Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 913
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Ани,баш на китайски ми звучи на Ивко името Grinning
Аз,не мисля да уча Божи-Божидара Георгиева Чемширова,а представете си кога ще си каже името правилно някъде към втори клас,обаче пък тя много обича да яде "апълки" и "манджиииииии"

# 196
Сиска, вашето име е почти толкова трудно колкото нашето. Laughing Научи ли се да казва Анастасия Заркова Караганчева, наистина ще бъде голямо постижение.

# 197
  • Бургас
Ани, ама наистина е на китайски  Joy, много се смях.

# 198
  • София
Лелеее, трите имена  Shocked Peace Браво! Ние от миналата седмица сме на "Как се казваш?" "КОкоооо".
До театъра не стигнехме - Косьо заспа по пътя и ние - в първата пицария  Embarassed

# 199
  • Варна
Мамчета, много благодаря за милите и красиви пожелания  Hug Страхотни сте   bouquet

Черпим по едно червено винце, каквото пихме и ние преди малко...

Имарче, честит рожден ден. Много щастие, късмет, романтика, успех и здраве!!!!   bouquet

Ние днес нямаме нещо късмет.... спукахме гума, не можахме никъде да я оправим щото навсякъде лудница от чакащи коли, и сега даже колата е с аварийната гума, която е два пъти по малка от другите, дано издържи до утре. Не можахме и да се разходим, че духаше адски.... даже купувахме шапка и шал на Макс, че умря от студ детето с тая дето му я бях взела  Mr. Green Само мъжо ми взе едно бельо, което на бързо харесах и даже не съм пробвала .... ама дано поне довечера успея да пробвам  Blush Mr. Green

# 200
Здравейте и от мен!Понасям си критиката,че се загубих,ама нещо съм се окопала здраво в черната дупка и определено не ми се пише/явно  всичко дето ни се струпа напоследък си оказва влиянието/...пък и два дни са скъсах от повръщане и предимно лежах,добре поне,че се случи в събота и неделя,та да има кой да наглежда беладжиите....
Но ,не мога да не честитя празниците на Калия,Имар и на Виф-пожелавам им да са живи и здрави и много обичани!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега набързо прегледах форума и видях нещо което много ме развълнува и въпреки,че знам че повечето от вас не разполагат с излишни средства бих искала да ви помоля,ако имате възможност да погледнете тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239691.0,става въпрос за детенцето на една от юнските мами/има тумор в мозъка и се нуждае от спешно операция/ и ако имате възможност да помогнете.

# 201
  • Велико Търново
Кали,изчисти си малко ЛС Hug

# 202
  • Велико Търново

Казвам ви наздраве и се отеглям да чета Дюкан и топя мазнини Mr. Green

# 203

След питието на Сиска да ви сервирам и кафето за ободряване.
Благодаря ви за активността толкова сте изписали че си правих втора чаша мляко с какао заради вас  Laughing
Ние за да не стойме в къщи в неделя (че в събота малката беше на гости при свеки докато се наработя) ходихме на гости на прабабата та голяма игра падна в непознато място й е по интересно. Иначе в къщи си играе като кара ферарито, после си бута количката за кукли но най вече да ходи по мене и да мрънка, особено след ясла е нещо нетърпимо ама...стискам зъби...още не хапе нито скубе а от време на време ми хваща носа и аз пища и тя се смее с глас та я оставям да го прави 2 -3 пъти но поради тази причина си ходя с рани по носа  Joy
Незнам дали съм ви показвала тъжната ни яслена муцунка - ето

Лек ден на всички ви!!

# 204
Честита годишнина на ВИФ!!! Дъъълги години щастлив семеен живот да имате!
Честит рожден ден на ИМАР!!! Да си здрава, усмихната и обичана жена и майка!
/на патерица/

Вчера много мероприятея ни се събраха...
Руми, ние ходихме на "Котарака в чизми"... Не съжалявай, че не сте стигнали.
На Марти му беше за пръв път и аз не се надявах да издържи до края... Взехме си места по-нагоре/поради липса на места отпред/ и открая, за да сме близо до вратата.
Марти много се забавлява преди да започне представлението, пляска и се закача с каките...
Като започна стана тъмно и му се доспа /понякога все още спи сутрин-както сега/
Взе да мрънка и нещо не успяха да му задържат вниманието...

След това ходих на йога, после на рожден ден на етърва ми/така май се казваше на мъжа ми на брат му жената/

Приятен ден!  /макар и малко мрачен/

# 205
Здравейте,
аз само да кажа здравейте

В момента сме добре слава богу. Пак имахме неприятни моменти, но минаха.
В момента подреждам снимките и по-късно като успея да ги оправя ще кача някоя за те видите колко сме порастнали.

Целувки на всички мъничета  Hug Hug Hug

# 206
  • Бургас
Здравейте, аз както се оказа и тази седмица съм в отпуск, тъй че пак ще досаждам  Mr. Green
Сутринта зададох въпроса" Ние кога ще си направим второ бебе?" Отговорът беше " Рано е още"  Cry Пък аз искам. До преди няколко месеца не си и помислях за второ, но сега определено искам. Обаче няма кой да го направи ... Втълпил си е, че трябва поне 2 години след секциото да чакаме / някои даже препоръчвали 3 - що ли му давах да чете форума като бременеех  Crazy / и не ще та не ще. Щяло да ми стане нещо и дрън дрън, с тази трудна първа бременност, кой знае какво щяло да бъде с втората ... Май човека е уплашен. Аз пък му казах, че ако чакаме да мине април, тогава пък аз няма да изкам  Crossing Arms
Айде оплаках се.
Любче, вирус ли мила, те нагази, дано се вдигнеш бързо и да не прихванат децата.

# 207
  • София
Момичета благодаря ви за пожеланията.Аз не бях в настроение да празнувам,защото в петък почина вуйчото на мъжа ми и в събота бяхме на погребение.Пътувахме до Силистра,от Хасково,после вечерта обратно в най-големия сняг.Пътуването беше кошмар,за който не искам да си спомням.Прибрахме се в Хасково по малките часове в неделя,а след обяд си тръгнахме за София.Днес съм като парцал,с нетърпение чакам да дойде събота,та поне след обяд да си поспа с Иван,че и той калпазанина му се е научил да става сутрин в 6.30-7.00 и започва да дивее.
 Виф Честита ти годишнина на патерица!Да сте здрави и много щастливи заедно!
 Люба как си днес?

# 208
Благодаря,по-добре съм.....и определено не беше вирус а нервата ме беше треснала яко/някакъв коремен спазъм/...ама то не е за разправяне,че няма да ми стигне темата/пък и ми писна все аз да съм мрънкалото на групата Embarassed/
Ива,моите съболезнования......

Танче,ти пък много делово си подходила/я давай с малко женска хитрост/.....или поне малко повече романтика вкарай......че то това с второто с обсъждане само не става.....да знаеш,че ще чакаме скоро да се похвалиш.
Шуши,а снимки на красивия ти син,няма ли...или теб ще те молим като Мимозката/че тя поне обеща ,а  Жули на снимка-никаква я няма/
Пипив,какво става при вас,ако имаш нужда от помощ-каквато и да е-кажи...........стискам палци да сте добре и ти и Цвети и всички около вас Praynig
Дени,все те забравям-кухнята ти е много красива...и много свежа.....а за приликата-явно детето ви е взело и от двамата най-доброто/ама с тоя материал поне още веднъж трябва да пробвате-нали знаеш Wink/
По въпроса за интелектуалното развитие на дечковците-аз направо съм притеснена вече....че незнам има ли друго такова мучащо и ръмжащо като моето диване,дето ползва само"Дайййййй" и "Мамамамамамаааааааааа"/пронизителен фалцет с трагични нотки/...иначе всичко разбира,каквото му кажеш вдява,изпълнява поръчки/като е на кеф естествено/....но не ще и не ще да каже нищо умно Crossing Arms/а за трите имена по документ-и ние като Божа сигурно като тръгнем на училища ще ги научим-хеле фамилията Mr. Green/...иначе скубе качествено/двете дни като лежах имам чуството че ми оскуба половината коса,ама все на главата ми отгоре беше,и къде с ръце,къде с настъпване я поразреди/.....на бойни подвизи е номер едно/ и му личи-целия е в синин и охлузвания...бие батко си като професионалист.....а от три дни  ме сюрпризира и с неядене/което при нас си направо шок-той досега беше всеяден и все не му стигаше/.....не ще да дъвче,принудих се да пасирам манджата, и пак не ще-държи я в устата и ни напред,ни назад......добре,че сокове пие и кисело мляко,та да не е съвсем на празен стомах...но не е болен,енергия има,и отдавам това на последните кътници/един пробил и три на пъпили яко/.....но докато ги изкара,просто незнам какво още ще ми сервира.....
За спането-ние спим в чувал/след дълга и упорита борба от моя страна,успях да го набутам веднъж и вече почти без бой влиза вътре вечер/,но иначе е все отвит,чорапи и през деня не търпи и тъй като не спим на много топло-се принудих да въведа силово тоя вариант.....
Сега Ви оставям,че пак се поулях/а и ако се позадържа пак няма да ми стигне темата/...и ви пожелавам лек и спокоен ден и приятна вечер!Гушкайте се на топличко и се радвайте на дечицата си Heart Eyes Hug  bouquet

О, и само още нещо-искам да благодаря на всички които се отзоваха на снощния ми призив  bouquet-днес Марти на Ива78 става на 8 годинки-дано да е жив и здрав и дано скоро приключи тяхното ходене по мъките...

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 16:16 от Анонимен

# 209
Здравейте мили момичета,

И аз да се изкажа в в този мрачен ден.
Първо в офиса всички бяха изнервени, че я ток, я телефони не работеха. После като видях какъв дебел сняг вали (моят офис е на Хладилника на края на София и като че ли в друг климатичен пояс..) реших, че трябва бързо да се спасявам предвид дебелата зима, която приижда и предвид старата кола, която карам. В по-централните части се оказа, че еднственият сняг е върху моята кола обаче...

Сега за детето: Не ме скубе все още, обаче нещо се е научил да удря. Удря ме и гледа как ще реагирам. А на мен хич не ми харесва, та ще гледам рано - рано да се отучва.newsm25

Не говори, т.е. има думи, които казва, ама с тон на сърдит японец. Гърлено и дебело "МАМА!" .Като му кажа някоя дума повтаря, например Браво или име на някого. Така че сме много много далеч от трите имена. То ние още първото не си казваме.

Спането го караме незавити и без чорапи. В чувал не можах да го приуча. И до сега смята, че завивката му е нещо, което трябва да събере на топка и да набори преди да заспи. Усилвам парното и влизам вечер преди да си легна да го завия.

Ние имаме други неволи. Марто много често има разстройство.  Дето една мама по-нагоре беше писала някои със запек, други разстроени... Баш така си е. Въпросът е, че при нас е вече от няколко месеца, ту така, ту иначе. И аз все виках "зъби", "храна", но вече се притесних и утре ще дадем фекален секрет да съм сигурна, че не е нещо по-сериозно.

Таня 79 стискам палци с бебеправенето и да знаеш, че ти се възхищавам на желанието. Дано стане по-скоро!
Люба, ти дето все ме зачекваш на тема второ... мъдря, мъдря темата... няма да е скоро и знам, че не с мъдрене, а с друго стават нещата.. ама поне да се навия... време трябва... Айде излизай от тая черна дупка, че много ти стана... Много прегръдки за теб и двамата юнаци.  Hug

Хубава вечер ви желая и ако ще е студено, то нека поне не вали.

Общи условия

Активация на акаунт