Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 362
  • 583
  •   1
Отговори
# 120
ха ха, ходих при рицарките да я гледам, пък ти и тук си я пуснала. Супер е, дано племеника ти да се е зарадвал много! Каква играчка си си играла само, не е истина! smile3501 newsm51

благодаря ти мила Кри Hug.А малкият се зарадва,ама я видя само на снимка Mr. Green(утре е тържеството),пратих му я по скайпа и сега сигурно я сънува. hahaha
бачи,благодаря и на теб. Hug
много сте мили!  bouquet

# 121
  • София
Предложение към мацките от Софето
искам да се запиша на някакви танци и съм се спряла на Бейли денс.
Засега ги намирам само в клуб Малееви, 5 лв за 1 час.
Ако има желаещи- хайде да сформираме една групичка, хем ще се подкрепяме взаимно! Peace
Joy Joy Joy.............. супер, ама кога са?
О! Shocked Ми това били кючеци бре Simple Smile)) Не са ми в кръвта  Hug
Baci,
ако си гледала клиповете на Шакира- ето това са танците. Набляга се на дупе и ханш, ставаш гъвкава.....
С една колежка сме се навили, другата седмица може би ще ходим!

# 122
Мишленце Hug,малко ти малки снимчиците,ама аз си ги оправих .Ами така де-иначе нищо не видях.Ама що си махна главата,ще се разминем по улиците и няма да те позная. Flutter

# 123
Честито , Мишле за панталонките Simple Smile)
А по кое време е танцуването?

# 124
Здравейте, момичета  Grinning

Аз току-що прочетох книгата на Дюкан и съм много ентусиазирана  Grinning Само не знам как ще изкарам цели 2мес на толкова еднообразно меню  Rolling Eyes Вие как се оправяте  Rolling Eyes Аз искам да сваля о/о 10кг и се надявам за 2мес да успея.
И наистива ли е позволена телешката кайма през ударния и смесения период  newsm78
Ще трябва да се стегна и да си подновя тренировките за по-бърз и ефикасен резултат от режима  Grinning

# 125

Алекс, степче можеш да хапваш, когато ти се яде сладко. Аз гледам да не е редовно, за да не прекаля с подсладителите, но си хапвам. Ти сега като свали това кило, ще започваш ли 3 фаза?

bouquetНяма да се мятам в трета фаза все още WinkСега си поставих за цел 60кг LaughingИ смятам да направя 3П/5ПЗ LaughingКак мислиш добре ли ще е  newsm78  bouquet
Ванче, не ни показа тортата  #Cussing out

че смея ли?
да ви я покажа ли?
добрее.ето.   

Леле устата ми се напълни Crazy

# 126
  • София
Мишленце Hug,малко ти малки снимчиците,ама аз си ги оправих .Ами така де-иначе нищо не видях.Ама що си махна главата,ще се разминем по улиците и няма да те позная. Flutter
Ванче, това е защото е снимано с телефона и идеята беше да видя как ми стои отстрани панталона, затова!
Бачи, не знам кога са? Но със сигурност ще е след 18ч30, защото съм на работа....другият вариант е през уикенда!
Ти какво? newsm78 Д ане размисли? Hug bowuu  bouquet

# 127
Веси! Не е еднообразно менюто. Ето аз днес купих телешки дроб и бъбрек. А като влезеш в рецептите  ще откриеш нов свят.
Ванче, как се правят тези снимки от малки -големи newsm78
Също днес си купих катък за тирамису, но нестига , че е солен, ами е и многомаслен. Поне 7.9%.

# 128
Ванче, това е защото е снимано с телефона и идеята беше да видя как ми стои отстрани панталона, затова!

абе важното е,че панталона е готин. Hug

# 129
  • София

абе важното е,че панталона е готин. Hug
Hug  bouquet Hug Hug

# 130
Бачи, не знам кога са? Но със сигурност ще е след 18ч30, защото съм на работа....другият вариант е през уикенда!
Ти какво? newsm78 Д ане размисли? Hug bowuu  bouquet
Thinking още мисля Simple Smile

# 131
  • Пловдив
Аз приспах малката, хапнах и сядам да ви видя Simple Smile
Аспазия, какво стана, какво каза док. за синусите?
Им_Им, поздравления за страхотните резултати и за 1 месец с Дюкан   bouquet
Били, успех в трета фаза и на теб  Heart Eyes Мисля, че при разумно хранене ще продължиш да сваляш  Peace
Виви, на теб също малко ти остава, по-добре трета фаза, отколкото отпускане и връщане на килограмите  Peace Успех и на теб и пиши какво си решила  Hug
Ванче, много се смяха децата на папагала  hahaha А за тортата  smile3501
Кри, благодаря за милите думи  Blush
Бачи, майсторка си и ти на торти, ама си траеш, а  Sunglasses Страхотна е и твоята   bouquet
Мишле, честито за панталончето, но аз не успях да си увелича снимките и не го виждам добре  Embarassed А това за танците звучи супер  Party
Веселина, добре дошла  wavey Менюто, както е писала Бачи хич не е еднообразно, има страшно много рецепти, с които може да си разнообразяваш  Peace
Вещиии, сготви ли?

# 132
  • София
Бачи, помисли си и ми кажи като измислиш! Peace
Мацки, отивам да си хвърля едно душче и се трупясвам в леглото!
Лека нощ ви пожелавам! Peace
До утре! Hug

# 133
  • София/Осло
Това е нечовешко,точно си помислих, че не сте писали много и попадам на постинга на вещи ....заповядайте в новата тема  Crazy
Сега започвам да чета
вещи можеш да допълниш в табличката освен сваленото ми кило / ти си като следовател / и мерките-от 62 в началото до 54 живот и здраве някой хубав ден

# 134
  • Откъм Варната
Запис

Аз малко  Sad , че май задържам нещо

Общи условия

Активация на акаунт