Мама люлка ще люлее, ЯНУАРИ песнички ще пее!

• 12 642
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • София
pitia кажи повече за магазина,къде се намира?
Цитат

Единият им магазин е на Позитано успоредно на съда, а другият е пред стария завод Пролетарий, до БТК в Овча Купел.
Трикото и е много меко ине дразни кожата, а кройките макар и спортни имат елегантен силует, че ми писна от дрехи за дебели , които нямат никаква линия, все пак сме секси мами, бремеността е хубаво нещо Laughing Hug

# 121
  • София
pitia благодаря з ахубавото обяснение
Я чакай да те питам,ти като чакаш близнаци секцио ли ще раждаш или ще опиташ нормално?

# 122
  • Варна
Мари, аз съм за втория вариянт, моята е таква. Но и Гракото е хубаво и здраво, имам прятелки и с двете и са доволни. Не мисля че цвета е определящ:)

За секса....ами няма секс! Горкия ми мъж!
За килогрмите гоня +10кг, май е множко, но от понеделник спирам сладкото, всичко идва от него. Sick

# 123
успокоявате ме като чета че има и други, които не правят секс. нас в началото ни беше страх да не направим нещо на бебчо, после ми се появи полип на шийката и... живот и здраве догодина може да си припомним как беше Simple Smile

# 124
Аз май и преди съм споменавала, че секса при нас хич го няма като съм бременна. И преди и сега. На всичкото отгоре спонтанния ми аборт миналата година по това време беше точно след секс, така че не си и помисляме. Гадно е, но няма как. Обещала съм след Нова година - хем да подканваме бебето да излиза  Laughing. Е, верно е че преди това трябва да изгледаме някой филм по Анимал планет как го правят слоновете и тюлените, но надявам се да измислим удобен вариант  Embarassed.

# 125
........ какво да ти кажа  Sad, сексът в нашата къща отдавна е мираж. Доки забрани, после за кратко разреши, ама половинката го беше страх и сега отново ни е забранен. На мен ми писна вече, а той сигурно ще си посегне вече с кухненския нож. Хубаво и възвишено нещо е платоничната любов, ама аз не съм толкова възвишена  Mr. Green.

и аз така.  Crazy а каквои неща сънувам.... тези дни се заканих на половинчо, че само да ми зарасне дупето от раждането и го чака сексробство Naughty въпреки, че имам подозрението, че бебчо ще ми влезе с друга платформа по въпроса baby_neutral

Леллее, момичета, завиждам ви най-благородно за качените килограми. Аз досега само чукнах двайсетака и незнам къде съм ги сложила newsm78 ребрата ми се броят и раменцата не са ми мръднали Flutter само имам малко гушка и малко на дупарата, но пък си влизам в старите дънки до игривия момент със закопчаването. Embarassed

# 126
Направо ви завиждам ! Кой веднъж седмично , кой от 2 мес . , а аз кво да кажа : от 2-рия месец , доки ни каза да забравим за всичко подобно . Горкичкия татко ме бъзика , че като му дойде времето ще трябва да вземем някой частен урок , че сме забравили как се правеха тия неща .  Joy

# 127
  • София
Здравейте Hug
Лидия- добре дошла.Приятно ми е - и аз се казвам Лидия Simple Smile
Мари на мен ми хареса първата количка.
А относно секса не сме го правили от 3 месеца. Въпреки,че знам,че няма да навредим на бебка ме е страх,а от там и желанието се изпари.

# 128
 Blush И ние го докарваме до 1 път седмично,айде преко сили-2,ама поне брачна нощ имахме-кратка,ама добра на общия фон Mr. GreenИначе и аз приличам на тюленче и едвам се въртя,ама иначе си спя-поне 8 часа без събуждане,а иначе ги карам по 10 WinkНямам особени оплаквания като махнем киселините и се надявам това да продължи и след януари,а не да се обърне на 360 градуса LaughingИ аз си нямам количка,но все си мисля,че първо ще ми трябва столче за кола-нали по някакъв начин трябва да си дойдем от болницата,а и като цяло е по вероятно да излезем на разходка с колата (до майка ми) поне в  началото-та се чудех дали е така?Или направо да си взема количка  newsm78Въобще...много ми е неясно-вие да имате идея Hug

# 129
Juleto , ти не се чуди , ами направо си вземи от тези модели колички , дето са с подвижно столче за кола . Щом нямаш нито едното , нито другото , мисля , че това ти е най-добрия вариант .  Grinning

# 130
Ето ме пак, момичета! Simple Smile  Hug Hug Hug Благодаря ви за посрещането!  Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета! Леки 2 месеца ви пожелавам!   bouquet

Аз още обмислям варианта за количка, но твърдо съм решила да не давам куп пари. Мисля да се огранича с такава до около 400 лева. За цвета нямам претенции, стига да не е много тъмен. Иска ми се да е комбинирана + столче за кола. Но пък съм се спряла на тип креватче и най-важното за мен - матрака. За него със сигурност ще дам колкото трябва.  Naughty

А относно секса... вече нямам никакъв спомен какво беше   Embarassed... Покрай всичките проблеми не сме правили секс отще от самото начало. 9 месеца суша, ама пълна - ужасТ. Не е като да не ми се прави, ама ще устискам все някак. Ама пък послеее....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Дрехите за бременни си ги спестих, нали почти не излизам от нас. Имах един много хубав панталон, който си купих миналата година, точно в деня, в който а съжаление стана и аборта. И си беше чистак нов, но е лятно-есенен, та времето му изтече, но си го поносих де. Установих, че зимното ми яке ще ми става, така че и това отпада. Сдобих се с едно долнище на анцуг, с което ще изкарам до край. Не ми се дават пари на вятъра, още повече, че няма къде да ги показвам, а и както сте коментирали по-горе - дрехите за бременни са неоснователно скъпи.  Close Close Close

Днес нещо се появиха контракции - без болка, но доста ми се стяга корема. Дано утре да ги няма. Уж се тъпча със 100 вида хапчета и пак от време на време.

И още нещо само да споделя, че пак стана много дълъг пост.  Blush Започва да ме хваща яко паниката и притеснението от първите дни вкъщи с бебето. Направо не знам как ще се справя. Най ме е страх от къпането и другото е как да разбера дали не го обличам прекалено или пък да не му е студено и още куп неща... Как се справяте с тези тревоги (ако ги имате), особено за тези, които за първи път ще стават майчици?!  #Crazy #Crazy newsm78

П.П. У наистина последно - сетих се за едни супер идиотски въпрос, ама моля да ми простите - бодитата, които ще купуваме с дълъг или къс ръкав да са? Или без ръкави? Предвид, че ще имаме зимни бебета, май трябва да е с дълъг, ама нали отгоре ги обличаме с още неща???  newsm78 newsm78 newsm78

Целувки на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  Поне това,което си спомням  за обличането е:зимата +1 ,лятото-1,т.е.,ако ти си с тениска и пуловер,за бебчо предвиди боди+блуза/жилетка+нещо като елек или по-връхна дрешка,ама все пак зависи на какво температура ще го гледаш...Или по-добре,нека кажат мамите с по-скорошен  опит.
  Аз пък се купих една книжка за хранене на детето до 1 г. и се юрнах да чета ли,чета.....

# 132
  • София
pitia благодаря з ахубавото обяснение
Я чакай да те питам,ти като чакаш близнаци секцио ли ще раждаш или ще опиташ нормално?
Секцио задължително, защото миналата година ми отстраниха миома с коремна операция , а и съм пациентка на док Стаменов със сложно ИКСИ и никой не би рискувал нормално раждане.

# 133
  • Толбухин
Мамчета и аз вчера си избрах количка в "Бебчо" във Варна ето ги:
 http://abc-design.de/display.php?oid=10&m_product_id=3900&am … view=designs&
или тази-което е по вероятно
  http://abc-design.de/display.php?oid=16&m_product_id=5901&am … ns&d=620&
цената 730 лв. за зимен и летен кош,но този бронзов цвят много ми харесва.
Да се от чета:
За разлика от предния път-тогава аз исках секс а таткото го беше страх,сега той не се притеснява но на мен не ми се ще. Crazy
А килцата вече гоня 10.
А за бебчо нищо не съм взимала още,но началото на декември ще наваксам  Peace

# 134
  • Варна
Добро утро!

Pavletutka, готина е  Peace
Морги, всичко става толкова естествено, в момента в който си гушнеш бебчо всички притеснения заминават, и с къпане ще се оправиш и с другото. Пък ако сбъркаш веднъж, ще знаеш за следващия път  Grinning За обличането - аз лично съм слагала цяла зима боди с дълъг ръкав отдолу, но зависи колко е топло във вас, ти самата как си свикнала. Нашия апартамент е северен и се топлим на ток, така че не става прекалено голяма жега.
Юле, кошницата за кола е задължителна от първия ден на бебето, ако ще се возите в кола. Но това не означава задължително да си купиш количка която има и кошница, те са по-скъпи. Може да си ги вземеш и отделно.

За килогрмите гоня +10кг, май е множко, но от понеделник спирам сладкото, всичко идва от него. Sick
Илияна, я кажи успешно ли ще е спирането на сладкото Grinning На мен ми се струва мисия невъзможна  Crazy Иначе аз съм +9, което ми дава надежда че може и да не стана слон като предния път Grinning

Общи условия

Активация на акаунт