Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 913
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Добра вечер, момичета!

Днес си мислих, че е студено, ама от утре го дават -6, -7 градуса...  #Crazy
Вие излизате ли навън? Аз не смея...

Още нещо да питам "разтроените" - Какъв цвят ви е акото?
Защото на Марти напоследък е по-особено бежово /светло / на цвят и мирише по-гадно от обикновено... Но затова пък е само веднъж дневно - за моя радост...

Имар, жалко за стеклите се обстоятелства...

Танче, това за второто, все е дно мъжа ми го е писал. Напоследък само ме ръчка да правим сестриче на Мартин. Според мен е по-добре да порасне едното дете до към 4-5 год. и тогава да се занимавам с друго - за да им отделя нужното внимание - това е мое мнение...

Люба, стига с тези нерви, бе душа - давай го по-спокойно.... дай всичко от себе си...  Wink А вече пусках снимки, но ето още за тези които не са видели...

http://images20.snimka.bg/004459912.jpg

http://images20.snimka.bg/004459930.jpg

http://images20.snimka.bg/004459928.jpg

http://images20.snimka.bg/004459944.jpg

Приятна вечер, аз ще ида да пийна мастичка с мъжлето...

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 20:28 от 6u6i

# 211
  • Велико Търново
[Днес си мислих, че е студено, ама от утре го дават -6, -7 градуса...  #Crazy
Вие излизате ли навън? Аз не смея...

[

Всеки ден сме  на вън дори и да вали-поне за десетина минути докато идем за кухнята.Трябва да свиква нали живот и здраве на градина като тръгне няма я с кола да я карам-нямаме такава Mr. Green
Пък и аз,реших,че трябва да я калявам и затова спи на обед на 15-16 градуса и спи по 3 часа/пу-пу/,нощем сме на 19-20 и се чувстваме добре Blush

# 212
Шуши,извинявам се че неоснователно съм те критикувала....ама то от повече снимки глава не боли...... Laughing..дано и други мами вземат напомнянето присърце....Иначе нервите ми днес определено се понатъманиха-ама какво му трябва на човек,едно мило писмо от Ирка Hug,обиколка на кварталните магазинчета и пиене на кафе с добра дружка,да вечеря детето без да се"лигави".....на мъжа един телефонен скандал и всичко сиидванамястото...асега меподсети изамастичка/пък гледам една се е пресякла в хладилника......та не съм се сетила,че мога да я пробвам като лекарство за нервии за корем...... Mr. Green
Сиске,ти направо ме уби с градусите/то и аз съм от каляващите мами,ама под 17 се озъбвам....и затова не
позволявам дотолкова да падне температурата/..,но утре ще излизаме и ние-стига да не вали-че си насрочихме среща вече..........а пък и ние в Пловдив сме привелигировани-никога не става чак толкова студено/дано не ме опровергаят утре/...а за неизлизащите мами:дано поне тук да се поизявят утре/хайде от мен лека и спокойна Hug Heart Eyes  bouquet,че май пак като почнах и нямам спирка Embarassed/

# 213
  • Велико Търново
Люба,при топъл нос и ръце,аз,не виждам проблем Peace
Пък знам ли я де ще се омъжи и каква проклета свекърва ще има и да не и дава да си пуска печка,да си ми е калено детето :mrgre
en:

# 214
Здравейте мили мами и от мен Simple Smile
И аз се позагубих,ама и настроението ми се беше позагубило и затова Sad
днес се засрамих Embarassed и искам да кажа ЧЕСТИТО на всички празнуващи мами на патерици!  bouquet за Калиа,Имар-чето,Виф и другите,които съм пропуснала.Да сте живи и здрави и усмивки да озаряват лицата и дните ви!
Утре ще отида да пусна парички за Марти и дано всичко мине леко и с добър край Praynig
Шуши радвам се че се появи отново Heart Eyes
Радвам се на всички,които се бяха отдали на шопигтерапия тези дни-да са им честити новите придобивки(а аз само ще си мечтая за такива Simple Smile)
Алекс е добре,ама е много плачещ тези дни-особено в събота не спря-май поредните кучешки са се задали и много тежко ги преживява(и аз покрай него).
Много хубави снимки показвате-целувки на манекените Heart Eyes
Включвам се и аз:Това е детската градина,която си правим в парка
http://images20.snimka.bg/004397630.jpg
забавляваме се
http://images20.snimka.bg/004397936.jpg
жаден съм беее Simple Smile
http://images20.snimka.bg/004439813.jpg
Хайде стига толкова за днес и лека вечер и нощ за малките ни сладки дечица Heart Eyes

# 215
  • Велико Търново
Вели,Алекс е голям сладур-показвай ни го по-често Heart Eyes

# 216
  • Варна
Eeee Сисе спука ме с това за свекървата.. Joy hahaha кой знае и аз каква свекърва ще съм  Mr. Green  
Любе, а така, пийни една мастичка, поотпусни се малко....  Mr. Green

Мъжо изпи водата от чашата на Макси току що, а той му се радва и вика "Нямааааа" ..... Ама ако знае, че и от чешмата не тече вода, че е спряна и няма да има май баня тая вечер, надали ще се радва така  Mr. Green
Макси от снощи казва "кола" и "душ" ....
И той спи отвит, затова спи с лятна торба за спане... а отгоре леко одеяло за ръцете, че и без това са винаги отвити. И разбира се между мама и тати, задължително  Tired по нареждане на съпружеското тяло  Thinking чудя се мъжо да не е решил така да ме предпазва от скорошно забременяване  newsm78  Mr. Green като споменахте за второ ....

Днес ходихме в детски кът "ляля Ива и кака"  Joy както им вика Макс. Та се видяхме с Ивон и Ники. Дечковците поиграха, поспаха малко, кой в кошара, кой на спалнята, поразхвърляха, както подобава  Mr. Green

Оооо почна се с театъра, като му се доспи на малкия и ни пощурява всички, ако не стане на неговата....
Лека   bouquet

# 217
  • Varna
 Здравейте и от мен. Поизгубихме се два дни но нещо след задачите по алгебра и геометрия, гонене на Бетка, и куп справки които точно днес трябваше да направя, но пък на никого не му трябваха , не ми се пишеше.
 С голямо закъснение Честито на всички празнуващи
 на Виф, дълъг и щастлив семеен живот.
 На Рождениците много здраве и щастие.
  Ние на разходка излизаме всеки ден, само да не духа силен вятър и да няма мъгла.
 За говоренето повтаряме всичко което чува, понякога е много неразбираемо , во мсе пак е нещо.
 Варненки и околност а ние коледво -новогодишно събиране ще имаме ли???? newsm78

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 21:46 от Inochka

# 218
  Привет от нас!
  Ние също излизаме всеки ден, поне по веднъж. Или за обяда или след сън, за да напазаруваме. Но всички локви са наши,а обувките пропускат, ама като се намъква на дълбоките. пазя го, ама много локви при нас.
  Нащем спим без парно и е около 18-17 градуса, а денем качваме да 21-22, че да не се навличаме с много дрехи, особено аз, че съм зиморничава.
  Чат- пат си казваме името-" Ади", на колата казва "була" има и други, ама не ги помня.
  Стоим си в кухнята и една хлебарка си пълзи по решетката на парното, но в неудобна позиция, за да я тупна. Ради я видя и с интерес я следи, но тя ту се покаже ту се скрие и той се наведе и вика "Ку-ку" hahaha Направо паднах от смях. Днес пак така, играе си детето на криеница с хлебарките. е поняга се мъчи да ги стъпче.
   За второ все още не смея да мисля. Много нагорно ми дойде и искам малко почивка, а и не съм отслабнала. Та си викам имам време, сега да му се нарадвам както трябва! Но тази, които искат най-искренно им пожелавам успех!
   Пипив, дано само хубави събития да ви предстоят, ще чакаме снимки.
   Чудя се как ли е мама Юнос и Никола?
   Приятна вечер от нас!

# 219
Иночка, страхотна идея. Ако решите да организирате Новогодишен купон с Дядо Коледа веднага пристигаме. Много ми се иска да заведа Ивко на нещо такова и а да видя отново варненските сладурчета на живо.

# 220
  • Велико Търново
Верче,аз,съм от тези,които правят второ бебе Mr. GreenВиж как съм го измислила аз,защото не съм си върнала кг от преди!
Сега съм да речем 64-65 качвам 30 кг. като при първата бременност ставам 100 и след това сеньора Чемширов финансира "Дебелариум" и след това малко липосукция и чифт нови цици и съм бомбаш Mr. Green
Сега сериозно неговите планове са в сферата на първата част-демек прави бебе,пък аз,да се спасявам както мога Heart Eyes

# 221
Добър вечер Simple Smile

Гледам пак сте подхванали темата с второто дете. Ние със съпружеското тяло сме решили да имаме второ когато Никола стане на 30 години, ожени се и ни се махне от главата  Mr. Green.
Иначе днес и аз се почувствах човешки... Нахраних го на обяд, сложих го да спи, извиках майка да стои у дома и щипнах навън да се видя с една приятелка. За първи път от година и половина насам си изпих кафето на спокойствие, не ставах по средата на разговора да търча след дребния разбойник...

Нещо не мога да си събера мислите в главата, та ще ви пожелая лека вечер  Hug

# 222
  • Пловдив
По темата за второто - моят мъж тази вечер ме изненада - до скоро не даваше и дума да се издума за второ след всичките ни проблеми и перипетии с бременността пък и после...
А тази вечер ми каза, че трябва да си направим второ (някой ден, не сега), за да не хабим материала  Mr. Greenкакто казва Люба

# 223
  • София
Здравейте, майчета, Пейзи, разсмя ме с това ку-ку на Ради с хлебарката Grinning
Чакаме с нетърпение снимките на Сисито като шаферка, а и скоро мама FY не я е показвала. На мен времето отново ми стига само да изчета написаното и затова се загубвам за все по-дълго време. Другата седмица и това няма да мога, но нали съм в командировка... При нас нещата са все още неустановени и непредвидими. Докато яслата беше в ремонт миналата седмица, Румчо пък се разболя нещо, не беше много сериозно, но хремата много го мъчеше през нощта и няколко и имаше безсъние и разнасяне. Наложи се майка ми да дойде да го гледа, а от вчера са двамата в провинцията - две седмици ще е там и вече ми липсва, за толкова време никога не сме се разделяли досега, но няма начин... Sad Странно, но дори ми е малко гузно, че не е при мен, а майка ми ми гледа детето. Не може да се отрече, че ни е по-лесно де, като я няма халата вкъщи, така че май трябва да гледаме да се възползваме от момента... Важното е, че той се чувства много добре в Чирпан и е спокоен там, а адаптирането в яслата ще се отложи.
Честит рожден ден на Имар на патерица, годишнината на Виф и всички празнували, които съм пропуснала!
Като стана дума за второ дете, аз си мисля от време на време по въпроса, засега съм на мнение, че е рано, въпреки че мъжо няма нищо напротив. Хубаво нещо си е, но понякога, когато ни е доста трудно, си мисля, че ако имаше и второ, ще е прекалено. При всички положения си мисля, че следващото ще гледам така да уредя нещата, че да го гледам поне до две години аз, въпреки че стоенето вкъщи на моменти ми идваше в повече.
Много са сладки децата на снимките. В събота реших да се пробвам да подстрижа Румчо и определено прекалих откъм бретона, но другия път ще внимавам. Eто го с новата прическа, почват от тук http://meribal.multiply.com/photos/album/10

# 224
  • Велико Търново
Бъбълче,страхотен е Румчо,а прическата е супер Heart EyesНа мен ми харесва бретона му  PeaceЕх,как няма къде и аз,да пратя Божа за ден-два!

Мислите ли,че от тук може и да забременея втори път Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт