Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 379
  • 583
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Осло
ЕЙЙ забравих да кажа че имам постижение днес - над 4 литра вода и чай съм изпила...не мога да позная себе си
бачи- а при кое се сваля повече при 5/5 или при4/3

# 151
Сваля се, когато си стриктенв с режима. Редуването ми беше за удобство и резултатата еднакъв.Средно по кг на седмица.

# 152
  • София/Осло
Ааа аз мислех че и съотношението играе някаква роля.... Heart Eyes

# 153
  • Велико Търново
Изчетох ви GrinningДа се запиша и аз в новата тема GrinningВещи  bouquet
Добре дошла на Веселина!

Сега един въпрос-днес ми е последен ден от ударната фаза,утре с ПЗ ли трябва да започна?
Благодаря ви предварително Hug

Отивам да си легна преди да се е прибрал мъжът ми.Желая на всички спокойна нощ  и ще чакаме снимки от Вещи на пловдивската група!

# 154
И аз днес изпих 2,5л вода LaughingЗа мен това е много Blush
Лека нощ дюканки  bouquet

# 155
  • София/Осло
siska79 - да с ПЗ..това поне го разбрах  Joy, а колко дни изкара на ударния и какво свали/ често любопитство/  Heart Eyes
алекс- браво..напълно те разбирам за водата

# 156
  • Велико Търново
Аз,изпих 5 литра и чак не мога да повярвам,защото преди режима пиех воса само сетрин като си миех зъбите и до вечерта не се сещах,но с Дюкан всичко е различно!

siska79 - да с ПЗ..това поне го разбрах  Joy, а колко дни изкара на ударния и какво свали/ често любопитство/  Heart Eyes

Изкарах 7 дни и свалих 3 кг.но съм свалила и 5 см.от талията и по 3 от краката!

# 157
  • София/Осло
сиска -извинявай....видях лентичката  Embarassed

# 158
  • Велико Търново
сиска -извинявай....видях лентичката  Embarassed

За нищо Hug

# 159
здравейте,мацки Hug
честито на всички свалили   bouquet
леле,колко много изведнъж наскачаха в 3-та фаза #Crazy успех със задържането Heart Eyes
на мен ми е ааааааааадски тъпо и смотано настроението тая вечер,избива ме на истерии....имам желание да набия някого....а ако е точно конкретен човек - още по-добре #2gunfire
а пък и кантара толкова отдавна не ме е радвал Tiredписна ми всеки месец да имам по 2-3 седмици задържане #Cussing out а нямам прегрешения последните 2 седмици,даже вече не ме влече към непозволени храни newsm78
а да попитам - уж мислех да си направя режима 4/3,пък то от миналата седмица все излиза 5П/2ПЗ Blush просто все се случва така,че в петък не ми попадат зеленчуци newsm78 дали има проблем в такава схема?

# 160
  • София
Ето ме пак...2ри ден на 3та фаза...единственото "прегрешение" един портокал...ама как го хапнах... като ....  Crazy почти не го обелих ... почти се шегувам!  hahaha
Иначе за вечеря хапнах 2 кебапчета + 1 кИфте и салата. През деня трици и пилешко.... като свикнеш на дюки и не ти се иска друго.

Мерси за комплиментите! МНОГО!

bouquetЧакам с нетърпение срещата утре! Кри, дано да успееш да дойдеш!  Hug

Бачи
, обади ли се на Фоли?? Аз цял ден си мисля и забравих... а сега е вече късно... ooooh!

Лека нощ, момичета! Отслабваща!  Heart Eyes Mr. Green Hug

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 01:28 от mihaella77

# 161
 Михи, моля те , пусни ми твоя тел на ЛС, може да успея да дойда, ако мъжът ми не е на работа и е с децата, но ще закъснея!
Та да ви прозвъня по някое време! Hug

# 162
  • София
0889 53 53 85 - Михаела   Whistling телефон за срещата утре 

# 163
Благодаря!
Абе Вещи още ли готви, чакахме снимки?! newsm78 А, ето я, тук е!
Хайде лека от мен! Михи, специално за теб, 3 на брой! Heart Eyes

# 164

Общи условия

Активация на акаунт