Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 899
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Кате, честита годишнина!!!
Желая ти 3 неща - любов, Любов и ЛЮБОВ!!!  Wink

Снощи пак не спахме с Марти. Мисля, че са зъби... Поддути са му кътниците отгоре... Изпи 2 шишето вода и към 2 часа му сменях памперса, че щеше да гръмне...
Към 3 реших и аз да пия вода, след неговия водопой, но така и не разбрах как ме бутна малкия калпазанин.... Полях го с вода, моята пижама също и мястото където спя... /той спи при нас на спалнята/. Разпищя се - баща му се събуди, пак го преобличах... и мен и него... За да не карам да става баща му /за да подменя чаршафа/ само наложих едни лигавници с найлонче под мен - постелих си едно одеалце отгоре и се опитвах да заспя...
Такива нощни преживявания...

Тази вечер реших да направя спагетки и съм дала сега на Марти 5-6 - голяма игра пада, а за мен спокойствие да пиша...

Хайде после в новата темичка...

# 286
Благодаря на всички за хубавите пожелания!

Мъжо сега се върна и ми донесе страхотен букет бели, големи рози   Heart Eyes

А за снимките ето ги http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/?action=v … rent=_DSC0081.jpg

Ще ме извините, ама днес съм със шест броя  Crazy  Wink

# 287
  • Бургас
Я, давайте направо всички да се записваме в отчетните на очакващи бебета през август (изчислих, че ако съм забременяла онзи ден, терминът ми ще бъде 03.08.2008 Simple Smile ).
И аз това си мислех  Joyсамо не знам дали ще уцеля годината  Mr. Green
Благодаря за инфото за фолиевата, ако ме светнете и за цената ...
Ей, Кате, знаем ние че имаш мъж злато  Heart Eyes
Vif подаръка е страхотен, и аз съм се замислила на моите да и мкупя нещо подобно, щото то наш'то уж женско, ама само с колички и мъжки играчки се забавлява. А за женското като гледам няма да има проблем да си поръчаш бебеправач, виж само колко ги предлагат  Joy
nMihailova изправи ми се косата само като чета за вашите летящи изпълнения, божеее колко ми било кротко детето  Laughing

# 288
  • Велико Търново
Ти днес много питаш,а пък нищо не почерпи Heart Eyes
Танче,около 4-5 лв. е Peace
Мимозкееееееее,къде си бе?
Има много хубава нова тема!

# 289
добър вечер,

преди малко се прибрах от работа и сега ме чака готвене, а направо не ми се захваща. В къщи сме в ремонт и ми е още по тягостно.

Прочетох, че Олчето ще прати Велизар с баба му на коледното парти, освен да говоря и аз с моята да го доведе. 
Да ви кажа направо ми събрахте очите колко много думички знаят децата. Моя Велизар и на баща си казва "МАМА" . Незнам дали е ген, но Дамяна на 4г. продължава да говори на бебешки. Поправяме я, но неще да повтори думата правилно.

Отивам да готвя,

# 290
Неде,нагласата няма общо с бабите...просто въпрос на търпение/и да спреш да се втелясваш в някои подробности/,пък и определено гледането на второто с малка разлика е по-евтинко/дано не ми се сърди Иво някой ден,ама повечето неща са му наследство от баткото/...не,че агитирам настоятелно,но щом аз оцелях,значи не е толкоз страшно/пък и доколкото знаете баби не ползвам много/
Мими,нашият батко също се лигави и говори на бебешки напоследък/даже се бях попритеснила,че има проблемс говора,но забелязах,че може и без завалянето,та ми мина/...незнам вие как сте с влизането в роля,но откак се е появил малкия имаме такива изяви-къде биберон ще лапнем,къде ще се потръшкаме по-образец на Ивото.....
Шуши,тая вечер какво ще пием,че и аз пак не съм спала много много и сега мисля да му метна едно и да се отнеса дъэлбоко/пък който иска да вади зъби/......
Сега разбирам,че имало нова тема-и веднага отивам да нагледам и нея...че днес да си призная се опитах да си оправя клавиатулата и съвсем я развалих...та последния постинг го писах с копирани думички Embarassedобаче съпружеството донесе нова/поредната/......и сега ще си наваксам.....
И кажете последно за правене на моми някой друг татко има ли ?

Общи условия

Активация на акаунт