Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 936
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета!

Да започна първо със честитките:

Анна, честит ти татко рожденник! Пожелавам му да си гледа повече внуците, че да си починете малко с мъжа ти!

Честит рожден ден на малкия Томи! Да ти е жив и здрав, Иночка и все така да ти помага и за третото ти детенце!!!  Wink

Честита годишнина на Даниеле/на патерица/! Изживяхме я тази годишнина и ние - да знаеш...  Hug
Отдавна се мъча да закарам мъжа ми на спа, но не съм се сетила да е вече уговорено и да го изненадам - СТРАХОТНА ИДЕЯ!

Ние днес със Марти сме от 9-30 сутринта по улиците. То дететто не беше излизало 2 дни и като видя какво слънце грее и започна да ми носи ботушите и да ме дърпа да ходим льъъън /навън/.
Прибраха се с баба синаобяд, а аз ходих на аглийски при етърва ми /тя е учителка и ми преподава у тях/. Прибрах се, Марти тъкмо се събуди, нахраних го и пак навън... Падна игра с една топка - до към 6.
Наваксахме малко с разходките...

Марти говори много и... умираме от смях...
Като го питам как се казва тати /той се казва Светозар/ Отговора му е нещо като - ВеееооЗАЦ.
Откъде го взема това Ц незнам, само З-то му е вярно от цялото име... hahaha

На хлябчето казва - ТАПИ, на салама - СИЙЙАМ, кашкавала е КАЛ, ябълка - АБА, круша - КУКА, филийка е ДИКА... Маймуна - МУМА, пеперуда - ПУПА, слон - ШЛЬОН...  Joy има и още...

Също много целува, ама като е на кеф... Понякога ме целува без да го моля - по крака или по ръката и ме гушва - вярвайте ми - света ми спира - разтапям се..[/
u].[/color]

Уна, много е сладка Рали! Онази снимка на края на дългия коридор ми е любима - Рали изглежда толкова малка - като малката кибрито-продавачка е...  Simple Smile /знам,че няма да се обидиш/
Ще стискаме палци на 20-ти!

Ирка, наистина ви отива още едно дете - може пък покрай второто /знаеш- хормони, туй-онуй/да спреш с това притеснение - някакси да претръпнеш - дето се вика... Wink

Кате, и аз имам една на гърба, дето знам, че е за махане, че може да ми направи беля, ама не идва ред до нея... Честито дипломиране на сестричката ти!!! Пожелавам и сега и добреплатена работа да си намери!

Ани и при нас стана от раз - така, че много ме е страх да не стане нещо случайно... Раничко ни е... И аз като Люси се пазя да не се заразя от вас...  Grinning

galiushana , хайде изпушете лулата на мира с мъжа ти и най-вече говорете - В университета психоложката ни учеше, че всеки спор се решава с диалог и ни съветваше, ако имаме проблеми със съпрузите си да ГОВОРИМ... Много помагало... Аз наистина винаги се старая да обсъждаме- кой, защо как,и тн.

Извинявам се, че толкова дълго писах, но нещо ми тръгна мисълна тази вечер...  newsm78

Целувки  и гушки

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 23:17 от 6u6i

# 256
  • София
От вчера си мисля да напомня на всички бебеправещи - не забравяйте да пиете фолиева киселина!

# 257
Даниеле, годишнината ви е била страхотна! Дано и скоро да се похвалиш с новина за нова бременост. Както и всички, които вече работят по вапроса.

Много ми се спи и ще лягам. Само да напиша, че разликата между Макси и Криси е малко над 4 год.

# 258
  • Велико Търново

Добро утро,мацки!Слагам ви по кафе и отивам да оправям къщата,че прилича след бомбандировката над Хирушима и Нагазаки!

Честит Рожден Ден/на патерица/ на Томи и на бащата на Анна!Желая и на двамата много здраве и късмет!

Анна,таман се зарадвах на предложението на Стоян и като прочетох за повтаряне,ама може ,защото ако,не е мъжко ти го пращам Mr. Green

Руми,мерси за напомнянето!Това ми е като "Отче наш"-задължително.Като бях бременна я пих до 9 месец,като родих и спрях!

Имарче,готово Hug

Кабранска,чакам на кю оферта,ама тц Heart Eyes

Ирка,Елла е страхотна!Да я нацелуваш от мен!Стига с тези килограми-изглеждаш прекрасно!

Айде това е от мен за сега!

# 259
  • София
Анна,ако,не е мъжко ти го пращам Mr. Green
А не така Naughtyако искаш го пращай за София,но на нашия адрес,защото към творенията на Стоян имам специално отношение,голяма ценност са.Майстор си е човека и това е  HugАз моя майстор няма да го сменям,но поне с хубави снахи да се уредя Heart Eyes

# 260
Тоя форум е голяма работа! Досега се сватосвахме, сега и майстори взехме да си пращаме! Само мъжете ни да не разберат е ще ни спрат нета!  Wink

Аз се бях засилила да слагам кафенце, но Ивко закуси междувременно и ме викна да го мия, та не успях да публикувам. Та да сложа едно чайче: и мялко за Галюшанка: , че да има с какво да ни чете!

# 261
  • Велико Търново
Ани,моя знае,че си търся гарнтиран татко дето прави 100% мъжко Heart Eyes
Знае,че има мъже,които,чистят,гледат деца и правят подаръци,така,че ако,трябваше да ми спира нета то отдавна щеше да стане Mr. Green

# 262
Сиска, тя формулата е ясна! Карайте я с по-малко секс като нас и мъжкото е гарантирано.  Peace Аз за женско не се и надявам, освен ако не е от Дидо!  Laughing

Гледам изброявате кой какво приказвам. И аз да се пробвам да изброя речниковия ни запас: обувки - ДИДИ; ябълка - АБА; вуйчо - ОЧУ; вуйна - УНА; леля - ЪЛЯ; чичо - ЧИЧО; целувка - ПУ; падна - ПАМА; боклук - БУК; бенка - БУМА; шапка - АПА; четка за зъби - ЪЛЯ ЪЛЯ; паста за зъби - ПАТИ

Лек ден от мен! И дано да има повече слънчице днес!

# 263
ММММ благодаря на Ани за млякото имах нужда, че точно моето свърши и благодаря на всички за активността и приятната сутрин във вашата компания! newsm51
Шуши благодаря за съвета - говориме, говориме но всяко чудо е за 3 дена - та сега тече първия  Mr. Green
Вчера бяхме на гости на Деси и малката Иваила толкова хубаво си играха, че с рев си тръгнахме. Много поздрави на всички от Деси. Снимки като стигна до компа в къщи  Embarassed а това много рядко ми се случва. Нашите думички да много малко за сега, но с интерес чета вашите и като ви настигнеме ще докладвам.
Иначе аз пускам парното като се прибереме и до часа за лягане е приятно топло но не знам точно колко - малката спи с чорапи, боди и меко панталонче (долнище) и е постоянно отвита, в чувал не съм пробвала да я слагам защото докато заспи става поне 5 пъти а и спи по корем което е и предпоставка да не ползваме все още възглавница.
За второ много ви се радвам, но мен не ме бройте аз съм ПАС.
Лек ден и дано става за разходки!!!  bouquet

# 264
Добър ден и от мен!
Галюшка,това за 3-те дни и другаде го има...просто явно има двойки дето без пушек не си поддържат огъня/за съжеление    и ние сме от тях,но като мине време свикваш/...важното е,да я има тръпката-пък и казват,че двойките дето не се карали,по-бързо се развеждали....А,това за говоренето/понеже все аз говоря у нас-моя мъж вече получава уртикарии като кажа"Трябва да поговорим"...А,теи да предадеш много поздрави на адашката и на майка и от нас.....Ивайла още ли етолкова целувателна/че на Априлци направо ми скри шапката,как целуваше и прегръщаше мойто диване/ ?
Руми,хубаво напомняне Peace,но аз понеже трябва да не спирам гледам да ям повече естесвенивитамини....иначе а се появи съмнение,а съм я почнала и на таблетки,че цял живот си патя заради пустата Спина бифида....
Ани,ти тия теории ги зарежи.....като е писано да е мъжко и само секс да правиш,пак си става мъжко/айде,да го кажа и по научному-генетика се викало/...но и да не планирате второ ,може пон еда се упражнявате,нали? Laughing
Сиске,то теб може ли те намери човек на Кю....та да финализира преговорите Wink...?Иначе и аз на мойто съпружество му разправям какво ....пише из нет-а/особенно в частта с помагащите мъже,а той вика,"Ти пък що вярваш навсичко?"..........и,че съм била наивна...... newsm78каквото и да значи това/
Аз пак се отклоних от тематиката/децата,нали уж заради тях пишем тук/ама като чета вашите колко са напред с мат`рияла....а Иво  не ще и не ще .....макар,че от вчера се опитва да каже "жаба"...но нещо не му се получава/минахме през "баба",даба",маба"...и продължаваме с опитите.....
И при нас не става за излизане/гадно,влажно и мрачно студено е......а и утре идва "чичо от Америка",та трябва да се приготвяме/
Пожелавам Ви лек и топъл ден...с много поводи за усмивки Heart Eyes Hug  bouquet

# 265
Здравейте момичета,
на мен по цял ден ми е отворен форума, ама ни време за четене, ни време за писане, днес се поправям. И ще си пийна от млякото на Галюшана! Мерси!!!
Честито на всички празнували на мноооого голяма патерица.   bouquet
Особено съм впечатлена от подаръка на Даниеле.  Grinning Крадвам и аз идеята, ама за някой по-близък празник ще я използвам. Поста ти е толкова положителен: годишнина, ново жилище, прощъпулник, бебеправене....  за дипломирането - ще стискаме палци, ама ти пак напомни (да не се изгубиш, да не пишеш пак толкова време)
За бебеправенето и малката разлика на децата аз съм с 2 ръце ЗА, ние с брат ми имаме 1г и 9м. разлика. Много сме близки, голяма част от приятелите ни са общи и като деца чудесно си играехме заедно. На майка ни, хич не и е било лесно обаче. Изказвам моето възхищение за смелостта на бебеправещите!   bouquet
Кате, относно бенките, около мен всички са се втурнали да си махат по-големи бенки, израстъци и т.н. Пролетта и есента били удачни. С лазер, ги изгаряли и после не ги мислиш повече.  Peace
Ради с хлебарките, направо ме разби!  Joy Ами детето от къде да знае, че това да гадни, малки буболечки, от които мамите пищят!  Joy
FY, хайде давай Сиси като шаферка. На мен твоята щерка ми е слабост. Пак пътувахме до Бургас, почивните дни, но нямам координати!!! За снимките, вярно е, че модела е важен, вярно е, че и техниката си казва думата, ама мъжа ми казва, че най важно било, кой стои зад обектива!!!  Laughing По принцип снимаме с Canon PowerShot S2 IS, а последната ни фотосесия е с 30D.
Мимозке и ти си обещала да показваш Жули. Благодаря за вниманието към нас. Ема след 1 шише сироп, малко панкреасни ензими и 4 нови зъба прояде.... хляб. Всичко на основа пшеница - хляб, сухари, бисквити, кус-кус, солети, опитвам се да прокарвам и малко кашкавалче, сирене, жълтък. Аз и затова съм си взела книжката на Бон Апети, за деца до 1г., че сега като бебе я захранваме - плодове, зеленчуци още не иска, абе всичко наново.
Искам да пипитам има ли вегетарианци от децата ви?
Олче, и аз като Ирка се кандидатирам за служител във вашата фирма. Нямате ли клон във Варна?? Трудно ще си оставя града, ама ако излезе позицийка в София, сериозно ще се замисля! Какви са ви изискванията? Давай инфо!!! В нашата фирма, политиката е - никакви тийм занимания. По празници особено много се усеща. Може четиримата колеги, от регионалния офис  да си спретнем едно излизане на кръчма или клуб, да не сме капо, ама Банско не бих отказала. ...че съм и запалена скиорка..., ех, размечтах се!  Rolling Eyes
За варненско парти, съм ЗА! За организацията обаче, няма да съм особено полезна. Детските клубове, които зная са: В Елитис, В Пикадили парк, Барби .... и май това е!
Люба, как си? Я мастичка, я коняче, я нещо друго, трябва разпускане. Много я бях окъсала и аз с нервите - недоспиването, яденето по 1 час... Предния четвъртък, с мъжът ми ходихме на клуб, гостуваха БТР и да ти кажа пак бях недоспала, ама тонуса е друг.
много стана. Айде приятен ден!

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 13:21 от pasti4ka

# 266
  • София
Анна,ако,не е мъжко ти го пращам Mr. Green
А не така Naughtyако искаш го пращай за София,но на нашия адрес,защото към творенията на Стоян имам специално отношение,голяма ценност са.Майстор си е човека и това е  HugАз моя майстор няма да го сменям,но поне с хубави снахи да се уредя Heart Eyes
Ako е женско веднага го взимам, умирам си за момиченца. Само да е над една годинка, че нещо бебешкия период не ми е любим.
Имарче, ще почерпим като се видим и майстора и аз!

# 267
Здравейте, момичета Simple Smile

Днес много сте сервирали - ще пия от всичко, стага да е топло, че това гърло ще ме умори!
С дребния днес ходихме на консултация. Това дете само като видя докторката и взе да реве и да се тръшка. Прегледите отдавна са ни "мисия невъзможна". Та младежът сега е висок 81,5 см и е 11 кг.
Тъй като вече не мога да се понасям в собствената си кожа взех драстични мерки. Ще се отслабва, та ако ще да се мре! Средно положение няма... Ще видим до къде ще я докарам, ама така не може да продължава. Като бях бременна бях по-слаба  #Crazy

Искам и аз на тийм билдинг, ама си нямам тийм  Mr. Green. Единствената ми надежда остана фирмата на мъжО. Ако те измислят нещо подходящо... ще се възползвам!

Къде изчезна БгВики? Има ли някой връзка с нея?

Усмихнат ден ви желая  Hug

# 268
  • Велико Търново
Танче,каня те в нашата слабееща група!Там има поразителни резултати придружени със снимки!

Девойки,софиянки имам голяма покана да си завлека телесата у столицата и мисля да се възползвам!Довечера ще бъде съобщено на Чемширов и ще пиша дата!Недка ми е обещала духова музика на гарата Mr. Green

# 269
Танче,каня те в нашата слабееща група!Там има поразителни резултати придружени със снимки!

Девойки,софиянки имам голяма покана да си завлека телесата у столицата и мисля да се възползвам!Довечера ще бъде съобщено на Чемширов и ще пиша дата!Недка ми е обещала духова музика на гарата Mr. Green
Сисе, от мен мажоретките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт