мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 695
  • 675
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря! Сега ги разглеждам Simple Smile

# 586
Ние приключихме  Simple Smile

Кухня и пералня от нас, от бабите и дядовците касов апарат, китара и триколка (или както тя й казва - количка с една гума  Laughing).

# 587
  • София
А, вчера след посещението в ДЖЪМБО и ние приключихме - от нас детска шевна машина и малък плюшен еднорог, от баба и дядо два светещи микрофона със стойки, от баща ми има раница, червена кола и чорапогащник, торбичките с лакомства не ги броя, те са по дифолт Peace

# 588
  • София
Здравейте!
Моля, ако някой е виждал пъзел - глобус с около 100 части да пише къде? Преди време имаше в МОЛ София, но сега е останал само голям с 240 части.
И в Комсед видях няколко модела.

# 589
търся играчка на кидиленд- трактор с ремарке с животни
имаше го в хиполенд, но докато отида без децата е свършил
вносители са май феликс тойс, ако някой има телефон или знае дали в някой магазин го има, или в софия прес, да ми пише моля  Praynig

# 590
  • Sofia
И аз приключих с желанията от писмото, че и още неща бонус. Wink

От писмото бяха: бои за лице, фенерче (взех едно много красиво с принцеси от Комсед) и обеци (цитирам: дълги, сребърни).
Бонус (за добро поведение): комплект флумастри с екстри (пулверизатор, печати и др.) плюс разни неща да се прави на принцеса - пера, нещо като коронка, но с падащи надолу панделки, комплект пръстени и лепенки за коса - всичко това от Джъмбо за без пари направо.

А пак оттам накупих неща и за каки - тийнеджърки, че и на лелите - има страхотни шалове и разни несесерчета и чантички.

# 591
вчера от джъмбо и аз взех такава коронка, крилца и други джунджурии, както и страшна шапка с барби, кукла пепеляшка за цели 10 лв, шампоан с островната принцеса розела и др подобни, но не харесах нищо за малкия
джъмбо е голям и добре зареден, има много играчки, но не всичко, доста е евтино

# 592
подаръци много вече си отнесе единия Томас Локомотива но голям фенер (личицето свети) колелата се въртят вика пуф паф иzмъкна още един джип zа сафари с носорог, ремарке и човече от Плеймобил ...
Останаха да се подаряват линейката на плеймобил, влак Роки с 2 ремаркета и кран, комплект коли , самолети и трактори, баба му утре пристига с чувала от софийската част на семейството ... Ако успея да се въzдържа от нахлуване в огромен магаzин zа играчки това ще е , но не вярвам да се въzдържа  Hug

# 593
... вносители са май феликс тойс, ако някой има телефон ...

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
гр. София, кв. Казичене, Индустриална зона, ул. “Трети март”,
офис център “ФЕЛИКС ТОЙС”, ет. 1
тел. 02/80 919, факс: 02/974 6447
e-mail: office@felyx-toys.com

Ето го и сайтчето на вносителя  Simple Smile

# 594
  • Ланкър, планините Овнерог
... вносители са май феликс тойс, ако някой има телефон ...

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
гр. София, кв. Казичене, Индустриална зона, ул. “Трети март”,
офис център “ФЕЛИКС ТОЙС”, ет. 1
тел. 02/80 919, факс: 02/974 6447
e-mail: office@felyx-toys.com

Ето го и сайтчето на вносителя  Simple Smile

Освен това имат немалък магазин в сградата на София Прес. Фирмата е "МИС69".

# 595
Почти съм приключила с подаръците за децата - остава да поръчам един MP3 плейър. Най-безумното желание беше една острилка за моливи на батерии - е, справих се и с това! Сега ми остава по-трудната част - сестри, братя, племенница.....

# 596
мерси, а раб време на мис 69 в софия прес( съб-нед)?

# 597
  • Ланкър, планините Овнерог
мерси, а раб време на мис 69 в софия прес( съб-нед)?

Събота по принцип са до около обяд, но всяка година са с друго работно време около Коледа, т.е. по-дълго, а и в неделите работят по празниците.

# 598
  • София
В приземния етаж на Халите има магазин на Амек Тойс, дано намериш! Laughing

Благодаря за инфото!   bouquet  За Халите изобщо и не подозирах. Дано успея да намеря заека!

# 599
Аз само с подаръка за детската съм готова - конструктор "Полицейски участък" и дървен пъзел Мечо пух.

Много съм доволна, че успях да поръчам прословутия камион Мак и Макуин в него, навсякъде изчерпан, само в играчките.ком го има, днес даже майка ми го е получила, т.к това е подаръка от нея. Имам чуството, че тази година това е най-търсения подарък за момченца  Laughing

Оттук нататък идея си нямам какво още да му взимам на моя син.......поръчките са му все някакви дребни от сорта на синя кола, червена кола, мотор - все неща, от които има по много.  Thinking
Търся слънчеви очила детски, в Хиполенд няма, но детето си ги иска от дядо Коледа, да не му блестяло слънцето по пътя към детската Wink

Общи условия

Активация на акаунт