Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 370
  • 583
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Осло
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 7 нови отговора.

hahaha
Айде и аз вътре.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Я пак да пробвам

Ся ще успея. Joy Не успях.

Ей сега стана вече.  Hug
и аз така всеееееееки път..направо си се хиля вече сама

# 136
Веселина, менюто не е еднообразно.Това е момент да си развихриш кулинарната фантазия , а ако ти е трудно чети рецептите.

# 137
Мишле, повече не отколкото да. Simple Smile)
Хуба Буба Simple Smile) Аз съм майсторка и на изяждане на това, което правя, затова избягвам Simple Smile)
Сега минавам на дюкански експерименти Simple Smile
Били! И аз искам да те приветствам за решението и идеите. Аз много не съм обмисляла минаването в трета фаза. Така почнах и самата диета. Прочетох за нея. Влязах в магазина , открих трици и веднага започнах Simple Smile)
Калима Simple Smile) Има всякакви етапи в режима.  Hug

# 138
Вещи за табличката можеш да ми корегираш данните Laughing
Минало 64кг Simple Smileнастояще 63кг Simple Smileбъдеще 60кг
 Hug  bouquet

# 139
  • София
Навън станало студеничко... cold
Мишленце, а със снимките лупа що не раздаваш...нищо не видях  Sad Ама честит панталон, все пак. Да го носиш със здраве!
Бачи  Hug ама и ти си майсторка! За тирамису си купи маскарпоне, по-добре ще стане от кътъка.
Мишленце, Бачи - като станете като Шакира, ще се гордеем, че сме ви познавали!
bouquetНяма да се мятам в трета фаза все още WinkСега си поставих за цел 60кг LaughingИ смятам да направя 3П/5ПЗ LaughingКак мислиш добре ли ще е 
Алекс, никой не е правил такова редуване newsm78 Няма начин да не е успешно, може би просто ще е по-бавно. Но тъй като нямаш много кг за сваляне, мисля, че ще е добре. Peace
Леле, щях да забравя Веселинаwelcome Книгата на Дюкан наистина дава невероятен тласък и ентусиазъм. Менюто ти се струва еднообразно, но всъщност не е. Наистина идва момент, в който започва да понатежава, но тогава отиваш в рецептурника и намираш тооолкова нови идеи!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
А аз мислех да си лягам...

# 140

Ванче, много се смяха децата на папагала  hahaha

и моите много се смяха Laughing.а колко пъти го пускаха... hahaha
сега наистина вече ви казвам лека нощ.приятни сънища. Hug Hug Hug

# 141
Мишленце, Бачи - като станете като Шакира, ще се гордеем, че сме ви познавали! Joy Joy Joy
Кри! Аз го правя с Маскарпоне, ама нали гоним режимни съставки Simple Smile) Дали няма да стане с изцедено собственоръчно  newsm78кисело, обезмаслено.

# 142
  • София
Лека нощ и от мен, до утрешното кафенце!

# 143

bouquetНяма да се мятам в трета фаза все още WinkСега си поставих за цел 60кг LaughingИ смятам да направя 3П/5ПЗ LaughingКак мислиш добре ли ще е 
Алекс, никой не е правил такова редуване newsm78 Няма начин да не е успешно, може би просто ще е по-бавно. Но тъй като нямаш много кг за сваляне, мисля, че ще е добре. Peace

А ти на какъв режим би ме посъветвала да премина LaughingЗа да не е толкова бавно newsm78  bouquet

# 144
Кри!Много силно хърка тая Луна Simple Smile))

# 145
  • Пловдив
Айде, лека нощ и от мен  Heart Eyes
Пуснах и аз една рецепта тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.new#new   След срещата одеве инпровизирах по стара моя рецепта и не стана зле  Wink Но с нережимни съставки е по-вкусно  Embarassed
Сладки сънища и утре всеки с килце надолу  smile3524

# 146

Леле, колко нови рецепти  Shocked Разсъниха ме..... особено соления пай! Много оригинално. То сигурно и другите са такива, ама кога да ги чета  smile3507

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 23:48 от baci

# 147
  • София/Осло
Попрочетох и сега отговарям
мбм -мария - снимките можеш сама да си ги качваш паролата пиши на вещи на лс да ти я каже
им им- ееееееееееее браво за резултата направо ме  Shocked
мамица- сега ще се пръсна от любопитство кво ли си яла  Mr. Green
лили- според мен си правиш правилно режима ,може би просто имаш по-малко за сваляне или пък метаболизма ти е такъв  Wink
А къде е туй желирано мляко на айсчето ,че аз нещо не го съзрях...в рецептите ли си го пуснала  newsm78

О! Shocked Ми това били кючеци бре Simple Smile)) Не са ми в кръвта  Hug

Joy  Joy  Joy

# 148
  • София/Осло
аспазия - а може и да е прав мъж ти, поне моя е прав в това отношение  Joy
ааа крикри- и аз съм тук , има да четаааа пък докато си пусна отговора бая време минава ..а с тая твойта луна май няма да мога скоро да заспя,,, много шумна бреее
аууу ванче ,ванче ,ванчееее, бачиии - имайте милост , тия вкусотии ми взеха акъла......някой да се намеси и да сложи снимка на нещо противно и гадноооо  Joy
веселина- аз мисля ,че съвсем не е еднообразно менюто....такива вкусотии могат да се сготвят режимно че да ти се замае главата..я виж в темата с рецептите момичетата какво са сътворили
и аз пак да питам.как си определяте съотношението П/ПЗ.....айде помогнете ми, нямам книгата    Sad

# 149
Първо редувах 5/5, а после минах 4/3. Всеки сам решава.

Общи условия

Активация на акаунт