица  Blush Heart Eyes кога пораснаха и кога захитряха..... днес тати я пита как прави баба меца и тя : меееее  Joy

някой друг със снежни приключения от днес?

# 169
  • Бургас
Люсил, ето на това му се вика "мамина отмяна", я гледай как чисти и готви детето Heart Eyes
Ох и тука стуууд, дъжд, няма спиране.
pepsun и Жасмина така нарежда " мамо, мамо" чак ми се къса сърцето понякога. Ние пък най-много си играем със щипки - идея си нямате за какво нареждане и подреждане става въпрос, слага си в една кофичка, вади ги, слага ги в шише, играе си няякога и по половин час. Но нищо не може да се сравни с писането. Каже ли " пишииии", край, докато не дам листа и химикала няма мира, чисти дрехи вече не останаха. Купихме и от дъските, които се трият, но тя оцеля само 3 дни. А как се обръщат към вас дребните? Аз по принцип съм " Танче", ако нещо иска съм " котеее", а като ми се мазни или плаче " мамо".
Как мина шопинга, добре ли се справихте?

# 170
  • Велико Търново

Как мина шопинга, добре ли се справихте?

Ако,тове е към мен по-вече от добре!По шестобалната 6+ Mr. Green

Аз,за Божидара съм "мамо" рядко съм мама Сиси или мама Иси!
Повтаря след мен кой как се казва и аз,казвам:
тати Гоги-ние всички му викаме Жоро
а тя:не Гоги Mr. Green

# 171
  • София
забравих, Люси, много ти е сладка шетачката  Mr. Green
миа прави опити от много време да пипа в щкафа за съдове и да ми счупи гювечетата, но почнах да слагам стола  й за хранене и да й блокирам пътя. научи се да го мести обаче хитрушата и сега наистина трябва да връзвам, а много мразя това упражнение....

за книжките някой попита: да, това ни е любимата занимавка, носи да чета , а тя нарежда под носа и разгръща страниците.

като плаче жално казва: мамаааа и да ти се скъса сърцето  както казваше антон радичев....  Joy

# 172
  • Бургас
[
Ако,тове е към мен по-вече от добре!По шестобалната 6+ Mr. Green

към тебе я  Laughing
това ме подсети, наш тати е " Дидам" - съкратено от Дойчин. А иначе се казва " Мина Дидам Гииеа" / Жасмина Дойчинова Георгиева /  Joy

# 173
Ха добра вечер Simple Smile

Гледам всички са изкарали хубаво днешния ден...
Аз, също като Сиска, днес бях цял ден на шопинг терапия, щото мъжа ми донесе премия и рече: "Давай!". И аз какво да правя... слушам и изпълнявам  Mr. Green

Жасмина голям образ станала  Heart Eyes. Представям си колко е сладка "на живо".
Люси, много се радвам като видя Тери колко спокойно си разучава наоколо. Това ако беше Никола, всички буркани да бяха счупени по земята, а кабелът, който е в помещението да си го беше увил около врата!

Хайде да изчезвам да свърша и нещо полезно, все пак...

Лека и усмихната вечер  Crazy

# 174
  • София
Здравейте и то нас. И пак снега ни изненада. Сутринта тръгнахме към Огняново, да се потопим в минералните басейнчета и да се видим с приятели. Стигнахме до Владая, където след 1 час чакане и безброй закъсали и буксуващи коли, се върнахме обратно.  #2gunfire Иде ми да го гръмна този нов стар кмет. Кога ли зимата няма да ни изненада. Добре, че до околовръсното на Бояна са направили спа център, та направо там отидохме. Наколко часа плацикане в бясейнчетата, джакузито и сауната ни оправиха настроението. Монката беше най-щастлив, защото не излизаше от водата, Евка също. За наша изненада дори не оцветихме басейните Crazy.

# 175
 Ех и аз искам шопинг терапия, ама няма....... Sad Като не почнах работа преди празниците....дано поне след Нова година да стане работата!
   Иначе сутринта си бяхме в къщи, а след обед се екипирахме и отидохме до близък до нас детски клуб, ама имаше рожден ден. Така ме беше яд ,че не се обадихме по тлефона, ама здраве да е, направихме си една разходка. На Ради определено не му пукаше от студа!
   И да ви питам от къде ги вадите тези хубави картинки. питам чичко Гугъл, ама все едни малки. направо като почерпя за нещо срам ме хваща?

С риск да се повтаря, ама много хубави тези Май-чета!
  И ние много обичаме книжки, играем с топката, гледаме филмчета на компютъра. С последното гледам да го ограничавам, но се налага понякога.

Приятна вечер от нас!   

# 176
  • София
Paizy, аз мислех, че вече си почнала... стискам палци за след празниците - Нова година-нов късмет!

Анна, май по-добре е станало, че не сте тръгнали на път в това време, а и като четох, никак зле не сте изкарали и край София!

Мойто човече днес ходи на разходка с тати в парка. Излязохме заедно, но аз трябваше да ходя пак в Народната и ги оставих в парка. Отначало Косьо тръгна много ентусиазиран навън, но вятърът като му навя снежинки в очите, се върна набързо при нас. В парка дивял, но не изкарали дълго, защото успял да се омокри за нула време и скоропостижно у дома.

Искам да ви питам - вашите мъници боси ли спят в студеното време?

А Борис пита дали ви хапят по носовете, 'щото Косьо единствено към него си изразява обичта  по тоя начин  Mr. Green

# 177
  Бос спи, ама нали е с чувалче и отгоре с още една лека завивка. Крачетата са му топли, но ръчичките като отвие са все студени.
  По носовете вече не ни хапе отдавна, но засметка на това навсякъде другаде. Много обича да ни хапе по ходилата, обути, събути, не мога да се опазя, направо си ме преследва, за да ме гризне там! Joy

# 178
 * * * Честит Първи Сняг! * * *

Руми и Ивко спи бос. Аз не усетя ли чаршафа с боси крака не мога да заспя и затова и него така слагам да спи. Студ, не студ, да се гуши в завивката!  Laughing

За игрите гледам на мода е рисуването. И Иван вече 2 тефтера е изписал. Като каже "биши" и отърване няма. И все с цветните моливи иска да рисува. Преди седях до него плътно докато не се нарисува, но вече не ми се седи, защото в драскане откарва доста време,а и хубаво се занимава сам, но затова пък и  ние вече си имаме една изрисувана стена.

Люси, я кажи сега какво е това цветенце дето виси на шкафчето? Пак някаква иновация за заключване си вкарала дето не я знам. Ако е такова чудо дето си мисля, разясни ми как действа точно  и от къде се сдоби с такова чудо , че и аз имам няколко шкафа , които заключване нямат.

# 179
  • Плевен
Люси, я кажи сега какво е това цветенце дето виси на шкафчето? Пак някаква иновация за заключване си вкарала дето не я знам. Ако е такова чудо дето си мисля, разясни ми как действа точно  и от къде се сдоби с такова чудо , че и аз имам няколко шкафа , които заключване нямат.
С голям ентусиазъм купих тези "цветенца", но Тери бързо им разказа играта т.е. много бързо ги отлепи  Mr. Green Ето  линк за тях http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=580, но съм много по-доволна от това http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=587засега на този вид заключалка не е открила начин за отваряне. Първия е естетически по-добър, но функционално може би е за по-малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт