Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 942
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Кабранска-много са хубави всички,а твоя Иво като един виден ерген лежи ,а момите го обикалят  hahaha

Ще кача снимки и ще пусна тук една,че ни забравихте бели ли сме черни ли сме..  Grinning

# 61
  • София
Здравейте, мами! И аз едвам успявам да допра до компютъра напоследък, но дори и да пропусна един ден, на следващия изчитам темата Simple Smile Само дето за писане или нямам време, или настроение.
Аз прочетох офертата за коледното парти, но май не разбрах - тия 16 лв само за програмата и едно сокче ли са, че нещо малко множко ми се видяха, ама то сигурно навсякъде е така. Там сме де, не сме се отказали, само да сме здрави.
Нашето ходене на ясла беше ден до пладне, тоест пет дни до пладне и от другата седмица яслата няма да работи, защото сменят дограмата. Добре че майка ми се нави да дойде да го гледа и да си е тук, че иначе трябваше пак в провинцията да го караме, а аз искам да си е при нас Rolling Eyes
Иначе в яслата Румен не се предаваше и недоволстваше през цялото време, там реве и вика доста, не ще да яде, иначе като го вземеше татко му, вкъщи си се държи напълно нормално, не е по-разстроен. Чак в петък благоволил да яде супа и руло стефани на обед, а преди това лелката го черпила със солети. В сряда лелите празнували нещо и едната решила да му даде малко луканка, ами не отказал. Laughing Та по-нататък пак като го пратим в яслата, адаптирането сигурно ще започне отначало, но това е положението.
Снимките, които сте публикували са страхотни. Макси с опашката много ме развесели.
И да не забравя, честито бебе на Mcheuz!

# 62
  • Varna
ато се сетя че утре съм на работа и ми се изпари каквото исках да пиша newsm78,
 Люба, страхотни снимки.
 Мимоз,  и когато ти остане време  време и аз ще искам да ме просветлиш с тоя Ла Редут.  АЗ от началото на Лятото все го заглеждам, но май време не ми остава сериозно да се займа с нещата.

# 63
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички, които се сетиха за мен на рождения ми ден! аз много не се вясвам тук напоследък и ме трогнахте с вниманието си!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито бебче на Mcheuz, да са много щастливи с него и да забравят тревогите си!

Ако организирате среща, свиркайте и на нас, че да се видим... Hug

# 64
Здравейте - ей така ви харесвам вече лъха настроение от нашата темичка болничките са оздравяли само така, коледно настроение вече Танче харесва ми менюто на мъжа ти newsm10, а от снимките от есенната фиеста в Пловдив вече не ми е мъчно за лятото, а детския кът на Макси е за завиждане малееее колко играчки иматееееее.
Размисли и страсти (ако искате пропуснете)
Говорите си за думичките да това е единия признак, че растат малчовците ни, а замисляли ли сте се за друг фактор аз ежедневно откривам такива признаци и изпадам е едно омилеение не си е приказка сигурна съм и вие - например като ме вдигне от дивана дърпайки ме за ръката за ме води някъде, и аз в бързината не си обуя пантофите правиме 3-4 крачки и се връща взима ми пантофите и ми ги слага пред краката, като се качиме в асансъора (в неделя два пъти се случи да излизаме и тя всеки път си буташе количката за кукли), и се качва в асансьора точно има място за количката и нея седи и не мърда докато не спре на първия етаж се обръща излиза и ми подава веднага количката, аз да я нося, а тя ми подава ръчичка да й помогна докато слиза по стълбите. После отивам да я взема от майка ми тя пак ме видя, че влизам навътре без пантофи и ми ги носи, след време й писна явно да седи там и започва да се опитва да ми събува пантофите и да ми подава обувките да се обувам (е мамо сещай се че искам да си ходиме). И още много такива и на вас ви се случва ежедневно сигурна съм. Мисля си и друго, че сега когато прекарвам толкова малко време с нея сетивата ми са по изострени да забелязвам промените в нея и ми правят по силно впечатление. Два дена се наложи да я взимам от яслата сама и се возихме на рейс много й хареса седи спокойна и ми топи сърцето. Вечер й давам лимон с мед и всеки път щом ме види да вадя лимона и почва да си търси шишето и ми го носи (аз се размазвам пак- погалвам я и й казвам браво) и така всеки път. Забелязах и друго вечер не се отлепя от мене и иска много да я гушкам и да й обръщам внимание определено й липсва такова през деня в яслата - милото ми малко голямо момиче. Е по някога това внимание ме изнервя все пак цялата къщна работа мене чака - но се опитвам да запазвам спокойствие и да й се радвам защото скоро и това ще отшуми и ще става все по самостоятелна.
Ох много се отплеснах извинявайте! Ама с кой да споделя ако не с вас!  Embarassed Rolling Eyes
Мами много гушкайте мъниците, че после като почнете работа ще ви топлят точно тези спомени и усещания!!!

# 65
  • София
Галушанка,като ти четах размислите и на мен ми стана много мило.Моето диване незнам дали някога ще се държи така,а и на мен ми се иска да ме разтопи от кеф.Иван ръка дава само в много краен случай,само ако мястото му е супер непознато.А ако слиза по стълби  го хващам някъде,но не и за ръчичка.Винаги е самонадеян и си мисли,че може всичко сам.Вече се притеснявам,че ще прилича на мен и много ще си пати с тази самонадеяност.А за гушкането,с много мъка мога да си призная,че приоритет има татито ни.Явно усеща,че аз невинаги съм гальовна и мила като него.А и ако някой  му се кара и му забранява разни неща, това винаги съм аз.А татито ни глези много и разрешава всичко.Това ми е и другия проблем и идея си нямам как да му втълпя,че Иван расте и веднъж свикнал да му е разрешено всичко,трудно ще приема откази след това.

# 66
  • Варна
Ех, Галюшанке, те не всички играчки са у нас  Mr. Green половината снимки са ни от "детския кът" в Ивон. Но и ние си имаме къщичка, батут за скачане и суматий коли, буталки, 2 коша пълни с всякакви играчки. Добре, че в нашата детска има само 1 легло, 1 стол и 1 печка - всичко останало са играчки  Crazy А за размислите и страстите - ох  Heart Eyes и при нас нещата са същите - всяка минута има по нещо ново, нещо различно. А като дойде и протегне ръка, поклати сладко глава и ми каже "Мамо, ила..." с тоя молещ поглед  Hug се разтапям. А иначе, за татковците, и при нас като при Имарчето, татито не се кара или мноооого рядко, само го глези и си играе. И имахме разговор по въпроса, и сега вече е по-строг. Иначе аз ще стана пъдаря и в един момент ще чуя "Да, ама татко ми дава, пък ти не, ти си лоша...." примерно и тогава ще се чудим как да се справяме  newsm78

Мимозка, чакаме снимки  Crossing Arms ама се изчакахме вече  Mr. Green

Аз преди малко се разсърдих на Макс, че си изплю две лъжици от супата на килима и каза, че не е гладен. И го пратих да си ляга сам да спи. Той обаче ме чакаше пред спалнята. Сложих 2-3 възглавници, завих го, дадох му мечо да гушка и му казах,че сам ще се приспива, а аз отивам да гледам телевизия. Той ме вика няколко пъти. Отидох завих го пак, и му казах, че сам ще си спи и дойдох на компа в хола, при отворени врати. И той повече не ме е викал, и май е заспал  Mr. Green нищо не чувам от там. Това ще ни е за сефте да заспи сам, а ако и се повтори, няма да му се разсърдя  Mr. Green
пък ако се съгласи да си легне и в кошарата.... май много се размечтах Simple Smile

# 67
Мимоза радвам се че сте добре!
Абе хора къде сте в това дъждовно време? Я казвайте какви подаръци мислите да купувате на децата за коледа?
Коледно парти: Получих отговор на запитването ми може ли без подаръци от клуба за Коледното парти отговора е да може и куверта пада на 13 за 25 и нагоре деца и 14 лв. за до 20 деца. Това е!
А да да отговоря и на един въпрос (че миналото ми писание беше доста лирично), за съботата оцеляха и таткото и детето понеже той имаше работа и я води с него на сервиза ама като дошъл камион да видиш как на бързо се обадил на майка му та дошла да я разхожда (тя живее сега в квартала дето е сервиза) и я завела у тях, та ходих от там да си я взема и не беше спала а беше 15 та се наложи да я приспя на ръце. Това е - до тази събота... ooooh! пак същото упражнение.
Дано пишете вечерта, че утре да има с какво четиво да си изпия топлото мляко с какао!
Чао и лека вечер!!!

# 68
Я казвайте какви подаръци мислите да купувате на децата за коледа?
Аз купувам предимно дървени играчки и книжки. Има страхотни пъзели, идейни са и много хубаво направени. Винаги съм предпочитала, играчка, която ще научи детето на нещо докато си играе с нея...

От днес Никола вече отговаря и на въпроса как се казваш Simple Smile  Казва хубаво и отчетливо: "Ники".

Танче харесва ми менюто на мъжа ти newsm10
Галя, да ти кажа и на мен много ми хареса това предложение. Хем няма да си губя времето да готвя, хем ще ми е кеф  Mr. Green

Танче,така ми харесваш...че напоследък нещо много кратка и тъжна беше в постингите си........А,Никола,явно е много напред с метериала...
Любче, благодаря  Hug  Опитвам се да си променя нагласата. Гледам да забелязвам предимно положителните неща, а не отрицателните... Множко ми дойде напоследък това еднообразно ежедневие и ми избиха балансите!

танче, развесели ме с постинга си. наистина много говори това николче.
Радвам се, Ванче. Иначе наистина много говори Никола. Всеки ден научава по някоя нова дума...

Вечер, за да заспи младежът, си иска да гледа "деци" - "детски филмчета". И вече постоянно иска нещо.
Само се притеснявам, че много телевизия гледа. Ако изгася телевизора идва и ми тика дистанционното в ръцете. Ако откажа да го пусна, той сам си го пуска...
Дневната програма ни е както следва: Сутрин като стане и веднага ми сочи тв и казва: "диня" - това е предаването на Иван Звездев. После към 15:30 гледа "мама" - "Часът на мама", след него е "деде" - Горчиво и в 17:30 - "Мин" - Милен Цветков, после е другия "Мин" - Румен Луканов... и след новините си чака "поть" - "спорт"...

Галя, приятно пиене на сутрешното мляко с какао  Laughing

Хайде, лека вечер!

# 69
  • София
Здравейте и от нас!
Всички дечица са много пораснали, моето също. Wink
Вече е много съзнателна, разбира почти всичко, сама си носи обувките, опитва се да се обува и облича сама, е не и се отдава много, но поне успява да се съблече. Говори постоянно, повечето е неразбираемо, но има и разбираеми думи. Цял ден се разхожда с молив или химикалка и рисува където и падне. Наслагала съм из цялата къща вестници и листа, но определено е по-интересно където е забранено. Танцува винаги когато чуе музика. Научи се да дава целувки и е много любвеобилна, все гледа да се гушне в някой.

# 70
Като говорим за безстрашни - това са ни последните опити за летене  Crazy

Готови ....                                                            Заема позиция...                                                    Самолета се приземява....

Няма страх нямаааа.. И по стълбите не дава да го държа и слиза къде с крака, къде по-дупе.. Само гледа откъде по-високо да се излупка на земята  ooooh! Затова му е постоянно синя тиквата...

Анна, а за рисуването - дала съм му една стена между хола и кухнята да си изявява колкото иска творческите способности там  Mr. Green С едни пастели украсява.. Все по-добър става   Twisted Evil

# 71
 Безстрашния Тони в екшън Joy Заглавието на темичката е за всички палавници като него, много подходящо. Йонито от няколко дни започна да се качва на барплота, доста е вискоко и направо настръхвам. Карам и се, но продължава да си се катери. Иначе е доста предпазлива, по стълби, ако не я държа слиза бавно, присяда и въобще по рядко падаме.
 И аз като Галюшинка изпадам в такива умиления или пък ми става смешно при нейните асоциации. Често и на мен ми тика чехлите или тя си ги обува. Вчера татко и подп**цнал и тя му викала "ако" и взела да му дърпа гащите да го проверява, както ние често я проверяваме за ако Joy, паднах да се смея ви казвам. Умничко си е детето и помага много. Често и давам да носи някой малка чанта с покупките от магазина, моля я да ми подаде нещо или като изтърве и омаже пода и подавам една салфетка и тя бърше ли бърше, ту устата си, ту пода Crazy Наистина тази възраст е много весела, откриват много нови неща, а  ние се разтапяме и осъзнаваме, че растаът децата  Kissing Heart

# 72
  • Перник
Момичета цяла вечност мина от както не съм ви чела.... Много се зарадвах да разгледам снимките на бебчовците....Надявам се всички да сте добре и много, ама много целувки на малките съкровища..... Благодаря на Имар че се сети за нас за коледното парти и на всички който ми писахте или сте си мислели за нас .... С много обич ви изпращам една усмивка от Нели-разбойничката

# 73
  • Велико Търново
Кали,радвам се,че се разписа,ще ни е приятно да го правиш по-често Hug
Неличка е  много променена и страшнооооооооо,много е пораснала!Целувки за вас Hug

# 74
Калия, страхотно е това че се разписа в темичката и ни показа колко е чаровна Нели. Прави го по-често, определено липсваш в темата!

А Тери, верно е голям фен на цветенца и листенца!  Wink Люси, сигурно всеки ден си имате есен у вас!
А Тони, определено е голяма фога. Какви полети прави само....

Общи условия

Активация на акаунт