мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 856
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
  • Ланкър, планините Овнерог
Значи има време за писмото. Те в градината "пишат" такова, но то е по-скоро, за да сложат списъка г-жите на видно място и да знаеме после за тържеството какво да купиме. Така децата пак си мислят, че дядо Коледа изпълнява желанията.

# 106
  • На черешата
 Каката пожела обувки като на принцесите от "Дванадесет танцуващи принцеси"  ooooh! и кукла Жасмина,малката естесвено иска същото  Joy Joy Joy.За обувките се съгласих ,но две Жасмини множко ще ни дойдат,та водя политика да сменим едната кукла с някоя друга. Mr. Green

# 107
И ние пишем писмо и е голяма радост този момент

# 108
Добре, че при нас малката още няма думата и ще й купим, каквото ще ми е от полза  Mr. Green

# 109

Мишо има мотор с акумулатор и си го кара вече около 1г. и половина, предимно  в къщи. Някакъв китайски е но се указа досто сполучлив, щом още е издържал. Недостатъка му е, че е доста шумен.  Колата с педали я кара на вън и дори казва, че зимата не иска с шейна , а пак с колата за да боксува, върти гуми и хвърля сняг  ooooh!, сега есента чака да завали дъжд и с колата през локвите. Лично при него колата с педали е по-любима от мотора. Гараж също сме му подарявали, но тогава беше на 1г. и половина и още не знаеше как да играе с него. Докато порастне го счупи от тук от там, а сега започна да си играе наистина с него! В голяма чуденка съм, мисля си за някаква писта, но не на ток ами по-скоро  нещо като квартал с улици, сгради и т.н, но не от тези килимчетата.....

О, и ние сме така с колата- локвите са под прицел винаги.  Laughing
С паркинга се случи подобната ситуация... Laughing,  като идеята ми беше именно такъв квартал с улици, но не намерих подобно чудо. Паркингът включваше и нещо такова, затова го взех.
Обаче ти си първата, която каза нещо хубаво за акумулаторните возила.
Аз май се насочих към тротинетка- мисля, че ще е по-полезна заради движението. А и координацията ще се развива. Но не съм решила окончателно. Хубаво е, че има и с три колела. Не съм сигурна дали ще може да се справи само с две... Thinking
Аз съм доволна, че предпочита колата с педали пред акумулаторния мотор. Естествено нямаше и да се притеснявам ако беше обратното, та той не спира по цял ден,  с малко возене на мотора няма да се обездвижи  Joy
А той проявява ли интерес към тротинетките? В смисъл ако му е напълно непозната играчка, като му я подари Дядо Коледа няма да знае как да реагира и как да играе с нея   Thinking Мишо от една книжка за Франклин беше решил, че иска скейтборд  Confused ,но се разбрахме, че все още не е чак толкова голям.  

# 110
  • На черешата
Добре, че при нас малката още няма думата и ще й купим, каквото ще ми е от полза  Mr. Green

До следващата Коледа,тогава ще си в отбора. Mr. Green

# 111
Блазе ти Sad

# 112
Блазе ти Sad

Абе не съм много за блазе ми. Голямата на 10.12 има РД, на 25.12 мъж ми има РД, отделно си е Коледа за всички. А, на 06.12 аз имам ИД....Въобще декември ми е тегав. Тази година и догодина мисля, че поне малкото няма да има претенции, но пак няма да е като без подарък.

# 113

А той проявява ли интерес към тротинетките? В смисъл ако му е напълно непозната играчка, като му я подари Дядо Коледа няма да знае как да реагира и как да играе с нея   Thinking Мишо от една книжка за Франклин беше решил, че иска скейтборд  Confused ,но се разбрахме, че все още не е чак толкова голям. 

Виждал е и му привлече вниманието, но наистина не му е 'първа' мечта. Имам чувство, че в съзнанието му има само коли, багери и камиони. Laughing Обаче ми намирисва вече на мания, така че ще внеса разнообразие. Laughing А акумулаторните си ги харесва от тези, дето се плащат- всеки път като минем край тях, се прощавам с левче. И после реве за още. Определено не съм решила, ще падне колебание. Rolling Eyes

# 114
  • София
Записвам се да следя темата  Peace Не съм решила още какво ще купуваме за Коледа. Моята дъщеря всеки ден различно нещо иска.  ooooh! Добре, че бързо го забравя и не се тръшка.
Трябва да измисля и подарък за 3 г. момченце. Някой има ли идея откъде мога да намеря паркинг или нещо подобно, но на по-разумна цена. Че тези, които гледах бяха  #Crazy

# 115
Вчера намерих едно място, където продават "кукли" Франклин - на мини пазарчето м/у Била-Младост и Деница. 19лв  ooooh!

# 116
dessita i,и аз търся "нещо като квартал ,с улици" и т.н.,виждала съм кутия,със снимка на такава диграчка,пиче  SOLID SITY,но като търся по магазините казват,че не ги зареждали от 2г,и ако въобще има,ще зарждат по празниците,ако има в "КОЛЕДНИЯ" Grinning контейнер
ние за втория РД,септември му взехме нещо като гараж,на2 ет,защото не исках голям,че ще го разглобява,но той и с този не играе много,затова търся такава играчка,че има повече улици и ще му е по-интересно,и на мен също не ми се иска да е килимче с писта,че все по него ще се търкаля!
МОля ако някоя мама има инфо за това,което търся ,да пише! Hug

# 117
Ами вчера вече купих един подарък за моята дъщеря-комплект от самолетче,хеликоптерче и електрическа отвертка за разглобяването/сглобяването им.Води се вид конструктор май.
Сега ме интересува къде има хубави ,на разумни цени,кукленски къщи и писти/гаражи/.Моята мома се интересува и от момчешки играчки.

# 118
От друга страна обаче, ние имаме такова килимче и за малко дете е много удобно- ходи отгоре му, а иначе паркинга трябва да се заобикала, да внимава да не разглоби нещо...сякаш е за по-големи деца. А по килимчето се движи накъдето си иска. Пък и няма хиляди части, които вечно да настъпваш или намираш под мебелите... Mr. Green Laughing

# 119
и аз търся кукленска къща,помагайте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт