Ноемврийски художници вместо с четки в ръце ще се окажем с изрисувано малко дете

• 10 892
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък и контракции си нямам  Naughty.
Утре ме няма-тоест няма да имам нет,щото Василчо снощи тръгна да го плаща,пък се върна с репи и зеле за салата.Къде му е главата на тоя мъж,не знам??? ooooh! ooooh! ooooh!

# 181
renyto и аз съм така като теб. През цялата бременност не съм имала апетит, а сега много ми се хапва. Сигурно е от хормоните, които сега към края изобилстват в повече. Но ме са лениви червата и храната трудно се разгражда при мен в последно време. И като се замисля, как ми се подува корема...? А гади ли ти се? Щото на мен и тази екстра влезе в тялото ми. А, забравих и едни менструални болки.... #Crazy
Мома Катерина ама искаш да кажеш, че не ти се търдява коремата ли?

# 182
  • Плевен
То май болките не са гаранция,аз ги имам постоянно,вече не им обръщам внимание,нито ги засичам,накрая ще започна наистина да раждам и няма да разбера. Laughing

# 183
krasimira00 и аз не знам вече със сигурност.  Thinking Индивидуално е. Но ако има болка и се засилва - сигурно започва раждане. Това не съм го изпитала точно, защото при първото детенце ми предизвикаха контракции, спукаха ми мехура и така. А сега чакам контракции с болки, които да се засилват или изтичане на околоплодни води. Е, тогава съм решила да звънна на доки. newsm78

# 184
  • някъде там
totonto, за гадене не ми се е случвало от някъде около 4 месец, но пък виж повръщането го има но само в едни определени ситуации, ако като си хапна пийна едно безалкохолно газирано и съм гоотва Simple Smile))
нещото като менструални болки си го имам от тази седмица, но търпимо и постоянно

# 185
Ми втвърдява се,ама това ли са контракции??? newsm78 newsm78 newsm78
Божееее,ще си родя в кревата,толкова съм неграмотна.

# 186
  • София
Здравейте, мамета! Как са коремчетата? Днес се очертава суша откъм щъркелови вести, ама нищо чудно утре да наваксаме  Hug
Днес за първи път след раждането се омешах с цивилизацията - ходихме да купим количката и утре ако има слънчице, ще направим и първата разходка newsm44
Кво ми стана, не знам, ама следобяд изведнъж като ми стана мъчно за кучето ми, и като надух гайдата....и се видяха в чудо с мен мойте хора, та ми го докараха. Запознах ги с бебето, кученце много му се радва и върти опашка, дадох му да го близне по крачето /после го измих, де Embarassed/, голяма любов се очертава, ама ще почакат още 2 месеца. Сега съм вече по-спокойна, даже ми дойде музата и сготвих една хубава манджа, всичко е изпрано, съдове стерилизирани, бебе нахранено и спинка като ангелче, абе живот ви казвам отвсякъде  Simple Smile
Хайде хубава вечер ви пожелавам и на вас, пазете тумбачетата  Hug

И един поздрав от Василия:

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 23:06 от tsetseto

# 187
  • Pierrefonds, CA
Ми втвърдява се,ама това ли са контракции??? newsm78 newsm78 newsm78
Божееее,ще си родя в кревата,толкова съм неграмотна.

Моме, контракции са, но фалшиви. Аз ги имам  от месец някъде , но не съм се разраждала, даже и с разкритие 2-3 см от нач. на октомври ( може и от по-рано да е, но от тогава ми са прегледите за него)

tsetseto, пу-пу, много е сладка Василия !

# 188
  • Плевен
Цеци одрала ти е кожата принцесата,а и как хубаво се смее,направо да я изеде човек,голям е сладур newsm51
Пу-пу да не я урочасам

# 189
  • Варна
Честито на обебелите се мами Стела Ванеса Тали и Панти

Да са има много здрави и слешкащи бебоците.

Цеци - голяма сладуранка е Василия - пу-пу. А у нас е котешко царство и май ще се запознаваме от рано с бебо, че ми е трудно и жално съвсем да не ги пускам в къщи котурачитата. Добре че поне ще сме два етажа нагоре

И аз имам контракции, които до скоро не знаех че са такива. И ми е доста високо все още корема, а секциото наближава и това ме притеснява малко  Confused А и бебо много се върти - дали не е малък все още.

# 190
Абе,цеце,тая твоята щерка вярно ти е отрязала главата.  bouquet

# 191
От работа не мога да влезна, ле-ле колко бебета! Да са живи и здрави, и много да радват мама и тати!  bigdance2

# 192
цеци, пу-пу! Hug Сладуранка голяма е тази Василия  Heart Eyes

Леле, Катерино, ми ти ми напомни, че и нашия нет не е плащан и нас ще ни цъкнат утре... Crazy Да не се чудите къде съм и аз, ако не вляза цял ден. Wink

Ние с милото ходихме до МОЛа, взехме повивалник и разни други неща за беба...а какви ботушки си хареса мама  Blush Flutter Flutter

# 193
  • Варна
Ние с милото ходихме до МОЛа, взехме повивалник и разни други неща за беба...а какви ботушки си хареса мама  Blush Flutter Flutter

Аз поради тази причина избягвам за влизам тук - там а само в бебешорските магазини. С тия крака лопатари и надеждата да си върнат формата и размера ... как да купя...  Crazy а не харесвам от 40-50 лв. ами от по 120 нагоре  Mr. Green и с поне 5-6 см. ток

# 194
  • някъде там
като заговорихте за покупките на мама ............ лелеле какви съм ги замислила за мен, само да се видя с нормалните си размери, закътала съм си една малка инвестиция от фонда "И аз съм човек" която мисля да разпределя в следните направления :
ботушки задължително с ток, но не много висок, якенце вталеничко, дънки или пък панталонче, задължително блузка някоя мацовска в цвят лилав, и за косата съм се замислила, то не че досега нещо ми пречеше, но дори и при цикъл не хващам камо ли сега, идеята ми е за едно хубаво боядисване в шоколадово или нещо подобно, добре че мама е фризьорка и ми е подръка и може да го свършим това и домашна обстановка....................ех само да му дойде времето  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт