Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 901
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Томи!
Пожелавам му да постигне всичко, за което си мечтае! А родителтие му да му се радват и да се гордеят с успехите му!

Нещо съм много разсеяна и вече забравих какво искам да пиша. Само ще ви кажа, че се радвам, че ви има. Много е хубаво в нашата тема  Hug

Аз подкрепям темата, че 2 се гледат по-лесно от 1 Simple Smile Само трябва да се изчака 2-то да стане на година, година и половина. Нашите момчета си играят много добре заедно. Макси помага за отглеждането на Криси и ми е голяма отмяна. Даже го е хранил. Води го на разходка, играят с коли, конструктори и тн.
Така, че не се страхувайте - действайте.

Приятен ден на всички.

# 241
Здравейте и от мен Simple Smile Не съм се разсписвала отдавна, но днес реших да го направя и да се похваля.
Първо - честит рожден ден на синчето ти, Иночка. Да е здрав, щастлив, умен и всеотдаен батко!
Вчера имахме годишнина от сватбата. За целта реших да изненадам мъжа си със спа процедура. Той иначе сам никога не би отишъл. Та още преди 2 седмици запазих час в спа - центъра на хотел "Амбасадор" за една наистина уникална процедура за двама. Казва се "Екзотика за влюбени" и продължава три часа. Беше фантастично - турска баня, пилинг на тялото, ароматерапия, масаж на 4 ръце , романтично джакузи, шампанско и плодова слата и всичко това - за двама ни, синхронно. Наистина успях да си изненадам таткото, но и той мен - подари ми невероятни златни обеци и бижу за синджирче. А вчера вечерта изненадващо дойде да ме вземе от офиса с един огромн букет цветя и аз направо се разтопих от кеф Simple Smile После масажите и страхотната вечеря съвсем ни размазаха от удоволствие. Не мога да опиша подробно всичко, но със сигурност знам, че пак ще се повтори Simple Smile Една таква романтична и изпълнена с екзотика вечер няма как да не завърши страстно. Резултатът - започнахме ново бебеправене. Както каза мъжът ми сутринта - сега в корема ми може би има навалица Simple Smile
Аз все си мисля, че е още рано за второ дете, но в крайна сметка мъжът ми толкова много го иска, че ме нави:)
Калоян е добре, най-сетне проходи (на година и половина Simple Smile ) Правихме му прощъпулник в събота и ще става компютърен специалист човекът. Бърбори най-различни неща. Вчера чул по телевизора да казват ок и цял ден повтаря : "О кей" Simple Smile Като го питам как се казва - "Кали". Казва как правят кучето, котката, кокошката, патето, пилето. Видял ме е как включвам пералнята и онзи ден докато се усетя, човекът вади всички мръсни дрехи от коша, слага ги в пералнята, затваря я, отваря там, където трябва да се сложи праха за пране, после взима праха и се опитва да го изсипе в пералнята. Е, изсипа го на земята, но з останах втрещена как така е усвоил всичко това и го оставих да видя докъде ще стигне с домакинската работа:)
Не знам дали съм казвала, че правим ремонт на апартамента на свекър ми (той живее под нас на 100 квадрата сам, а ние горе в таванско жилище на 40 квадрата). Ще се сменяме - той се качва горе, а ние слизаме долу и за целта наистина направихме сериозна работа - изкъртихме му апартамента до тухла, събаряхме стени, грдихме нови. Е, вече сме почти готови, чакаме да ни сложат кухнята и вратите до края на седмицата и се нанасяме. Много се радвам, защото всичко ни е ново - до последния детайл. За първи път обзавеждам сама жилище и много се вълнувам Simple Smile
А на 20 ноември ми е защитата на дипломната работа - това ми е второто висше, обаче и за първото не съм се шашкала толкова, колкото сега. Така че ще имам нужда от силното ви палцестискане.
Хайде, толкова от мен засега.
Много целувки и усмихнат ден ви пожелавам!

# 242
Ех Даниеле това е страхотно поста ти струи от положителна енергия много се радвам страхотна изненада си измислила да си спретнете (ако може сподели на каква цена е това удоволствие - може и на ЛС) - и чакаме отчет дали бебеправенето и дало резултати.
Браво на вас за ентусиазма особено на Катя - три нейни и отделно всеки ден още деца...браво мами вие сте геройни.  newsm51
Кате кажи как мина прегледа  Praynig?
Ира остави настрани лошите мисли - мисли за предстоящата почивка във франция и се наслаждавайте на времето си заедно и предстоящите празници! smile3521
Нямам думи как се смях на разказа за Ради - ей много се сладки мъниците ни вече толкова интересни и забавни с техните възприятия за заобикалящия ги свят.
Нямам настроение (че се скарахме с мъжо), но на вас пожелавам много хубав ден и дано не вали да изведете мъниците навън.

# 243
  • София
Даниеле страхотно сте си изкарали празника,като прочетох какво си сътворила установих,че аз изобщо не съм романтична Embarassed,но благородно ви завидях.Ще чакаме скоро да се похвалиш с новото жилище и с успешна защита  Peace,а защо не и с една нова бременност преди това  Simple Smile

# 244
Здравейте, мами  Hug

Днес времето е прекрасно - слънчево и приятно. Сутринта бяхме на разходка, Ники се видя с приятелчетата си и сега нещо не може да заспи от кеф Simple Smile

Иночка, ЧРД на Томи. Предай му специални поздрави от нашето семейство. Да е все така грижовен, отговорен и страхотен батко и син!   bouquet
Гледам, че настроението тук е повече от прекрасно.
Даниеле, страхотна изненада си спретнала на мъжа ти! Скоро очакваме да се похвалиш с много неща (както изглежда).

Ели, каква е разликата в годините на Макси и Криси? Щото в парка излизаме с една майка, дето има дъщеря почти на 6 годинки, обаче е толкова щура и дива, че и дума не може да става, за това което описваш.... Те за това много се харесват с Никола. Тичат и се гонят по цял ден - цепят си главите. Не може единя да си ожули лицето, пък другия да остане по-назад! Срам! Деси падна от колелото и си ожули лицето, Ники като я видя я загледа малко странно и на следващия ден и то ожули своето.... После си се радваха взаимно на раните  Mr. Green

Весел ден и приятни разходки!

# 245
 newsm59  на Имар (на патерица) - бъди много обичана и щастлива, на Томи - да бъде много здрав и щастлив!

Честита годишнина на Даниеле и Виф   bouquet - нека с увеличаване на годишнините расте уважението и любовта ви, сбъдване на всичките ви желания!

Дани, наистина страшно романтичен подарък  Peace, пожелавам Ви най-големия подарък за двамата да се появи след 9 месеца - едно малко, красиво бебче! Hug

Много хубави снимчици - на Елла, Хриси,Алекс (да не пропусна някое съкровище) - много са пораснали, вече и с прически малките мадамки!  Heart Eyes

А Ради с хлебарките - направо си е бил за клипче  Joy Добре, че Никол е страхлива и гнуслива повече и от мен, че аз не бих го преживяла това!

Хубав и слънчев ден на всички! Hug

# 246
Томи,честит рожден ден!Бъди здрав и много щастлив!

Ей такива постинги като на Даниеле като прочета и мед ми капе на сърцето!Много е хубаво да чуеш добри новини от някой!Браво за страхотната изненада,която си подготвила!Звучи невероятно!Дано е имало последици WinkИ за апартамента-прекрасни мигове да изживеете в него!И за ходещите крачета на Калоян,не е късно,за нула време ще е настигнал нашите по тичане след бели.

Кате,стискам ти палци!Да кажеш после какво е станало.И моят мъж има много бенки.

Все забравям да кажа на Олчето/ама къде се изгуби/,че и аз се тъкмя за нейната фирма тогава Mr. Green-с тея екстри...

Танче,хич не си го и помислям.Елла се кротна в интерес на истината.Е,кротка не е станала,но в сравнение с преди,е направо рай.Няма как да се смени темперамента,ама поне не се опитва на лампата да се покатери и аз поотдъхнах.А за мъжо-ми какво ще ти е лошо пък-пиян,ама весел!Обаче я гледай какви идеи вкарва Даниеле-никога не бих се сетила,ама ти се замисли Wink

А,а Ивон хич да не се измъква-искаме сведения от първа ръка Naughty

Благодаря,мамачета,отново-аз съм си такава.Все ме е страх от нещо!И с тоя дълъг път,оф.Така искам вече да е неделя и да се е прибрал!А за нощите,за скрита камера ще съм,знам. Embarassed

# 247
  • Бургас
Даниеле, шапка ти свалям, страхотна изненада   bouquet Аз никога не бих се сетила. Желая ти от сърце всичко да се подреди както го планираш, ето как хубавоте неща се случват едно след друго.
Ирка, стига се притеснява, всичко ще е наред  Peace
Ние бяхме на разходка с FY и Сиси, децата добре се забавляваха, гонеха котенца в парка, викаха ги " Ла Ла, пис пис, котеее" - много бяха смешни  Joy
Stryper, ей такива приказки ме стимулират за второ, пиши, че да дам тема за размисъл на мъжо Heart Eyes

# 248
Набързо влизам за доклад - ами добре са ми бенките, за сега не е нужно да се контролират, но ако почне някоя да се изменя да се обадя пак. Направо си отдъхнах, защото винаги като трябва да ходя на някакъв доктор съм в напрежение...

Даниеле, браво за страхотната изненада! Направо ви завидях и се замислям дали да не ти открадна идеята, че ние утре имаме годишнина, но няма да си я празнуваме на деня, защото моя мъж трябва да е на някакво военно обучение. И като каза /писа/ за дипломиране, аз съвсем забравих да похваля моята сестричка, която се дипломира преди 10 дни с пълно 6 на писмената работа и защитата. Толкова се радвам за нея, че все едно аз съм се дипломирала  Grinning.

Къде изчезна Мимозката, Крейзи?

# 249
  • София
Мислите ли,че от тук може и да забременея втори път Mr. Green
Сисе, върви лягай до Чемшира, че то работа си трябва... Laughing Heart Eyes

Люси,той хърка ма сестро от 22.30 ooooh!
Търся му заместник,който гарантира 100% мъжко!За връзка на лични

Сиске, моя мъж казва, че прави каквото си пожелаеш, ако не стане от първия път ще повтори! Simple Smile
Честит рожден ден на Томи! И моят баща днес има РД, пък е късметлия с тази 13 дата.
Евка вече я научих и на моето име, ама то Ани лесно се казва. Само прави разни муцки, а как хубаво целува, всички в къщи все я муфтим за целувки!

# 250
Аааааааааа,при това хубаво време ви не сте ли навън ,бе хора newsm78..................От снощи сте писали колкото за цяла седмицадруг път/то ясно,че г-жа Чемширова е пак в основата на мероприятието...ама няма да го правя навъпрос....но това с уговарянето на ЛС за "мъжкия майстор"-хич не е хубаво Naughty.......Аз отдавна съм предложила оферта/двукратно проверен поне при мен,че и на хубост ги докарва Laughing/,пък и нали ще ги менкаме-обаче и аз искам 100%гаранция за женско Crossing Arms
За гледането на две/`щото моите са май с най-малка разлика в тематазасега/...ми същото като с едно...само дето по-малко се изненадваш.....единственото коетобих випосъветвала е да си подсигурите поне една баба/макар и нарядко,но за крайни случаи /.....и просто нямате проблеми.....Моите още не се заиграват заедно/но пък чудесно се бият/,обаче ако не друго,поне весело...Иначе и аз като Катето се моля пак за бебе/ама явно и мен кърмата ме пази.....или нещо друго Thinking/,пък и те и двамата юнаци не станаха от раз-та съм свикнала.
За градусите на Сиската и Ани-аз нямам против и толкова да са...,но аз не бих издържала...иначе мъжете не ги жаля......те са друга порода,и носят на студ...Но оправданието за бъдещата свекърва Mr. Greenпросто ме срази....Сисе,сегашните свекърви ползват по-рафинирани техники за тормоз на снахите.
Румчо е много готин с новата подсрижка Peace/което ми напомня,че и аз трябва да взема мерки поне с бретона на Ивайло/
Алекс ,също е сладур голям....а детската градина в парка е №1
Ирка,стига се шашкай,бе...виж какво умно дете имаш/ и красиво,и красиво Peace/...стига и с тез` кила.....че то и аз съм останала само на  евтини дънки,ама моето от гърджавост......че всичко ми пада/та не си пожелавай и това-не е удобно-убива/...А като гледах снимката с двете деца-абе грехота е да не се пробвате/не съм подстрекател...ама много ви отива/
Даниеле,честита Ви годишнина....перфектна изненада си измислила PeaceЧестито Ви и ново жилище-дано само с хубави  мигове да е свързан живота ви в него PraynigЧестито прохождане и на Калоян-да са му здрави и стабилни крачката!
Честит Рожден ден на Томи, да е здрав и много щастлив!
И на бащата на Анна-да им е жив и здрав и дълго да се радва на внуците!
Аз отивам за следобедното кафе/че не ми работи интервала и ме хванаха нервите да пиша и да редактирам/..пък и май още никой не го е сервирал.........та ето:

# 251
Здравейте момичета

доста неща съм изпуснала, но ми се счупи лаптопа, поправяха го 2 седмици и колкото и да се опитвам не мога да изчета какво сте писали. От петък полагам усилия но все не мога да наваксам.

Днес сутринта не успях да си отворя колата и с Рали пропуснахме яслата и аз работата си и сега най-сетне ми остана време да прочета малко на зад и да пиша.

Да честитя на всички които са имали поводи за празнуване.

По темата за второто дете и ние го искаме, но задържаме засега опитите защото ни предстои обзавеждане на апартамент и ще ни дойде малко нанагорно. Плановете са от март, април да сме в новия си апартамент и тогава да почваме да правим опити. В събота ходихме да видим как е строежа и ето една снимка на Рали в нейната стая - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4488487
На отиване имахме и ПТП един човечец не можа да спре и се спря в нас и ни потроши задната броня, но поне не падна нищо и сега си я карам така, трябва да мина на оглед и с брат ми мислим да тестваме на пежото едни нови хамелионови бои които ако ни харесат ще почнем да внасяме.

Рали нали беше болна, болестта и мина много леко изобщо не разбрах, че детето ми е болно, само по това че давах сиропи и от време на време кашляше се различаваше от обикновеното си състояние.
Връщането в яслата  мина безпроблемно, но в петък ми я върнаха жестоко нахапана по врата и гърдите. Не пожелаха да ми кажат кое е детето защото миналата година имали подобен случаи и майките били стигнали и до бои в караницата #Crazy
Както и да е Рали не е получила уплах а това е най-важното. Вчера като я водих към стаята тя тичаше пред мен и се опитваше да отвори вратата на стаята, влезна си сама, поне за мен това означава че не се е стреснала. Вечерта като я взимах ми казаха че  била ужасно дива и за секунда не е стояла мирно, като се събудила от следобедна сън докато стигнат до нея тя се била събула, съблякла, свалила памперса и започнала да прескача кревата  #Crazy лелките са в шах как може да е такова шиле.   

Да не забравя да ни броите и нас за 16.12. още не е ясно дали Милен ще дойде с мен, така че засега сме 2 бр.

За температурата в стаята където спи Рали е 19-20 през нощта и 15-17 през другото време.

ох има и още но Рали се събуди

Ако ви се гледат снимки тук има малко с един господин и от един работен ден в офиса /количките сама си ги намери - аз ги крия защото са от колекцията на един колега, но тогава той и беше разрешил./  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182743&photo=24
а и Ралица е с подстриган от нас бритон и милата е толкова нащърбена   Sad

# 252
  • Varna
 Специолни благодарности от Томи за поздравленията /Искаше лично да благодари, но Бетка не му даде , а сега все още не се е върнал от тренировка, /
   Ака питате мен разлика от 12 год и чудесна, дори и без баби се справяте, а така се радвате изцяло се радвате на едното после на другото Mr. Green, а за награда може да се гледат, а вие като бели хора и да поизлезете Mr. Green.
   Анна, честито и на твоя баща.

# 253
Иночка, честит ти рожденик!
Честит рожден ден и на бащата на Анна!
  bouquet

Леле хора вие ме смяхте с това бебеправене. Наистина не предполагах че толкова много от вас вече работят по въпроса. Много харесвам деца в семейството с малка разлика,но аз лично скоро няма да се навия за второ. И каквато съм паника имам чувството че ако един път пробваме и ще стане от раз. Както стана и с Ивко де. МММММ, какво ли е готино да си правиш бебенце, да не ти е на зор, и да не става. Другия месец пак кеф!

Даниеле, страхотна изненада си направила на мъжа си. Абсолютно ме нави да ти открадна идеята за следващата ни годишнина. Жалко че е чак след половин година. Само да не забравя дотогава, това ще е подаръка от мен за третата годишнина.  Peace

# 254
  • Плевен
Иночка да ти е жив и здрав рожденника! Все така усмихнат, упорит и грижовен батко и син!
Честит рожден ден и на бащата на Анна!

Ей така ми харесвате, редовни и само с хубави новини Grinning. Какво се оказа сега май по-малко сме тези , които още не бебеправят  Mr. Green. ПОздравявам ви момичета за прекрасното решение   bouquet.Ние маааааалко по нататък ще стартираме  Grinning, но не се знае може и да ми подействате заразно и да започнем по-рано  Heart Eyes

Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт