Ноемврийски художници вместо с четки в ръце ще се окажем с изрисувано малко дете

• 10 892
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • БУРГАС
Добро утро! Аз надуших кафето на Тиха вода  hahaha

ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА ВАНЕСА, ТАЛИ И АДАШКАТА - СТЕЛА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ А НА ВАС - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  bouquet

Нети, и аз така все по-често си мисля, че ще ми липсват ритниците на малкия юнак. Но предполагам, че като го видя в креватчето му да ми се кокорчи и дупи ще ми мине!

Аз днес ще ходя за последните изследвания, които ми назначи доки, после последни покупки за болницата и ще лежа, щото вчера на прегледа доки каза, че сме "готови", но трябва да стискам, защото щяла да е извън града събота и неделя!!!! #Crazy

Галакси, много си оправна - и кафето успя да направиш за нас! Мерси!  bouquet
Днес ще има ли бебета? То при този бебедъжд вчера, днес не се знае! Хайде хубав ден и много усмивки!
Катеринка тука ли е? Да не ни изненада? newsm78

# 151
Майчета добро утро!Влизам да ви пиша една страхотна новина.
Тази нощ във 1.15 Панти е родила момченце Живко със мерки 3.200 кг. и 49 см. Каза че се чувства добре и че всичко е минало много бързо.

# 152
честита ни новина ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ПАНТИ ЗА ПЕРФЕКТНИТЕ МЕРКИ НА ЖИВКО И 4ЕСТИТА РАДОСТ!

# 153
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА STELADADA, VANESSA, TALYY и PANTY!

Да са живи и здрави всичките и много да радват мамите и татковците!

Аз тази нощ почти не съм спала, но това се дължи на една гадна депресия от вчера. ГОЛЯМ РЕВ МУ ДРЪПНАХ newsm45. Чувствах се толкова изоставена от всички, че даже неможех да се понасям сама себе си. А ми е пределно ясно, че не е така, и че най-любимите ми хора ме обичат изключително много, но вчерашните ми ужасни мисли, бяха по-силни от мен. Но се надявам днес всичко да е наред, защото и аз не мога да се понасям когато съм ревла.

На вас ви желая хубав и усмихнат ден, без болки! А на тези, който са се запътили към болниците - успех! newsm10

# 154
Честито синче на panty!Много да е здрав и слънчев!  bouquet smile3525 smile3525 smile3525

# 155
  • София
Честита радост на panty! Да е жив и здрав като името си Живко, да расте здраво и  щастливо дете, много да радва мама и тати!

# 156
Охооо Честито момченце на panty Flutter
подозирах я аз снощи,че ще ни изненада Wink Да и е живо и здраво и да я радва!
аз се въртях,въртях,имах контаркции ту болезнени,ту не..стомаха ми се разхлаби леко(нещо необичайно като за мен Shocked) и..нищо Crossing Armsтъкмо бях решила да се приготвям вече Tiredв резултат-заспах в 5 и станах в 7....

# 157
Честити бебета на steladada, vanesa666, talyyy и panty!
Да са им живи и здрави, радост и щастие да им носят!

За Тали си спомням само как се кахъреше да не си съсипе новия матрак  Mr. Green Е, явно щом са й спукали мехура в болницата не е станало  Laughing /междудругото шиша не е страшен, нищо не се усеща  Wink/
Шегичките настрани, обаче май имаше и някакви проблеми последните дни - кръвно ли беше, що ли, смътно си спомням, трябва да видя из мненията й  Rolling Eyes Вероятно затова се е наложило предизвикване на раждането. Жалко, че се е мъчила толкова и се е наложило секцио накрая, но важното е, че всичко е минало благополучно. Бързо възстановяване й желая и на нея, и на бебо - по-бързо да го извадят от кувьоза!

# 158
  • София
[b]Честито на Тали и Панти! Да са им живи и здрави бебчетата, а на тях бързо възстановяване![/b]
Сладурка, те така с шиш пукат мехура, и на мен така ми го спукаха - няма страшно  Simple Smile

# 159
Честити бебоци на steladada, vanesa666, talyyy и panty!Да са им живи и здрави и много радост да им носят!
Добро утро от мен!
Вчера на прегледа всичко беше ОК!Само дето много се въртеше човечето,даже и Доки се учуди,че на този етап толкова много се върти newsm78.Последно беше както си трябва с главата надоло и с лице към гърба ми.А сега точно обратно-с лице към корема ми newsm78.Съответно не можа да го измери точно,ама...то за кога ли да го мери.Каза ,че като ми гледала корема и се стувало по-голямо,а на ехографа излизало по-малко ThinkingМалко ме хвърли в размисъл,ама като знам измерванията на ехографите.... Peace

Днес мисля до отидем да дозакупим някой неща за беба и може би да си капарираме количката.Ако я няма поне да я поръчаме и така.
Ееейййй ама едно слъце напече Laughing
Айде хубав ден от мен и денс да имате поводи да се усмихвате повече от всеки друг!!!! Hug Hug

# 160
ЧЕСТИТ БЕБ НА PANTY!дА СЛУШКА И ПАПКА МНОГО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!

Как сте, китчета Wink Таз нощ спах като пън...учудващо...

Днес е голяма задушница и не се домакинства Simple Smile Така, че - марш по леглата с нещо хубаво за папкане и лека почивка!

# 161
4естито на всички родили мами!да са ви живи и здрави беб4овците и да ви слушат много.
 smile3522 smile3504 stork-boy stork-girl
бъдещи мами,не се надяваите много 4е ще спите по корем.ако ще кармите гардите ще са ви така напращели 4е ще е трудно да легнете върху тях.хаха.аз успях само веднаж в родилния ,да спя по граб,когато кармата още не ми бе слязла.
за промивките от болницата ми препора4аха промивки с калиев перманганат,но мойта лекарка каза с тетра и бивацин.

# 162
  • някъде там
Добро утро добър ден Simple Smile) аз чаааааак сега се надигнах, спах непробудно цяла нощ като бебе с бебе Simple Smile от 00 до сега, голям здрав сън, после как ще ми липсва тази екстра ......... ех.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА PANTY!!!!
   smile3525 stork-boy stork-boy

мамита посетихте ли този сайт :
http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_2

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 11:51 от renyto

# 163
  • София
29.10. Diana_T - момченце Павел,  3,500кг 54см,с термин 12.11.
30.10. vanesa666 - момиченце Даная, 3.000 кг, 50 см, с термин 13.11
31.10. Prosto Az - момиченце Ная, 3,050 кг, 47 см., с термин 6.11
1.11. Дес - момиченце Христина, 3.150, с термин 13.11
1.11.  bilba1 - момченце Никола, 3.200кг, 49 см, с термин 10.11, София
2.11. Talyyy - момченце, 2.550 кг, 44 см, с термин 18.11
3.11. panty - момченце Живко, 3.200 кг, 49 см, с термин 4.11

Боже колко много бебета, откакто не съм писала! Честито на всички! Пожелавам ви бебетата ви да станат страхотни деца, а после и достойни големи хора! Животът им да е лек и пълен с късмет и любовта да е неотменна част от него!

# 164
абе викате не болял то шиш,ам нали трябва да мине през шийката..как да не боли Confused

Общи условия

Активация на акаунт