Да започна първо със честитките:
Анна, честит ти татко рожденник! Пожелавам му да си гледа повече внуците, че да си починете малко с мъжа ти!
Честит рожден ден на малкия Томи! Да ти е жив и здрав, Иночка и все така да ти помага и за третото ти детенце!!!

Честита годишнина на Даниеле/на патерица/! Изживяхме я тази годишнина и ние - да знаеш...

Отдавна се мъча да закарам мъжа ми на спа, но не съм се сетила да е вече уговорено и да го изненадам - СТРАХОТНА ИДЕЯ!
Ние днес със Марти сме от 9-30 сутринта по улиците. То дететто не беше излизало 2 дни и като видя какво слънце грее и започна да ми носи ботушите и да ме дърпа да ходим льъъън /навън/.
Прибраха се с баба синаобяд, а аз ходих на аглийски при етърва ми /тя е учителка и ми преподава у тях/. Прибрах се, Марти тъкмо се събуди, нахраних го и пак навън... Падна игра с една топка - до към 6.
Наваксахме малко с разходките...
Марти говори много и... умираме от смях...
Като го питам как се казва тати /той се казва Светозар/ Отговора му е нещо като - ВеееооЗАЦ.
Откъде го взема това Ц незнам, само З-то му е вярно от цялото име...
На хлябчето казва - ТАПИ, на салама - СИЙЙАМ, кашкавала е КАЛ, ябълка - АБА, круша - КУКА, филийка е ДИКА... Маймуна - МУМА, пеперуда - ПУПА, слон - ШЛЬОН...
има и още...Също много целува, ама като е на кеф... Понякога ме целува без да го моля - по крака или по ръката и ме гушва - вярвайте ми - света ми спира - разтапям се..[/u].[/color]
Уна, много е сладка Рали! Онази снимка на края на дългия коридор ми е любима - Рали изглежда толкова малка - като малката кибрито-продавачка е...
/знам,че няма да се обидиш/Ще стискаме палци на 20-ти!
Ирка, наистина ви отива още едно дете - може пък покрай второто /знаеш- хормони, туй-онуй/да спреш с това притеснение - някакси да претръпнеш - дето се вика...

Кате, и аз имам една на гърба, дето знам, че е за махане, че може да ми направи беля, ама не идва ред до нея... Честито дипломиране на сестричката ти!!! Пожелавам и сега и добреплатена работа да си намери!
Ани и при нас стана от раз - така, че много ме е страх да не стане нещо случайно... Раничко ни е... И аз като Люси се пазя да не се заразя от вас...

galiushana , хайде изпушете лулата на мира с мъжа ти и най-вече говорете - В университета психоложката ни учеше, че всеки спор се решава с диалог и ни съветваше, ако имаме проблеми със съпрузите си да ГОВОРИМ... Много помагало... Аз наистина винаги се старая да обсъждаме- кой, защо как,и тн.
Извинявам се, че толкова дълго писах, но нещо ми тръгна мисълна тази вечер...

Целувки и гушки

ако искаш го пращай за София,но на нашия адрес,защото към творенията на Стоян имам специално отношение,голяма ценност са.Майстор си е човека и това е
Аз за женско не се и надявам, освен ако не е от Дидо!