мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 756
  • 675
  •   1
Отговори
# 300
И при мен е малко сложно- това с подаръците???
малкия -2 години иско ту-тууууууу. купихме му за 20 лева с релси отиде за 1 час -счупихме го!
А щерката -7 и половина иска барби! Тя и замък има за 100 лева от миналия и рожден ден и сега така стои от учене няма време. имаме си и количка професионална за 100 лева и тя вече така стои и сега незнам на какво да се спря? Ще чета вашите мнения! Hug

# 301
  • Варна
Момичета, знаете ли от къде мога да намеря кукли за ръце - като ръкавички?
Сега съм приспособила една кухненска ръкавица за котка и малкия много й се радва.

Иначе съм намислила да му купя или детски компютър ( не съм виждала в БГ, трябва да потърся ) или "строителна" количка за буране.
На баткото......ох....може би влакче с железница, което да се движи по пода на хола.
в новия каталог на Ейвън има,лилава и розова

# 302
  • На черешата
Само гримове намирам, ама целта е тя да кримира кукла /или само лице/, а не да маже себе си.
Утре ще скоча и до Бонжур. В едно друго магазинче на Раковска открих глави, ама за ресане и подстригване, а не за грим.

На Zaph Creation има такива глави,издири кой е вносителя за Бг и звънни да видиш дали са внасяли и къде да ги намериш. Peace

# 303
  • Ланкър, планините Овнерог
Глави на кукли за прически, а май и за гримиране ставаха, има в София Прес в магазина на Мис69 /Феликс Тойс/

# 304
Фантичка, благодаря - проверих - комсед ги внася, ама не са внесли. Ще пробвам от Германия или Англия, ако тук не стане
Гита ог, ще проверя и там, много благодаря за информацията.

# 305
  • София
Иса, ако продължаваш да си такъв буквояд, ще береш ядове с намирането на подарък  Joy
Има ли покрив замъка - има, има ли врата - има, има ли стени - има, прозорци - също. Е, значи е къща  Wink

Не бе...детето иска къща. Аз, такова и замък съм готова да купя, ама на - тя къща иска - няма да пренебрегвам желанието й я.  Mr. Green

# 306
Само гримове намирам, ама целта е тя да кримира кукла /или само лице/, а не да маже себе си.
Утре ще скоча и до Бонжур. В едно друго магазинче на Раковска открих глави, ама за ресане и подстригване, а не за грим.

Има 2-3 модела такива глави в ХИПОЛЕНДА, с гримове, но май има и такива за подстригване .. абе с двамата мъже не ми е до гримиране
Аз взех за племенницата едно Барби с бебе с много тоалети да има да съблича и облича
10 год батковци са още под въпрос..,
Единия искал телефон - 300 лв , другия екип на Левски -анцунг...

# 307
Някой от подаръците съм ги измислила,но за каката още не съм решила точно какво да е. Grinning

# 308
Утре ще подам информация за наличните неща, които са ми хванали окото в Хиполенд.

# 309
  • в зоната на здрача
в крайна сметка за малката взехме тоалетка... Peace

# 310
  • Между гори и планини
Някой беше споменал , че търси дървено конче люлка. Днес ходих до Хиполенд - Варна, има такова конче, но пластмасово.
Ръкавичка - кукла за моя дребен нямаше обаче, детските компютри са евтини, цените започват от около 30лв и свършват на около 50лв., но са за по-големи деца....и са все розови  Confused или лилави.
Колебая се сега м/у плюшено малко пони (или куче, или друго животинче), което има колелца и малкия може да го язди или да го ползва като люлка, има такава опция.
Или да му взема пластмасова кола с волан и разни джаджки отпред, върху която той да сяда и да се предвижва с крачета  newsm78
За баткото нищо не харесах  Rolling Eyes

# 311
Mоля ви майчета дайд идея за подарък за РД и Коледа на 10-11 год момченца..

А може ли идея и за подарък на 13 годишни момчета?
Всяка година изпадам в чуденка, какво да ги правя тия младежи Rolling Eyes, дето са деца на приятелките ми.

КОТЕ, извинявай, че се лепнах за теб.

# 312
за по-големи деца купувам магнитен конструктор- много е интересен, цени между 10 и 50 лв, или кола за сглобяване например, има на лего, на маисто и на мачбокс(около 30 лв)
в скай сити имаи един магазин с играчки, в който продават разни по- интересни играчки, например летящ въртолет, ферма за мравки, подводен свят и други
намира се срещу пицария уго

# 313
  • виртуално
Какво ви е мнението за грънчарската работилница, някой има ли такава ?

# 314
Olince, много различни компутери имаше във Вегата на Пирин

Общи условия

Активация на акаунт