Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 951
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЛИА! КЪСМЕТ , ОПТИМИЗЪМ И МНОГО РАДОСТИ С НЕЛИЧКА!
Танче айрянчето къде сте го забравили, мастичката самостоятелно ще й дойде въз силничко  Mr. Green

# 151
 hbday 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИЯ!!!

# 152
 bdbaloni Калия, да си жива и здрава!

# 153
  • Пловдив
Честит рожден ден на Калия!!!   bouquet
Много ви благодаря, че се сетихте за именния ми ден, добре, че сте вие, че всички ме забравят  Rolling Eyes
Ето малко снимки на мойта любовчийка   Mr. Green

Ето и останалите на който му се гледа  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190761&photo=1

# 154
  • София
змейко, гледам кали има интерес към списание "моето бебе", и ние разглеждаме същия брой пак и пак, седи в коша за списания  Flutter

ей тази снимка ми много хареса:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190761&photo=21
 Heart Eyes

и зайчите пантофи са суперррррр  Mr. Green

# 155
  • Велико Търново

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА,КАЛИ!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И НИКОГА ДА НЕ ГУБИШ ВЯРА В ДОБРОТО!ЦЕЛУВКИ!

# 156
Честит Рожден Ден на Калия!
Много здраве и късмет!

# 157
    Честит Рожден Ден, Калиа, бъди здрава и силна! Малката Неличка много да те радва и слуша!  bouquet

# 158
Голяма пустош...
Аз да се похваля, че от скоро имам нов, по-БЪРЗ компютър, а от вчера и нов монитор - та за това съм се активизирала  Wink

Мартин сам започна да казва как се казва, без да съм го учила, още като бяхме на морето. Направо ме разби като го пита една кака и той много ясно каза - ТИН.
Много са сладки в тази възраст дечковците, направо не ми се ще да порасват...
Днес му говоря на Марти - Ти най-мъничкото ми мишленце ли си, или си най-хубавото зайче - и го мачкам... А той ме поглежда сериозно и казва - Тин  #Crazy

Ето и една снимка на Тин, последствие от ядене сам:

май по-добре линк-
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png,

http://images20.snimka.bg/004459912.jpg,
Лека вечер от мен!

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 00:13 от 6u6i

# 159
  • Варна
Калиа, честит рожден ден!!! Много щасливи мигове с малката принцеса и ти пожелавам да се случват само истински хубави неща в твоя и нейния живот!!!  Hug  bouquet

Аз едвам гледам, ама днеска си видяхме Никита най-после, че цяла седмица не я бяхме виждали. С мама Ивон бяха болнички, но вече всичко е ОК. А Макси не искаше да си тръгва с мен от един детски клуб.... каза ми чао с помахване, ухили се и тръгна в другата посока, макар да бях с яке и с нещата ни  Crossing Arms Трудно ни се прибира в къщи щом веднъж сме излязли  Mr. Green

Утре ме чака миене на баня - основно, и малко пръскане на мухъл в спалнята, че пак изби, а още не е почнала зимата  #2gunfire
Сисе, нещо така за банята едно рамо няма ли да удариш  Mr. Green

... мъжа ми току що искаше да бъде  #2gunfire .... опита се да ми спре нета, за да не пиша, ей така за бъзик.... и освен това се прави, че не знае в неделя какъв ден е... ама има време да си помисли, и ако не се сети, малееее  Twisted Evil

# 160
  • Бургас
Ей много спите, къде сте ...
Честит първи сняг на софийските мамчета и дребосъци. Колко ли ще са смешни тази година в снега? Опааа : " Шасито сисана" / насрана / - отивам да мия дупе ... Crazy

# 161
  • Varna
Тук сме  smile3503 smile3502
 Аз след 4 почивни дни днес съм на работа.
 Калиа, честит рожден ден!!! smile3525  smile3525 smile3525

# 162
Кво ти спане и аз съм на работа паааааак в съботааааа  #2gunfire
Честит първи сняг на всички които го виждат как се сипе тихо навън!!!
Мариса не искаше да излезе сутринта като видя какво е навън и гледа нагоре чуди се какво е това сигурно - беше много сладка, гушнах е и я изведох и тя гледа нагоре той й капе по лицето и почна да се смее.
ЧЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН НА КАлИЯ!!! Много положителни емоции, здраве и щастие от мене!   bouquet

# 163
  • Варна
Аз съм натровена, дрогирана и какво ли още не от тия препарати..... ама поне е чисто вече  Mr. Green

Честит сняг на Сф децича!  Nature Snowman Nature Snowman Слагайте дебелите якета, шапки и ръкавици и бягайте навън с децата  Mr. Green

Тук е мнооого мрачно, мокро, дъжделиво и неприятно навън. Явно ще си стоим у дома днес  Confused

# 164
  • София
честит първи сняг на моя квартал  Mr. Green,

събудихме се и нощният дъжд беше преминал в сняг, натрупало беше толкова хубаво.... само по улиците е....  Sick, но това не изненадва софиянци. снегът е красив за дълго само в планината.

ех, хайде приятни разходки по пъртината ви желая, макар и не дълги след вчерашния топъл ден тук. Nature Snowman Kissing Heart newsm68

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 18:12 от ва ни ла

Общи условия

Активация на акаунт